User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
131 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: msky konya 10.05

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi ben ne zaman msky i kale almadim dedim, gecen yaristan sonraki klimayi sokmeye gerek duymadik lafim o manada degildi bunu sende biliyorsun ac gecen yaristan sonraki mesajlari tekrar sakin kafayla bir oku once bence. zaten msky in btu yu gecmesi lazim normal sartlarda diyorum orada ve garajda dun bile msky gecer dedim.
    Uc yildir biz devamli ikimiz yarisiyoruz zaten msky zn, msy btu. sen bizi genelen gectin helal olsun dedim hep zaten. Senin bizim arabalarimizi gecmen beni uzmuyor cunku aslinda ben ayni kategori olarak gormuyorum araclari, senin aracinin normalde bizimkilerden 1 saniye hizli olmasi lazim benim gozumde, eger ben arayi kapatabliyorsam ne mutlu bana, ki boyle bir derdimde yok benim isim surelerle bunu hep soyluyorum taniyanlarda bilir, sende bilirsin.
    Bugun sen cok guzel bir sure yaptin eline saglik, fakat bende kendi rekorumu cok ileri goturdum ki aslinda sureler dusmedi, bu sadece olcum farkindan kaynaklaniyor benim dusunceme gore, arabalar zaten boyle gidiyordu.
    Bence olcumler ayni sartlarda olsa senin en iyi gittigin kalkis eski pt kasa ile 10.8 gittigindi, o kalkis bence kesin 10 alt,i hatta dusuk 9 lara yakindi.

Siz bu klima oem interior vs islerine esas icerliyorsunuz, fakat eger yurtdisi forumlarini takip eden arkadaslar var onlarda onayliyacaktir, bu tarz arabalar ayri bir saygi gorur, David buschurun oem interior, ki araba rs ti elektrikli cam yalitim vs yok yani, arabasi 9 kusur bir saniye gitti diye butun dunya yerinden oynadi. Cunku gunluk arabalarda iyi sureler cikarmak daha zordur, teknik arkadaslar bilir. Ha bunun gecmek veya gecilmek ile alakasi yok bu tamamen benim kendimi olculendirdigim, basarimizi tarttigim bir mevzu.

Neyse velhasil kelam, yarin birgun gelirsin yuzyuze mevzuyu daha net konusuruz ama ben bugun sasirdim aradaki adamlara prim vermene.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse ben daha fazla uzatmayi manasiz buluyorum, normalde tarzim olmayan kufurlu mesaj bile atmisim,

Gunun ozeti, tebrik ederim sorunsuz, basarili bir yaris gunuydu, pt guzel yurudu kazandi.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende herkesı tebrık ederım 2 araca tekrardan masallah.. hazırlayanların,surenlerın ellerıne saglık.. arac sahıplerınede hll olsun.. bu sartlarda bu ekonomıde bole araclarla ugrasmak yarısmak gercekten zor.. ALLAH tekerlerını duz bastırsın..

iso335 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ben ne zaman msky i kale almadim dedim, gecen yaristan sonraki klimayi sokmeye gerek duymadik lafim o manada degildi bunu sende biliyorsun ac gecen yaristan sonraki mesajlari tekrar sakin kafayla bir oku once bence. zaten msky in btu yu gecmesi lazim normal sartlarda diyorum orada ve garajda dun bile msky gecer dedim.
    Uc yildir biz devamli ikimiz yarisiyoruz zaten msky zn, msy btu. sen bizi genelen gectin helal olsun dedim hep zaten. Senin bizim arabalarimizi gecmen beni uzmuyor cunku aslinda ben ayni kategori olarak gormuyorum araclari, senin aracinin normalde bizimkilerden 1 saniye hizli olmasi lazim benim gozumde, eger ben arayi kapatabliyorsam ne mutlu bana, ki boyle bir derdimde yok benim isim surelerle bunu hep soyluyorum taniyanlarda bilir, sende bilirsin.
    Bugun sen cok guzel bir sure yaptin eline saglik, fakat bende kendi rekorumu cok ileri goturdum ki aslinda sureler dusmedi, bu sadece olcum farkindan kaynaklaniyor benim dusunceme gore, arabalar zaten boyle gidiyordu.

Siz bu klima oem interior vs islerine esas icerliyorsunuz, fakat eger yurtdisi forumlarini takip eden arkadaslar var onlarda onayliyacaktir, bu tarz arabalar ayri bir saygi gorur, David buschurun oem interior, ki araba rs ti elektrikli cam yalitim vs yok yani, arabasi 9 kusur bir saniye gitti diye butun dunya yerinden oynadi. Cunku gunluk arabalarda iyi sureler cikarmak daha zordur, teknik arkadaslar bilir. Ha bunun gecmek veya gecilmek ile alakasi yok bu tamamen benim kendimi olculendirdigim, basarimizi tarttigim bir mevzu.

