Sende haklı olabılırsın ama ımam yanlarsa cemaat napmasın :D Bir dahakı org. yapmassın inş cunku tepkı cekıyor hos olmuyor (sakın kötü anlamda anlama sadece ufak bı tavsıye)... Dereceye giren herkesi tebrık ederım bizim için güzel bir gündü :)
Printable View
zaten bizde 4 araba vardı :D
ben getze yenildim,
4.dizel olan clio gitmiş.
haybeden kupa aldık :D
+ Soyadım turkgoz degil, Türköz.
aslında olumsuz ve olumlu eleştiriler birbirine yakın, burağın yaptıkları yanlış olabilir fakat orda yaşadığı stressi ve uğraşlarını orda bulunan ve kendisini tanıyan herkez rahatça gözlemlemiştir, kusurlar yanlışlar vs. olsalarda, bu arkadaşlar organizasyonu emniyetli kılabilmek için ellerinden geleni bence fazlasyıla yaptılar, kendilerini de oldukça hırpaladılar, bundan sonraki organizasyonlarında burdaki eleştiri ve olumsuz yorumları dikkate alarak hareket edeceklerine inanıyorum, çünkü onların iyi niyetine inanıyorum
elinize emeğinize sağlık, ben ve arkadaşlarım çok keyif aldılar organizasyondan defalarca teşekkür etmemi ilettiler, keşke aracım 0-300metrede iddaalı olabilecek bir araç olsaydı bende denemekten keyif alırdım, inş. sonraki organizasyonlarda daha uygun araçlarla bende katılacağım, esen kalın
bu konu açıldığından beri her yorumu okudum elimden geldiğince atlamış olduğum şeyler de olabilir. bazı arkadaşlardan tepki geldi bazılarından tebrik. ben de tebrik edenlerden birisiyim fakat tepki verenlerin de haksız olmadığını düşünüyorum. gerekli yerlerden gerekli izinlerin alınması veya geç kalınması konusunda biraz durum gerginleşti ve genç organizatör arkadaşların yazılarındaki üslup tan dolayı gerginlik arttı sanki. genelde mesajlar hep acele ile yazılmış (harf hatalarından) ve tepki alabileceklerini hesaplamamış olabilirler diye düşünüyorum. gerektiği yerde alttan almışlar ama gereksiz polemiklere de girmişler. tepki veren arkadaşların çoğu anladığım kadarıyla bu tür organizasyonlarda deneyimki kişiler ve onların desteği alınmış olsaydı katılım çok daha fazla olabilir yorumlar bu kadar sert olmayabilirdi. eleştiri aldığınız konuları da iyleştirebilirseniz seneye çok daha güzel bir organizasyon olacağını düşünüyorum.
dediklerinize kesinlikle katılıyorum, fakat şu açıdanda bakmak lazım, üst üste gelen olumsuz yorumlar, ve bahsettiğiniz gibi bu tür organizasyonlarda profesyonelleşmiş bazı arkadaşlar ilk olarak sert tepkiler gösterince ***** bu karşı taraftan art niyet olarak algılanabilir. iki tarafın fikirlerine objektif bakmak gerekirse sonuç bu şekilde. organizasyonu düzenleyen ark.lar benim daha öncedende münasebetim olan ark.lar, onların iyi niyetine ben kefilim, çünkü kendilerini bizzat tanıyorum, dediğiniz gibi tartışma konusunuda fazla uzatmaya gerek yok, elbette bundan sonraki düzenlemelerde bu arkadaşlar hatalarını düzeltecek ve zaman içinde deneyim kazanacaktır
hadi bakalım bol şans..
teşekkür ederim abi, bence getzin kalkıştada geçmesi normal degil abi, benim pilotaj hatam var oldukça. 135 hp 360 tork nere getz nere =) agırlıklara gelince bnm 1350 kilo, ısrar uzerine stepneyi çıkarttık, gerçi benim iddam falan yoktu =) Burak arka koltugu falan sokmuş maşallah =)
Ama yinede buragın araba iyi yuruyor maşallah
:D ben orda dikkat etmedim, kurnaz gti larla kalksaydı bari, ağırlık olarak hafiftir onun aracı sanırım koltuk fln söktükten sonra 300kg ya yakın fark var, neyse olmuşla ölmüşe çare yok, bi müsait zamanda uzun mesafeli de denersiniz, şimdi topicin konusunu karıştırmayalım:), konuşuruz yine
Abi Bn o Saxo İle yürüdüm. hemde 3 kere denedik roll de yaptık draglarda burun farkıyla önde girdi hep. 2. vites roll de önüne atladım sonra geçti :)
Ama cidden ben o geçer sandım abi ki yarışta sökülebilcegini sölemiştik burda da yazmıştık :D yani çakallık yapmadım ben :)
135 306 tork mükemmel bir veri aslında makarasına sen benım araca geç ben senınkıne geçeyim dicektim ama neyse dedim yanlış anlaşılır dedim ama cidden ben sen geçersin diye düşündüm hatta sor bizimkilere neyse allahtan 2. 3. lük kupasını alırım demiştim valla :)
Kazasız belasız hallettiyseniz sorun yoktur bence,
Dereceye girenlere tebrikler...
benim sınıfım 1.4 dü bende 1,6 larla kalkarken sesimi çıkarmadım ozaman onlarda benşimle kalkmasalardı
ben çok eylendim keyif aldım kim nederse desin ben çok eylendim güzeldi emeğinize sağlık arkadaşlar
ahmet kardeş senı ve brodwayını bu gun gazeteyecıkarmışlar :D maşallah
hangi gazeteye çıkarmışlar