:D
Ankarada Drag olayı gerçekten kulağa hoş geliyor we herkesi heyecanlandırıyor hala...
Tamam herşey için çok emek harcanmış,allah razı olsun,saolsun war olsun düzenleyen arkadaşlar...
Maalesef herkes gibi ben de şikayetçi oldum "çocukluğumun hayali olan E30"lardan...
Eminim ki o arkadaşlar (tüm e30cuları genellemiyorum) Drag izlemeye filan değil, "KENDİLERİNCE ŞEKİL YAPMAYA" gelen APAÇİLERdir... Hayır ya insan 1 döner 2 döner, akşam saat 6buçuk olmuş, hala dönen e30ların haddi hesabı yok, ne kafa kaldı ne beyin, bir yandan güneş bir yandan E30lar...
Bir başka sıkıntı da "EMNİYET'te 2 tane Şehit Cenazesi için (Allah Rahmet eylesin) 45 dakika ara werdik" anonsundan sonra 2 saat beklemekti... inanın ankara tarihinin en sıcak gününü yaşarken orada 2 saat boş boş bekleyip,ÇARESİZLİKTEN SIFIR ÇİZDİREN E30 SEYRETMEK kadar acı bir şey olamazdı...
Son olarak da...
Sınıflandırma tamam ama gerçekten de (Yanlış anlaşılmaz umarım) "HEYECAN WERECEK ARAÇLARI" izlemek için saat 16:30a kadar beklemek de kötü bir durum... turbo doğan şahin serçelre sözüm yok ama keşke her kategoriden 1er kalkış ard arda yapılsa da millet "buraya şahin izlemeye mi geldik bu güneşin altında" diyerek terketmesin erkenden...