Neyse velhasil kelam, yarin birgun gelirsin yuzyuze mevzuyu daha net konusuruz ama ben bugun sasirdim aradaki adamlara prim vermene.

yaaaaaaaa bi bak kime prim veriyorum ne benim arabam iyi ne sizin arabanız yasinin zn btu nun içinden geçerdi benim msky de beyaz olan 1500 kg bu siyah msky nin içinden geçer ama eksigimiz var demekki sadece şu an yaptıgımız geçen konya yarışını btu kazandı şu an msky arabalarda bi ilerleme yok ben hissetmedim şahsen benim arabamda bir tek farklı olan buji ve lanç başka degişen bir şey yok benim açımdan daha çok eksigim var ama genede o zaman senin dedigin gibi madem kayda deger bi şey bizede tebrik etmek düşer günlük kulanımlık bir araba ile msky ile aynı sınıfta yarıştıgı için tebrik ediyorum
    sen zannediyomusun benim bu işten çok haz duydugumu bende isterimki günlük kullanım olsun benimde hoşuma gitmiyor ama bi kere yaptık bi sezon kullanalım içinden yıkamak bile gelmiyor inşaata atıyorum duruyo sırası gelince de çıkıyor sahneye bi 9 saniye sevdasına düştük ondan bu dabeni yanlış tanıyorsunuz bu illaki yarış bi geçilen olacak sen sevindiginde ben kızayım ben sevindigim de sen kız öyle bir ortam yok geçen kim ise sevinecek kim ise alkışlanacak
    benim ve senin konuyla hiç alakamız yokken konu bize yıkıldı sebebi iki insan benim kimseyle sorunum olmaz kardeşim ben işimi yaparım arabamı sürerim
    msupra

msky

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gitgide daha iyi olacak abi, arada zorlanacak herkez, sonra cozulecek ilerlemeye devam,
    misal subaru icin konusuyorum disardan kolay gorunuyor gt30 veya 35 li bir araba yurutmek gibi gorunuyor 40 42 li bir araba yurutmek ama alakasi yok hersey tamamen degisiyor, 35 in uzerine gidince butun detaylar onem kazaniyo,r keza aynen senin arabalarin icinde oyle, msupra son turbo ve ince detaylar ile nasil degisti, fakat taktim oldu olmuyor; ugrasyorsun, didiniyorsun oyle oluyor, bir yerden sonra. bunu sende cok iyi biliyorsun. evet zn btu dan cok hizliydi beyaz pt de siyahtan cok hizli dogru diyorsun, o konuda sana katiliyorum surelerde oyle bir ilerleme yok sadece olcumler duzeliyor gunden gune.
    Neyse tekrar tebrik ederim seni, emin abiyi, ustalari, herkezi; sorunsuz, tasasiz bir yaris bitirip, basarili olup gelmek guzel bir duygu, bence artik rahat bir uyku cekmek lazim hadi iyi geceler
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gitgide daha iyi olacak abi, arada zorlanacak herkez, sonra cozulecek ilerlemeye devam,
    misal subaru icin konusuyorum disardan kolay gorunuyor gt30 veya 35 li bir araba yurutmek gibi gorunuyor 40 42 li bir araba yurutmek ama alakasi yok hersey tamamen degisiyor, 35 in uzerine gidince butun detaylar onem kazaniyo,r keza aynen senin arabalarin icinde oyle, msupra son turbo ve ince detaylar ile nasil degisti, fakat taktim oldu olmuyor; ugrasyorsun, didiniyorsun oyle oluyor, bir yerden sonra. bunu sende cok iyi biliyorsun. evet zn btu dan cok hizliydi beyaz pt de siyahtan cok hizli dogru diyorsun, o konuda sana katiliyorum surelerde oyle bir ilerleme yok sadece olcumler duzeliyor gunden gune.
    Neyse tekrar tebrik ederim seni, emin abiyi, ustalari, herkezi; sorunsuz, tasasiz bir yaris bitirip, basarili olup gelmek guzel bir duygu, bence artik rahat bir uyku cekmek lazim hadi iyi geceler
    benden sana bi video onuda izlede öyle yat

http://www.facebook.com/video/video....2236529&ref=mf
    msupra

msky

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benden sana bi video onuda izlede öyle yat

http://www.facebook.com/profile.php?...2236529&ref=mf
    Video yine gözükmüyo

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4silindir icin guzel sureler, bu sene ZN yok mu? herseyi gectim "K" isteriz artik
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi gözükür

yedigimiz hurmalar tırmaladı
    msupra

msky

RADEON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi yine yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende açılıyo hiç kimsemi açamıyo
    msupra

msky

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video görüntülenemedi gözükmüyor gizlilik ayarları uyarısı var

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.

Bende izliyemedim İsmail abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iso335 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi gözükür

yedigimiz hurmalar tırmaladı
    Bunla ilgili ne desen haklisin tavsan mustafanin isi bu.

hadi iyi geceler
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunla ilgili ne desen haklisin tavsan mustafanin isi bu.

hadi iyi geceler
    gecen iyi olsun adam sevinmiş varmı diyecek bişey
    msupra

msky

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet arkadaşlar yaınlayan arkadaşın arkadaşı olmadıgınız için seyredemiyosunuz
    msupra

msky

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farklı bi açıdan yarış videosumu abi?

Ozan'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tebrıkler ısmaıl...
    ıkı aracada masallah subaru o agarlıga ragmen cok guzel yurumus...
    Godzilla...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)