yerim lan senin klavye erkeklerini:):):heyoo:
Printable View
Video yok mu?
Elinize sağlık maşallah :)
Elinize sağlık araçlara maşallah, zamanların giderek aşağıya inmesi çok sevindirici :)
İkinize de tebrikler.. Cok güzel süreler cıkmıs valla.. Bi de video olsa.. :S
maşallah araçlara tebrikler ismail abi..admin işlerini hallederse ve MSKY Akhisara gelirse 9 saniyeleri görücez heralde..
ismail abi bide imzayı düzelt istersen 0-400 10.8 degil artık 10.05 :) 2 aracada maşallah tekrardan..:)
yakışmıyo bize arkadaşlar şimdi video zamanı
Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.
Evet video gözükmüyo
bi saniye arkadaşalar ikinciyide yükleyim ondan sonra bakacam ben burdayınm 15 dakika içinde ikiside hazır:rolleyes:
çok kalpler kırılmış gerek yok böyle herkesin birbirini üzmesine
ağustosta akhisardayız beyler haydinnn bakalımmm :)
http://www.facebook.com/profile.php?...4657505&ref=mf
ikinci kalkış
Videolar süper:D
İki aracada masallh msky'a ayrı bi masallh:icon_tup:
TR'de böle süreler görmek gercekten çok güzel..
2 aracada masallah tekrardan cok ıyı sureler guzel bı rekabet.. masallah
hayır tamamen yanlış anlaşılma var bak ben senin yada gürselin yazdıgına cevap vermedim amaaaaaaaa bufır falan flannın ne anlama geldigini anlamıyorum üstü kapalı bırakın şu meseleyi diyorum senin yazdıgına bak helal olsun canında saolsun bakış açısı demekki ben ben bu gün sana şöyle bişey söylesem cevap vermeden dururmusun kılımam açıktı ama btuyu kayle almadıgım için sorun yoktu desem yada nos tüplerini hiç açmadım çünkü kayda deger bir araba degil desem nası olur hiç hoş olmaz demi ama ben sana video yayınlıyorum bben ne saniye çıkarmışsam btu aynı saniyeyi çıkarmış hala çok agır yok kılima yok günlük kullanım demek yanlış bu kim olusa olsun ben buraya gelip sizin içinizden geçerim dersem bi gün sende bana deki senin araban sökük ben her gün kullanıyorum de yada desinler ama şu an bahsi bile geçmesi yanlış artı sizin arabayı kim kötüledi şimdi kime yancılık yapmayın deyim anlamadım sen gürsele söyle böyle konuşmasın kimsede cevap veremesin böyle konuşmalarada mahal vermem o zaman
ve diyorumki zaten bu işle uraşan cok az sayıda adamlarız bizi köreltmeyin senin verdigin cevaba diyecek hiç bişey bulamıyorum
emincim tekrar tebrikler ama şu kadar söyleyim saniye sistemleri degişmese idi biz bu saniyeleri hiç bi zaman bu şekillerde göremezdik
bence geçen yarıştan farklı bi saniye çıkarmadıgımıza inanıyorum yani biraz daha çaba göstermeliyiz bu saniyeleri daha aşşalara çekmemiz lazım bir dahaki yarış ne zaman bilmiyorum ama ben daha iyi hazırlanarak gelecem inşallaah sendende aynı perfonması bekliyorum