kacırmıcam özlemişiz ankara yarıslarını :) emegi geçenlerin eline saglık
Printable View
kacırmıcam özlemişiz ankara yarıslarını :) emegi geçenlerin eline saglık
katılım şartları ve ücreti hakkında bi bilgi varmı
Emeği geçenlerin, destek verenlerin ellerine sağlık.. Umarım harika bir organizasyon olur ve devamıda gelir.. :)
bence 'ben geliyorum' ' sen de gelicek misin?' gibi postlardan ayrı, ciddi ama gerçekten ciddi olarak sadece organizasyonda yapılacaklara ilgili bir bölüm açılsın derim... kim elinden ne geliyorsa ortaya koysun, 20 li yaşlarımızda aldığımız keyfi artık tekrar almak istiyorum... Ankara'nın neden iptal edildiğini hepimiz biliyoruz, TR nin en güzel drag organizasyonu olabilecek konumdayken ne hallere geldik, hepimiz çakal yerine konduk...
bu fırsatı iyi değerlendirelim, sonra arkasından burda ağlamayalım! eğer bu tarzda bir konu açılırsa ben de nacizane fikirlerimi ve de yapabileceklerimi belirtirim...
ahmet bey kesin bilgi kayıt ve sınıflandırmya cok erken ama katılım sayısı ücret ve süre sınırlandırılması tahmini olarak nasıl bir sisteme tabii tutulur bilgilendirseniz sevinrim şimdiden kolay gelsin tesekkürlerimi sunuyorum
her kesin bildiği gibi sınıflandırma yapılırken süre gözetmeksizin marka tercihi yapılmasza cok mutlu oluruz iyi akşamlar
E30 cenneti ankarada düz gidemeyen yengeçleri izlemek çok zevkli olur eminim.aslında resmi bir yarış oluyor.bikaç ulusal TV bu tür organizasyonları canlı yayın felan yapsa nekadar güzel olur bu sporun tanıtımı için.
bu yarışı canlı canlı izlemek lazım
hani pist kötüydü noldu ?
Kötü ama herkes ankara diyor başka birşey demiyor.her yönden unutulan günler hatırlanır..süre sistemide bulunur getirilir inşallah akhisar ve konya derecelerini yapabiliyormu araçlar bakarsınız.biz ne desek boş bazı şeylerin yaşanması görülmesi gerekiyor.inşallah herşey güzel olur canıgönülden diliyorum.
Hayırlısı...
inşallah ordayız allahtan bir mani gelmez ise yarışacak arkadaşların hepsine şimdiden başarılar.
bilgileri merakla bekliyoruz, ücret vs gibi
İnşallah hayırlısıyla olur ve olursa güzel geçiceği kesin Ankara dragları çok zevkli oluyor :)
Valla tebrikler abi uğraşan ve emek veren herkese inş. bir aksilik çıkmazsa bizde ordayız.
umarım gerçekleşir bizde orda oluruz =)
ankara yarışı süper emeği geçenlere şimdiden teşekkür ederim sabah kalk piste git ohh belki sponsor bulursam tosbayı getirebilirim.
abi iki gündür kimseden ses seda çıkmıyor herkes heralde harıl harıl arabasıyla uğraşıyor.
ankara hipodrom baya şenlenecek hadi bakalım :))))))))))))))))))
hazırlıklar devam edioyor.şu anda olumsuz bir gelişme yok herkes arabasını hazrılasın
ahh ahh isterdim orda olmak ankarada drag izlemeyeli 7 sene oldu
Birileri organizasyon görsün de utansın azcik :icon_tup:
hersey senın için ankara :)
Heyecanla bekliyoruz hocam, gerek seyirci gerek yarışmacı sayısı oldukça yüksek olacak. Rahmetli Uğur abi nin anonsları ile o hipodromun atmosferi hala hafızamdan silinmiyor. O zamanlar seyirciydik şimdi yarışmacı olarak o atmosferi farklı açıdan tadıcaz inşallah.
kayıt formu + ücret bilgileri belli mi?
ne zaman ankaraya gelsem arabam aptallaşıyor ben katılmak istesem 1.3 cdti ler gecer beni sanırım :) katılan herkese başarılar emegi gecenlerede tesekkürler..
http://img28.imageshack.us/img28/7183/poster3c.jpg
herkesi beklioruz çok güzel bi yarış olacak inşallah
abi bi türkçe karakterleri düzeltseydim :)
önemli deil ilkercim böyle güzel :icon_tup:
afiş çok değişik ve hoş olmuş tebrikler :icon_tup:
afiş super olmus:)
Eskisi gibi hipodroma gidip yarış izlemek güzel olucak,devamıda gelir inşallah:)
Bu arada afiş mükemmel olmuş,çok güzel bi fikir,tebrikler..