User Tag List

Sayfa 2/12 İlkİlk 1234 ... SonSon
210 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Konya otodrag mahalli-2

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasan abi seyircilerin bi bölümünü soldaki araç dönüşü için tahsis edilen yere alınsa ??? nasıl olsa orası kapalı araç dönüşü yapılmıyor ordan. akhisarda insanlar oralardan izliyor 2 taraflı olarak. bi sıkıntı olmaz. böylece padokdaki kalabalıkdan kurtulmuş olunur.
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki yarışmacılar pistim tamamen dışına alınsa? Kalkacakları zaman 2 araç kapıdan içeri alınır, orada da kalabalık olmaz. Arabaların yanında durmak isteyenler de durur rahat rahat nasılsa yarışın olduğu yerin dışındalar.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim tribün maliyetinin ne kaddan tuttuğunu vede o işin olmayacağını biliyorum

ben sadece bu yarış içinde söylemedim madem tribün işi zor o zaman farklı tedbirler alınabilir

benim söylediğim olayın korkunç paralar tutacağını zannetmiyorum eternit denen zımbırtının eni 70-80 cm boyu nerdeyse 1,5 metre 400 metre boyunca kaplansında demiyoruz zaten hatırlarsın körfezde padokla pisti ayıran alanda bu dediğime benzer bir yer var hani foto çekenler vs vs oradan izler yarışı o tarz bişi profil borudan direkler ve üstüne eternit hani bu sadece bir fikir ucuz yollusundan

diğer türlü o kumun rüzgarda piste saçıldığında nasıl sorun olduğuu sen benden çok çok daha iyi bilirsin abi yıllrın tecrübesi ile
    proje spor toto ya gitti ödenek çıktı çıkacak ihale filan derken tribün işi bu sene hayal
    sağ tarafdaki beton arkasına tek sıra seyirci duvar üstüne çıkmadan ayağını elini sallamadan kenarda dursa problem kalmayacak ki.Akhisar farklımı değil pist açısından aynı ama Konya seyircisinin duru yok kum tepeleride yağmurlardan sonra ot tepeleri olmuş ve erezyona karşı kendi önlemini kendi almış tepecikler son haberler bölee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki yarışmacılar pistim tamamen dışına alınsa? Kalkacakları zaman 2 araç kapıdan içeri alınır, orada da kalabalık olmaz. Arabaların yanında durmak isteyenler de durur rahat rahat nasılsa yarışın olduğu yerin dışındalar.
    o zaman yarışmacılara güneşin altında çok fazla eziyet etmiş oluruz.servis alanı olarak hizmet verilebilecek bir alan değil orası.ancak şu olabilir teknik kontrol öncesi dışarda olan araç teknik kontrolden sonra içeri alınarak süre kalkışlarını yapıp padokda park edebilir.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E30///M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    proje spor toto ya gitti ödenek çıktı çıkacak ihale filan derken tribün işi bu sene hayal
    sağ tarafdaki beton arkasına tek sıra seyirci duvar üstüne çıkmadan ayağını elini sallamadan kenarda dursa problem kalmayacak ki.Akhisar farklımı değil pist açısından aynı ama Konya seyircisinin duru yok kum tepeleride yağmurlardan sonra ot tepeleri olmuş ve erezyona karşı kendi önlemini kendi almış tepecikler son haberler bölee
    orda devreye güvenlikçiler giricek abi, akhisarda 1-2 kere kol bacak sarkımı oldu start verilmedi, mikrofondaki arkadaş güzel dille anons yaptı en fazla 30 sn. geçikme yaşandı. öle aloooo çek ulan ayagını ben bırakıyorum Allah için yeter ya lar ile seyirciyi azarlarsa bizim milletimiz herşeyi yapar malesef. tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E30///M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu güzeldi abi

hayırlısı olsun ne diyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hasan abi seyircilerin bi bölümünü soldaki araç dönüşü için tahsis edilen yere alınsa ??? nasıl olsa orası kapalı araç dönüşü yapılmıyor ordan. akhisarda insanlar oralardan izliyor 2 taraflı olarak. bi sıkıntı olmaz. böylece padokdaki kalabalıkdan kurtulmuş olunur.
    aklın yolu bir abimm aynı şeyi yazmışız aynı anda ama ben msjı geç göndermişim.yarış komiseri ile konuşmak lazım nasıl olsa geçen yarış sabotaj göron kesilen kablo içeri alındı bir tehlike yok tabi seyirci seyirci gibi durursa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orda devreye güvenlikçiler giricek abi, akhisarda 1-2 kere kol bacak sarkımı oldu start verilmedi, mikrofondaki arkadaş güzel dille anons yaptı en fazla 30 sn. geçikme yaşandı. öle aloooo çek ulan ayagını ben bırakıyorum Allah için yeter ya lar ile seyirciyi azarlarsa bizim milletimiz herşeyi yapar malesef. tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır
    doğrusunda hem sipikerde hem seyircide fark var diye düşünüyorum ben.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    göki çok güzel söylemiş.önceki yarışa gidemedik kısmet olmadı iyikide gitmemişiz dedik.busefer gelmek istiyoruz kısmet olursa.hem kaliteli bişeler olsun,hemde sonradan kötü konuşulmasın.illaki olacaktır pürüzler bikaç aksaklıklar bunlar doğal.ama başlı başına felaket olursa bu seferde, eminim orası çok sürmez halk pazarı olur.yada oto pazarı felan yaparlar orayı.gidecek arkadaşların listesi varmı? yada şimdiden belli olan araçlar varmı

