mert bi tşk. de benden saol ilgin için..;)
Printable View
mert bi tşk. de benden saol ilgin için..;)
Rol typer daha az yakıyodu valla :)
Ben apaçi olayına kesinlikle katılmakla beraber :Dpazar gününden itibaren ankadaradan £30-£36 + 106 almam şahsen :D aynısını ben yapsam kesin 2. turda kaputta havalandırma açılır muska mı yazdırmışlar okuyup üfleyerek mi basıyorlar anlamıyorum ama gercekten ne ciğer varmış ya e30 larda patlamadı gitti ya:D
ayrıca sarı EG e saygılar gerçekten 10 numara bir araç görüntü+performans konusunda:D
bu arada biraz çabukluk egzersizleri çalışman gerek kalkış için;) vites geçişlerine laf yok ama harıka:D
yarışta emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,bana göre bazı olumsuzluklara rağmen herşey çok güzeldi,birinin bu organizasyonu beğenmemesi için ya daha iyi bir organizasyon düzenleyebilecek kapasitesinin ve ekibinin olması lazım,yada daha iyi bir organizasyon izlemiş beğenmiş olması lazım
Hipodrom alanının yarısı konyada olsun bence EN AZ bu yarış kadar düzenli ve zevkli olur,olumsuzluklar her yarışda oluyor bu organize edenlerin dışında gelişiyor müdahale şansı olmuyor,konyada geniş alan ve tribün olmadığı için padok alanına girmek isteyen konyalılarla,yarışla hiç alakası olmayan tabir edinildiğiyle apaçilerin bence hiç farkı yok sonuçta ikiside huzuru bozuyor ve organizasyonu olumsuz etkiliyor,ben bunları neden yazıyorum? Konyalı olarak,konyada düzenlenen yarışlardaki olumsuz yorum ve tepkilere üzüldüğüm için.konya ya yarışmak için gelenlerin sıkıntılar yaşadığı için,konya pistinin etrafının bu kadar düzenli,geniş olmadığı için ve halen konya pistine bir şeyler yapamadığımıZ için.
Hürriyet gazetesinin bu gün tarihli Ankara ekinde yarışa ufakta olsa yer verildi, almak saklamak okumak isteyenlere duyrulur.
Yarışla ilgili bir haber,ama yarışla ilgisi olmayan kareler..
http://img827.imageshack.us/img827/8840/cs001.jpg
http://www.samanyoluhaber.com/ShowFl...ookieSupport=1
Ankara'da Drag yarışı yapıldı
Başkent Otomobil Offroad ve Motorsporları Kulübü'nün düzenlediği Ankara Drag Yarışı yapıldı.
Atatürk Kültür Merkezi pistinde yapılan yarışlara sıcaklar nedeniyle az sayıda katılımın olduğu gözlendi.
Bugün yapılan yarışta S1 kategorisinde İsmail Çam birinci, Emin Sarı ikinci, S2 kategorisinde Yalçın Topaloğlu birinci, İlker Yılmaz ikinci, Ali Ertekin üçüncü, S3 kategorisinde Mehmet Gazihan birinci, Fuat Keskin ikinci, Levent Köremezler üçüncü, S4 kategorisinde Sezgin Yılmaz birinci, Yusuf Acun ikinci, Mehmet Ali Özdemir üçüncü, S5 kategorisinde Baturalp Sağlam birinci, Tubay Ak ikinci, Cem Atakan Yapan üçüncü, S6 kategorisinde Kazım Alpak birinci, Serkan Yıldırım ikinci, Kadir Uras üçüncü, S7 kategorisinde Ahmet Kızılkaya birinci, Ali Kolay ikinci, Enver Karakaş ise üçüncü oldu.
Anadolu ajansının haberi :)
http://www.aa.com.tr/tr/ankarada-asfalt-agladi.html
Vtr bomba :D
arkadas her dragta yarısanlar degilde genelde apaçiler unlu olmuyomu deli oluyorum :D:D
Ya zaten birisi gelip izlediyse "dragla alakalı ne yazayım" diye düşünürken ilk aklına gelen apaçiler oluyo :D
izmit körfeze gidiyoruz biz tek tük apaçi olmuyo değil ama hiçbirzaman yarışın önüne geçmiyo..
Bizde Drag yapılacağı sanayide yayıldığı zaman film orda kopuyo zaten :D
kapalı tribünün önünde duran mavi sti forumdan birininmi? adam resmen 21pare top atışı yaptı.o nasıl bi patlatma sesidir be arkadaş:D kadınlar kızlar aklını yedi:D milletin çocuğu olmayacak korkudan.
teşekkürler tuncay, istenmeyen bir sürü problemlerin engeline rağmen fena deildi org.inşallah eylül de daha iyi olacak.klüp çok ders aldı daha farklı olacak bi dahakine inşallah. araban için geçmiş olsun dilerm.maalesef bende sorun yaşadım.henüz kağutunu açmadım ama sanırm bendede sorun büyük.debriyaj aşırı ısındığı için vites atamadım sanırım launch da fazla kaldım 2 den 3 yerine 1 e çakmışım.yarın belli olacak bakalım bunlar bu işlerde hep başımıza gelen olağan durumlar.cana gelmesin sağlık olsun.
anti-lag olabilirmi acaba ? :D
neydi peki doush ? :) kontak yaptıgını sanmıyorum başka bişeydi yani bence o olay
cin mali flame kit ;)
bee r revlimiter flndır:D ya
bu e30 cularla ilgili atıp tutanlarla ilgili yazıyorum ben yaklaşık 10 senedir e30 ların içindeyim ve bu araçlara gerçekten gönülden bağlı bi dünya adam tanıyorum bazen bizde aramızda taşkınlık yapanları sevmiyoruz kınıyoruz ama bu kimsenin onlara lakap takmaya küfür etmeye aşalamaya izin vermez + ya yazılarınızı yazarken e30 cular diye genelleme yapmayın yada şöyle böyle yapanlar diye belirtin bi not daha Allahtan bu yazdıklarınızı ordaki apaçhi gerizekalı vb vb şeyler söylediğiniz adamlar okumuyor yoksa sizi birdaha hipodroma somazlar çok büyük olaylar olur o yüzden site yönetimine söylüyorum e30 cularla ilgili tüm aşalamarı silsinler hatta benim yazımı bile