User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Düzce Drag Yarışlarında Dereceye Girenler

The_Doctor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar pistte güvenliği sağlamak için aracımla gezdim.

El freni olayı kendi kendimi eğlendrmk ve kafamı dagıtmak için yaptgm bişeydi. gerçektn biraz stres atmaya ihtiyacm vardı. hataydı bnde sonradan farkttm. evet ilk yaptgm hoş degldı ama snradan yaptgm da yanlış degildi son gruptum bir çok insan gitmişti en son kalktım ve sonra kendimi ödüllendirdim eğlenerek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dereceye girenleri tebrik ederım..
    emeği geçenlere teşekkür edemeyecegım.. kötü bi organızasyondu.. organızator arkadas kendı cıkıp pıste abuk sabk hareketler, el frenleri, kendınce showlar yaptı.. kım kıme dum duma.. imam ossurursa cemaat s.carmıs deyımını bır kes daha görür olduk...
    Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. yaklaşık 400 500 kişi emeğine sağlık dedi elinizden gelenı yaptnız dedi herşey çok güzeldi dedi. sen çıkıp teşekkür edemıcegm vs desen farketmıo bişey. farzetki 400 kişi berbat organızasyon desin 1 2 kişi güzel organızasyon desin değeri olmaz boş gelir o güzel demeler. senın olayında bu arkadaşım.

hee evet bi konuda haklısın el freni olayı olmadı ama oda kendı stresimi atmak için yapılan bişeydi yanlış hareket oldgunun bnde farkına vardım ama geç oldu.

MeMo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı The_Doctor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar pistte güvenliği sağlamak için aracımla gezdim.

El freni olayı kendi kendimi eğlendrmk ve kafamı dagıtmak için yaptgm bişeydi. gerçektn biraz stres atmaya ihtiyacm vardı. hataydı bnde sonradan farkttm. evet ilk yaptgm hoş degldı ama snradan yaptgm da yanlış degildi son gruptum bir çok insan gitmişti en son kalktım ve sonra kendimi ödüllendirdim eğlenerek.

Sende haklı olabılırsın ama ımam yanlarsa cemaat napmasın Bir dahakı org. yapmassın inş cunku tepkı cekıyor hos olmuyor (sakın kötü anlamda anlama sadece ufak bı tavsıye)... Dereceye giren herkesi tebrık ederım bizim için güzel bir gündü
    Alıntı MuratT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked.

SercanTurkoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten bizde 4 araba vardı
    ben getze yenildim,
    4.dizel olan clio gitmiş.
    haybeden kupa aldık
    + Soyadım turkgoz degil, Türköz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında olumsuz ve olumlu eleştiriler birbirine yakın, burağın yaptıkları yanlış olabilir fakat orda yaşadığı stressi ve uğraşlarını orda bulunan ve kendisini tanıyan herkez rahatça gözlemlemiştir, kusurlar yanlışlar vs. olsalarda, bu arkadaşlar organizasyonu emniyetli kılabilmek için ellerinden geleni bence fazlasyıla yaptılar, kendilerini de oldukça hırpaladılar, bundan sonraki organizasyonlarında burdaki eleştiri ve olumsuz yorumları dikkate alarak hareket edeceklerine inanıyorum, çünkü onların iyi niyetine inanıyorum

elinize emeğinize sağlık, ben ve arkadaşlarım çok keyif aldılar organizasyondan defalarca teşekkür etmemi ilettiler, keşke aracım 0-300metrede iddaalı olabilecek bir araç olsaydı bende denemekten keyif alırdım, inş. sonraki organizasyonlarda daha uygun araçlarla bende katılacağım, esen kalın

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bravo_sercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten bizde 4 araba vardı
    ben getze yenildim,
    4.dizel olan clio gitmiş.
    haybeden kupa aldık
    + Soyadım turkgoz degil, Türköz.
    Senin mjet 120bg+chip değil miydi?