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hasan abı konuyu acmısın fakat sözlerım sana değil kesınlıkle yanlıs algılanmasın;

bu organızasyonu yapıcak suleyman 83 kendını daha duzgun bır organızasyon yaparak affetırmekmı ıstyor once cıksın gecen seferkı yarısın kırıtıgı ıcın ınsanlardan ozur dılesın önce bı eğilsin kırılsın mahcup oldum desın paraları fazla fazla aldım ama bı halt edemedım desın sonra desınkı eger ıstersenız ben agır abılıgımden vazgecıp bı yarıs duzenlemek ıstiyorum nedersınız;

bizde sana önerılerımızı sölerız suleyman önce anos yapan adamı degıstırırsın sonra guvenlıgı degıstırırsın padok alanını buyutur oraya arac sahıplerı ve mekanıkler dısında kımseyı almazsın fazla aldıgın para ıcın bu sefer kendını afetırmek adına bı oncekı yarısa gelenlerden ındırımlı ucret alırsın sistemını duzeltırsın sonra trıbun yapamıyorsan oraya hangı akla hızmet kum dokturduysen beton dökturursun kı pıstın ortasına kum gelmez sonra kendınle ilgili sorunları haldersın orda kasıla kasıla yurumez herkezle ılgılenıcek sekılde olursun once yarısı yapmadan konya haklını uyarırsın dersınkı sızlerın yuzunden itibar kaybedıyoruz insan gibi izleyin dersın yarısan arabalar piste gırmek ıcın gerı dondugunde elınızdekı su şişerlini yarısmacı kısılere atmayın diye uyarırsın..bunları yaparsan 1 yarıs ızlerım baktım oluyor gelır katılırım yoksa gelmem...

katılcak arkdaslara basarılar dılerım.ve son kez katılcak kişilere derımkı 1000000 kez düşünün konyanın drag konularını 2 ser kez okuyun ondan sonra karar verıp katılın derım
    et giren yere dert girmez.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla burada kopa katılıyorum Hasan abi sana saygımız sevgimiz büyük sakın üstüne alınma

ama hesapta süleymanın klübü organize edecek yine bu yarışı ve adam geçen seferden beridir tek bir yorum yapmadı şimdi nasıl gelip orada insanların yüzüne bakacak

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte abi herkezin derdi aynı herkez hemen hemen aynı şeyi anlatmak istiyor..

bu arada akhisarda yaptıgımızı yapın eger gzl bir katılım olursa..aracları pist içinden döndürün yandaki yolada seyirci alın ve güvenlik elemanlarının olaması şart..
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

07LB726 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kop haklı abi bana çok yakın olan bir yere bende gitmeyecem bu sadece prensip meselesi bu sefer izlemeye gidecem eger güzel olur ise bir dahakine bende katılırım ama aynı olaylar olur ise konya defterini bende kapatırım iki senedir aynı hiç değişiklik yok

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 temmuz düzceye bekliyoruz herkesi.Tarih 4 temmuz olmasın lütfen

gencpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 temmuz düzceye bekliyoruz herkesi.Tarih 4 temmuz olmasın lütfen
    koyun can derdinde kasap et

TUNCAY ÖNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TurboVtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte abi herkezin derdi aynı herkez hemen hemen aynı şeyi anlatmak istiyor..

bu arada akhisarda yaptıgımızı yapın eger gzl bir katılım olursa..aracları pist içinden döndürün yandaki yolada seyirci alın ve güvenlik elemanlarının olaması şart..
    Fikir mantıklı.Böylelikle padok alanındaki kişiler ve yarışmacılar bile kenar bölümlerde yarış seyretmiş olur.

başalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piste tribün yapılmadan hiç birşey olmaz... Onuda ancak Konya Büyükşehir Belediyesi yapabilir. Ona gidilip durumun izah edilmesi lazım... Padok alanına yabancı adam alınmaması lazım... Bu yönde bir çalışma yapılması lazım. Bakıldı olmuyor yarışı seyretmek ücretli yapılmadılır. toplanan hasılatlada tribün yapılabilir... değil 30 araba msuprayla msky kalksın yine aynı sıkıntı olur... Yazık oluyor millete okadar yol tepip geliyorlar Konyaya...

Pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konya Pistinin adi cikti 9'a inmez 8'e ..
    Women are like Buddhist , They're worship ox.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konya Pistinin adi cikti 9'a inmez 8'e ..
    yanlız en verımlı pistte şu an o ya profesyonel bı danışmanlık hızmetı alınsın yada fikirleri derleyebılecek cıddı bı ekıp kurulsun bazı şeylerı tecrube ederek ogrenmek daha kulfetlı olucaktır.
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)