User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
131 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: msky konya 10.05

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah , tebrikler İsmail abi
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

MuratB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ismail abi tebrik ederim. Allah daha büyük başarılar nasip etsin inşallah
    MÜLPA EMLAK | Mülkiyet Pazarlama

mulpa.sahibinden.com

Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kanka
    ınadına yapıolar amk ayfonla surdaydık burdaydık
    kanka al canon makınayıda su zıynet esyalarını
    cekek şeklimiz olsun

ayhan345turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada bin kere maşallah allah nazarlardan saklasın, fısfıs tebrikler başarılarının devamı gelir inşallah
    GARDIYAN;

MSB
    Misafir
    maşşallah gerçekten iki araçtan cok güzel yürüdü

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah..
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki araca da helal olsun. Hele BTU'da subwoofer dışında sökülen hiçbir şey yoktu. Komple şehir içi spec girdi yarışa.

Türkiye'de böyle güzel sürelerin görülmesi harika bişey. Artık 9.99 gibi süreleri görmek istiyoruz, yakında oda olur inşallah.

Bu arada Özgün'ün , Korhan'ın ve Tork Garaj ve Swap Center ekiplerinin ellerine sağlık, nice 10 saniye altlarını görürürüz inşallah..

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    maşallah
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok iyi süreler...Yapanların sürenlerin ellerine emeklerine saglık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oncelikle ismail ve ekibini tebrik ederim cok guzel bir sure 10.05, olması gereken surelere yavas yavas iniyor

Btu nun en iyi suresi 10.20 diye soylendi bana, net olarak acıklanınca belli olur, benim icin super tatmin edici bir sure o kosullarda, 4 silindir agır bir sti kasa ile, demek ki bu setup kasa olarak 300-400 kilo hafif bir yarıs gc8 kasasında olsa konyada bile dusuk 9 lar icten degil, buda kendi adımıza 4 silindir araclarda dunya standartlarını yakaladıgımızı gosteriyor. 4 silindirler icin bu sureler cok daha zor bunu ugrasan herkez bilir

Emegi gecen herkezi, emin abiyi, hasan abiyi tebrik eder basarılarının devamını dilerim.

Gecen yarıstada subwoofer yoktu aynı kilodaydı araba, yine emin abi startta klima acık bekliyordu bu seferki gibi puhahhahahha;D
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu sakin olun ben dedim 9 a düşücek die sölüorum 9 a düşücek 9.90 a felan değil 9.10 belkide daha az olucak sadece zaman darlığı yüzünden sağlık sorunlarım yüzünden bugün 10 da kaldı o araba inanın buna

Btu ya gelince maşllah subaruya herkese katıldığı için teşekkür ederiz

yahu siz ankarada değeilmisiniz gidin çıkın kantara amma dert oldu sub söküldü o söküldü boşverin abi eylenin yahu

@gurcellim sakin ol 1 saaate ariom seni bideee

30R li arabanın 35R liyi geçemexz die bi olayı olamaz herhalde deilmi öyle olsda v10 twin42 leri supralar geçemezdi mesela

2.5 tu 4 silndirdi demeyin lütfen onun için msky dediğinzi araba 900 kilo felan değil 1250 kilodan aşağıda olma ihtimali yok gidin çıkarın görelim hepimiz
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sevıyeyle bunun alakası yok sen zaten böle cumleler kurarak kendı sevıyenı belırlıyorsun.

zaten kımse burda arabalara bısıyd emıyor farkındasın demı ? ama sureklı aıle spec araba modundasınız ne zaman yarıs moduna gırıceksınız merakla beklıyoruz tanımam etmem btu nun sahıbını kımseyede laf soktugum yok geldın konuya dırek btu da subwofer sokkukdu bısıylerı ıma etmeye calıstın ? yanı sureklı bı seylerın bahanesı var arkdas bu yarıssa yarıs ozaman aıle spec degılde yarıs spec modunda gıdıceksın ımalı acıklamalar yapmıycaksın gurcel efendı
    Adam diyor ki standartında bu degerleri çıkarıyor sökülse vs daha iyi degerleri yakalar Ben bunu anladım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sevıyeyle bunun alakası yok sen zaten böle cumleler kurarak kendı sevıyenı belırlıyorsun.