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu açıldığından beri her yorumu okudum elimden geldiğince atlamış olduğum şeyler de olabilir. bazı arkadaşlardan tepki geldi bazılarından tebrik. ben de tebrik edenlerden birisiyim fakat tepki verenlerin de haksız olmadığını düşünüyorum. gerekli yerlerden gerekli izinlerin alınması veya geç kalınması konusunda biraz durum gerginleşti ve genç organizatör arkadaşların yazılarındaki üslup tan dolayı gerginlik arttı sanki. genelde mesajlar hep acele ile yazılmış (harf hatalarından) ve tepki alabileceklerini hesaplamamış olabilirler diye düşünüyorum. gerektiği yerde alttan almışlar ama gereksiz polemiklere de girmişler. tepki veren arkadaşların çoğu anladığım kadarıyla bu tür organizasyonlarda deneyimki kişiler ve onların desteği alınmış olsaydı katılım çok daha fazla olabilir yorumlar bu kadar sert olmayabilirdi. eleştiri aldığınız konuları da iyleştirebilirseniz seneye çok daha güzel bir organizasyon olacağını düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin mjet 120bg+chip değil miydi?
    105 + chip. 138hp dyno verisi.
    kabahat arabada degil zaten bende =)
    rollde gayet iyi yuruyor maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konu açıldığından beri her yorumu okudum elimden geldiğince atlamış olduğum şeyler de olabilir. bazı arkadaşlardan tepki geldi bazılarından tebrik. ben de tebrik edenlerden birisiyim fakat tepki verenlerin de haksız olmadığını düşünüyorum. gerekli yerlerden gerekli izinlerin alınması veya geç kalınması konusunda biraz durum gerginleşti ve genç organizatör arkadaşların yazılarındaki üslup tan dolayı gerginlik arttı sanki. genelde mesajlar hep acele ile yazılmış (harf hatalarından) ve tepki alabileceklerini hesaplamamış olabilirler diye düşünüyorum. gerektiği yerde alttan almışlar ama gereksiz polemiklere de girmişler. tepki veren arkadaşların çoğu anladığım kadarıyla bu tür organizasyonlarda deneyimki kişiler ve onların desteği alınmış olsaydı katılım çok daha fazla olabilir yorumlar bu kadar sert olmayabilirdi. eleştiri aldığınız konuları da iyleştirebilirseniz seneye çok daha güzel bir organizasyon olacağını düşünüyorum.
    dediklerinize kesinlikle katılıyorum, fakat şu açıdanda bakmak lazım, üst üste gelen olumsuz yorumlar, ve bahsettiğiniz gibi bu tür organizasyonlarda profesyonelleşmiş bazı arkadaşlar ilk olarak sert tepkiler gösterince ***** bu karşı taraftan art niyet olarak algılanabilir. iki tarafın fikirlerine objektif bakmak gerekirse sonuç bu şekilde. organizasyonu düzenleyen ark.lar benim daha öncedende münasebetim olan ark.lar, onların iyi niyetine ben kefilim, çünkü kendilerini bizzat tanıyorum, dediğiniz gibi tartışma konusunuda fazla uzatmaya gerek yok, elbette bundan sonraki düzenlemelerde bu arkadaşlar hatalarını düzeltecek ve zaman içinde deneyim kazanacaktır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    105 + chip. 138hp dyno verisi.
    kabahat arabada degil zaten bende =)
    rollde gayet iyi yuruyor maşallah
    dün bende gördüm aracını gayet güzel duruyordu, sizin kalkışları izleyemedim. mesafe kısaydı, getze geçilmen normal sanırım biraz daha ağırdır ona göre senin aracın, daha uzun mesafelerde senin aracın muhtemelen daha iyi yürür getzden

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi bakalım bol şans..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alper1001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün bende gördüm aracını gayet güzel duruyordu, sizin kalkışları izleyemedim. mesafe kısaydı, getze geçilmen normal sanırım biraz daha ağırdır ona göre senin aracın, daha uzun mesafelerde senin aracın muhtemelen daha iyi yürür getzden
    teşekkür ederim abi, bence getzin kalkıştada geçmesi normal degil abi, benim pilotaj hatam var oldukça. 135 hp 360 tork nere getz nere =) agırlıklara gelince bnm 1350 kilo, ısrar uzerine stepneyi çıkarttık, gerçi benim iddam falan yoktu =) Burak arka koltugu falan sokmuş maşallah =)
    Ama yinede buragın araba iyi yuruyor maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim abi, bence getzin kalkıştada geçmesi normal degil abi, benim pilotaj hatam var oldukça. 135 hp 360 tork nere getz nere =) agırlıklara gelince bnm 1350 kilo, ısrar uzerine stepneyi çıkarttık, gerçi benim iddam falan yoktu =) Burak arka koltugu falan sokmuş maşallah =)
    ben orda dikkat etmedim, kurnaz gti larla kalksaydı bari, ağırlık olarak hafiftir onun aracı sanırım koltuk fln söktükten sonra 300kg ya yakın fark var, neyse olmuşla ölmüşe çare yok, bi müsait zamanda uzun mesafeli de denersiniz, şimdi topicin konusunu karıştırmayalım, konuşuruz yine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi Bn o Saxo İle yürüdüm. hemde 3 kere denedik roll de yaptık draglarda burun farkıyla önde girdi hep. 2. vites roll de önüne atladım sonra geçti

Ama cidden ben o geçer sandım abi ki yarışta sökülebilcegini sölemiştik burda da yazmıştık yani çakallık yapmadım ben

135 306 tork mükemmel bir veri aslında makarasına sen benım araca geç ben senınkıne geçeyim dicektim ama neyse dedim yanlış anlaşılır dedim ama cidden ben sen geçersin diye düşündüm hatta sor bizimkilere neyse allahtan 2. 3. lük kupasını alırım demiştim valla

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovvvv çok ağırmış ya Normal o zaman getz 1100kg fazla çıkmaz.

Rollde işler değişir ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı The_Doctor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi Bn o Saxo İle yürüdüm. hemde 3 kere denedik roll de yaptık draglarda burun farkıyla önde girdi hep. 2. vites roll de önüne atladım sonra geçti

Ama cidden ben o geçer sandım abi ki yarışta sökülebilcegini sölemiştik burda da yazmıştık yani çakallık yapmadım ben

135 306 tork mükemmel bir veri aslında makarasına sen benım araca geç ben senınkıne geçeyim dicektim ama neyse dedim yanlış anlaşılır dedim ama cidden ben sen geçersin diye düşündüm hatta sor bizimkilere neyse allahtan 2. 3. lük kupasını alırım demiştim valla
    alla alla yaf, sen benden sonra bişilermi yaptın alete, benimki 106 yı ayıramıyo rollde, sen vts geçiyon, senle bi denememiz lazım bi daha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alper1001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alla alla yaf, sen benden sonra bişilermi yaptın alete, benimki 106 yı ayıramıyo rollde, sen vts geçiyon, senle bi denememiz lazım bi daha
    Sadece Bayaaa Bir Boştu arac Bildiğin arkası havaya kalktı bu kadar. Birde 2. Vites 50 Bastık 130 A kadar öndeydım sonra geliyor.

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kazasız belasız hallettiyseniz sorun yoktur bence,
    Dereceye girenlere tebrikler...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

ahmet.GMS.
    Misafir
    benim sınıfım 1.4 dü bende 1,6 larla kalkarken sesimi çıkarmadım ozaman onlarda benşimle kalkmasalardı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)