s368 turbo:) 372 rafta duruyor.
ismaili tebrik ederim cok iyi sure daha da iyileri gelecek.
Printable View
s368 turbo:) 372 rafta duruyor.
ismaili tebrik ederim cok iyi sure daha da iyileri gelecek.
swap ve iso teprikler bence bunu arabayı bılen herkes gozuyle goruyo araba stabızel bı araba deyıl ruzgar onden gırıp ıcerde dolanıp oyle cıkıyo yanı aracın motor dısında kasada yapılacak cok ıs var 1980 315 bmw kasası ama btu yenı vesıyon fırenı tutan vıraja gıren ruzgar tutmayan bı araba msky bence surmek basarı ısteyen bı ıs adam manyak
yeni amele yanıklarımla eve girer girmez hemen TT yi açtım bir başlık açılmış süper.. arkadaşlar bu süreleri küçümsemeyin ölçülmüş en iyi süre şu anda 10.05 ölçülmemişde böyle bir süre yok eminim.kısır hacim sınıflamalarından çıkıpda süreye göre yarışlar yapıldıkça süreler gelişiyor farkındaysanız artık herkes kendi süresinde rakibi kendi süresi ilk önce..OZ diyorki 9:00 lara yaklaşacağız :icon_tup: İsmail ve Emin i ayrı ayrı tebrik ediyorum..bizlere çok güzel unutulmaz saniyeler yaşattılar.eminim her ikiside sürelerini daha da geliştirecekler..
Ölcüm sistemi başta bizi çok üzecek gibi gözüktü sınıflama sürelerini tekli kalkışlarla yapabildik. sağ tarafda sorun vardı.2 gündür denenmesine bir hafta önce ulusal otodrag yaparken hatasız çalışan sistem sağ taraf fotosel bir problem çıkardı.sınıf ölçümlerinden sonra verilen arada teknik ekibin çabalarıyla arıza giderildi.hızlı bir şekilde yarış eşlemeleri yapılarak kalkışlar gerçekleşti.finali yapılan sınıfların kupa törenini hemen yaparak araçları dönüş yoluna uğurladık.güne damgasını vuran bir araç daha vardı turbo nos Hacımuro finalde Subaruyu eleyerek sınıf 3 de birinci oldu..Emeği geçen herkese teşekkürler.Süper bir organisazyon için daha çok çalışmamız lazım.bizim pistimiz bizim yarışlarımız elele daha güzelleri için hepbirlikde çalışacağız.
bu arada 15 sn geri sayma çok uzun 10 sn ye düşürmeyi 10 sn sonunda da kitlenen sarılardan sonra 3-6 sn arasında random yanan yeşil içinde süre uzun onuda 2-4 sn random yapmayı düşünüyorum sizlerin fikirleri???
arkadaşlar, hepimiz bu işe gönül vermiş insanlarız, araçları eleştirmek yerine, daha iyi saniyeler yapmaya çaba sarf etsek daha iyi olmazmı, gerek varmı bu tip tartışmalara, kg, mı sorun ediyorsunuz, varsa başarabilen bir arkadaş, yapsın bir araç 800 kg ve fısfısın saniyesinin altına düşsün, bunlarla uğraşalım bence, tartışmayalım, helal olsun, gökhan ustaya, özgün kardeşime ve tabiki pilotumuz ismaile, bunun yanııra emin arkadaşımıza da helal
iki aracada maşşallah ikiside büyük emeklerle yapılan arabalar klima olayına takılan arkadaşlar warsa bütün klimalı arabalar yüksek devirlerdeyken klima motoru otomatikmen kendini yakmasın die kendini devre dışı bırakır bilen elektrikçi arkadaşlar warsa bilirler eleştirmeye gerek yok iki aracada +10
ismail abiyi ve swapcenter ailemizi, gokhan abimi bir kez daha tebrik ediyorum..
10.05 süper bir süre. ama biliyorum ki ismail abinin istedigi bu degil, 9lari görmek istiyor. ve gün gectikte yaklasiyor istedigi degerlere.
ilker abinin deyimi ile adam manyak gözünden belli :D
helal olsun abi :)
maşallah araçlara görmek istenilen sürelere iniolar darısı 10ların altına ins.. Tebrikler..
subaruyu tebrik ediyorum gerçekten de;evden işe gidilen bir araba demiştiniz...dragda da klima açık bekleme falan:D;bence olay budur;10 salise geç olsun rahat olsun:D...tebrikler 2 tarafa da...
swap center ve tork garajı tebrik edioyorum.
süreler geçen yarışdada böyleydi arkadaşlar, ölçüm sistemi yanlıştı.şu an response time olmadan gerçek süreler ölçülüyor.ilk yarıştada böyle yapılması için ısrar ettik ama kabul etmemişlerdi.. umarım eksiklerini görür süleyman ve SİSTEM ARIZA YAPMADAN BİR YARIŞ ÇIKARTIR bir dahaki yarışa.
Y a z ı
TEBRİKLER HER İKİ ARACA
9sn bekliyoruz oz cum
video nerde
Maşallah büyük emek para ve zaman harcanmış. başarıların devamını dileriz.
Olması gereken süreler bunlar zaten bu setuplarda...
yok mu video ?
her yarış birşeyler ekleyerek, arızaları ve eksikleri gidereceğiz inşallah ama elelle hepbirlikde..
Swap Gökhan-OZ u ve Tork Korhan-Hakan-Orhan ı Tebrik ediyorum ellerine kollarına beyinlerine sağlık....mevcutları geliştirmenin yanında yeni yüzler yeni arabalarınıda bekliyoruz garajlarından..:icon_tup:
masallah mskya cok guzel bı deger ıns 9lu sanıyelere hatta 8lerı ındıgınıde goruruz.. btuyada masallah 10.20 o kasada cok cok basarılı ıns btu yuda 9larda goruruz.. 2 aracada masallah kazasız belasız
arkadaşlar meraba emegi geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum hedefimiz 9 lara düşmek inşallah
saygı deger arkadaşlar bırakın şu hafif agır kılıma vırrık cırrık yakışmıyo size
bir de sinirleniyorum cevap hakkı doguyor msky 1280 kg dir
inanmayan arkadaşlar bir dahaki yarışa kantar isteyelim
beyaz msky 1500 kg idi şu anki mskyden bir saniye daha iyi zaman yapardi idda ediyorum zaten beni birisi üst üste 3 kere geçsin msky kamyonet projesini yapacagım o zaman idda ediyorum 9 saniye üstü olmaz
msupramızda aile arabası istediginiz kg deki araçla rol yapalım 200 kg olanları bilirsiniz zaten
sadece şunu söylüyorum bu spora gönül veren her arkadaşımı saygıyla selamlıyorum lütfen bizi köreltmeyin zaten çok az kişi kaldık bizi sogutmayın klavye erkeligi yapmayın lütfen
Rakip olmadan iyi derecede çıkmıyo maşallah iki aracada,
İsmail'e ayrıca tebrikler kızdırıldıkça daha iyi sonuçlar çıkarıyo :D