zaten kımse burda arabalara bısıyd emıyor farkındasın demı ? ama sureklı aıle spec araba modundasınız ne zaman yarıs moduna gırıceksınız merakla beklıyoruz tanımam etmem btu nun sahıbını kımseyede laf soktugum yok geldın konuya dırek btu da subwofer sokkukdu bısıylerı ıma etmeye calıstın ? yanı sureklı bı seylerın bahanesı var arkdas bu yarıssa yarıs ozaman aıle spec degılde yarıs spec modunda gıdıceksın ımalı acıklamalar yapmıycaksın gurcel efendı
    Arabayı yarısa goturen benim istedigim gibide gotururum kimsiyi baglamaz, varsa yarıs arabasını getirip bizim aile aracımızla denemek isteyen buyursun getirsin.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oz'cum biz bişey demiyoruz, diyen arkadaşlar belli. Ben diyorum ki, ne güzel süreler çıktı. Btu ise ne güzel adam start lane'de klima açık duruyor, Antalya'ya dönerken 2 film izliyor, hatta 5 kişi ailecek geziyorlar, tamamen şehir içi herşey üstünde arabanın. Bu şekilde ağırlıklar var iken tamamen profesyonel bir arabayla aynı zaman aralığında gidiyor ise bunun kutlanması gerekir. Yanlış değil miyim? En az BTU'dan 100 kilo atılır bir çok şey sökülse ve sende bende çok iyi biliyoruz ki 100 kilo ne kadar farkeder..

Ben gurur duyuyorum bu yapılan işlerden, senin ve Korhan'ımın yaptığı ayarlardan, işte ancak bazıları da laf soksun, söküp de gelseydiniz desinler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video yok mu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ICE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam diyor ki standartında bu degerleri çıkarıyor sökülse vs daha iyi degerleri yakalar Ben bunu anladım
    Sen boş yere tüccar olmamışsın Cüneyt'çiğim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu sakin olun ben dedim 9 a düşücek die sölüorum 9 a düşücek 9.90 a felan değil 9.10 belkide daha az olucak sadece zaman darlığı yüzünden sağlık sorunlarım yüzünden bugün 10 da kaldı o araba inanın buna

Btu ya gelince maşllah subaruya herkese katıldığı için teşekkür ederiz

yahu siz ankarada değeilmisiniz gidin çıkın kantara amma dert oldu sub söküldü o söküldü boşverin abi eylenin yahu

@gurcellim sakin ol 1 saaate ariom seni bideee

30R li arabanın 35R liyi geçemexz die bi olayı olamaz herhalde deilmi öyle olsda v10 twin42 leri supralar geçemezdi mesela
    Gecer zaten turkiyedede gt40 ların, 42,45 ları gectigi oldu kısa sure once puhahaahaha
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    korhanım öperim ne zamandir KIRKpt72 s372 den büyük oldu

bişey söyleyeceğimşimdi kızıcaksınız ama 10.05 ile BTU nun ALANASI nedir ? brurdaki konuda Maşlllah BTu yada neden israrla 2.5 4silindir yada osu busu sökük değil diosuyunz onu anla yamadım

Msky in kilosunu merak eden varsa iso yu arar gider kantara ölçtürür gerçek sorun orda gözükür üzülüceksiniz ama neyse

bunun yanı sıra msky sadece 1.8 basıyor amacımız 2.5 +200shot +yakıt ,
    ozaman tamam adım hıdır elimden gelen budur deriz lütfen kıyaslayıp durmayın sona sağı solu savunuyor demeyin bana
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    korhanım öperim ne zamandir KIRKpt72 s372 den büyük oldu

bişey söyleyeceğimşimdi kızıcaksınız ama 10.05 ile BTU nun ALANASI nedir ? brurdaki konuda Maşlllah BTu yada neden israrla 2.5 4silindir yada osu busu sökük değil diosuyunz onu anla yamadım

Msky in kilosunu merak eden varsa iso yu arar gider kantara ölçtürür gerçek sorun orda gözükür üzülüceksiniz ama neyse

bunun yanı sıra msky sadece 1.8 basıyor amacımız 2.5 +200shot +yakıt ,
    ozaman tamam adım hıdır elimden gelen budur deriz lütfen kıyaslayıp durmayın sona sağı solu savunuyor demeyin bana
    yanlış olmasın ama aklımda kalan 1440

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    günün en iyi arabası msky dı gerçekten çok titizlikle hazırlanmış ve belkide 10 sn altına bile düşebilirdi diye düüşünüyorum ismail abiyede btu emin abiyede helal olsun derim her nasıl ve ne şekilde olunursa ama gözlerim msuprayı armadı değil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)