bende bmw grubu adına elimden geleni yapıp kendim ve diğer arkadaşlarımla katılcam hayırlısı olsun...
Printable View
bende bmw grubu adına elimden geleni yapıp kendim ve diğer arkadaşlarımla katılcam hayırlısı olsun...
Teknik kontrol c.tesi yapılacak ise araçlar kapalı parka çekilecek demek oluyor, c.tesi akşam kapalı park benim için sorun değilde şehirdışından gelenler için biraz zor bir uygulama olabilir, ayrıca cumartesi benim gibi çalışan birçok arkadaş var, akşam 6-7 den sonra olursa olabilirde gün içinde biraz zor. 9 da seeding ise 6 da da teknik kontrol yapılabilir, en azından millete git gel eziyet olmaz.
katılım fazla bekleniyor o nedenle c.tesi yapılması gerekiyor teknik kontrolün, tartı falanda getiriecek çünkü.ağırlık konusuna dikkat edilecek.araclarında eksik olanlara tamamlaması için zaman veriecek.c.tesi akşam 6 uygun olabilir teknik kontrol.70 araba sınırı getirilmesi düşünülüyor
Arabalar akşam orada mı kalacak?
20tane 106gti kalkisi izlemekten rahatsiz olanlar gelmesin :)
Eğer 70 arabada sınırlandırılacaksa,sabah 07.00 -08.00 teknik kontrol ve peşine seeding olur.. 10.30 da yarış başlar 16.00 gibi biter gibi:)
sınırlandırma olmasa bıle cumartesı calısanlar ıcın bır çözüm:)
Ya bu konuyu hep okuyorumda baktım hiç yazmamışım. Bu organizasyonu yapmayı başaran arkadaşlarımı canı gönülden kutlarım. Uzun zamandır şehrimizde böyle bir organizasyona hasrettik. Umarım herşey istendiği gibi gider ve bizlere yakışan bir yarış olur. Yardım için elimden gelen bişey varsa herzaman yanınızdayım. Herkeze keyifli yarışlar :)
Böyle bir organizasyon için herkez yardım eder ben ve tüm arkadaşlarım yardıma hazırız kolay gelsin ahmet abi
Acaba cumartesinden orda mı olmamız gerekiyor ona göre organize olalım?
arkadaşlar c.tesi teknik kontrolün yapılması gerekiyor.yarışın yetişmesi için c.tesi herkes arabasını en geç akşam 6 da getirecek akşam serinliğinde tertemiz kontrolünü yaptırıcak.sadece şehir dışından gelecek yarışmacılar eğer cuma günü kayıt kapanana kadar özel durumlarını belirtir dilekçelerini katılım formuna ekleyip yollamış olurlarsa, sadece şehir dışı misafirlerimize özel 8-8.30 arası teknik kontrol yapılabilir
lütfen herkes elinden gelen özeni göstersin ve cuma gününe kadar kayıt formları yollanmış olsun.aksi takdirde pazar günü bile araba alınacak olursa yarış kesinlikle yetişmezz.kolay bi org. deil çok ciddi kalabalık ve profesyonel bir ekibi var BOOS un.KATILIM ÜCRETLERİDE BİRAZ YÜKSEK TUTULACAK ANLAYIŞINIZI BEKLİORUZ.gerçekten verdiğimiz paranın karşılığını fazlası ile alacağız.herkes memnun dönecek eğer ciddiye alırsak işi.
Katılım ücreti ne düsünülüyor acaba? ne kadar yüksek tutulacak?
yeterkı katılım ucretı yuksek olsun ama yarıs hep ankarada olsun :)
ahmet bey kayıt formu demişsiniz nerden nasıl temin edilecek kayıt bslama bitiş tarihi ne zaman birde ücret 160 dı tahmini veya olur rakam nedir bilgilendirirseniz sevirim tesekkürler kolay gelsin
aslında kayıt formu ve ücretleri ne kadar erken belirlerseniz herkes için o kadar iyi olabilir...
yer sebebiyle kiralama ve izinler sorun oluyor o nedenle erken açıklayamadı yarışı klüp.katılım 250+sigorta+lisans gibi düşünülüyor. birde federasyonun günlük lisans lar konusunda bir uygulaması var.günlük lisans 20 tl ancak aynı yarışmacı örneğin 2010 da 3. yarışa girecekse 60+35 tl ödeyecek dior.bu da sezonluk lisansa giriyor yani bir daha lisans parası ödemeyecek o yarışmacı.
Bunu neden söylüyorum Ankara şampiyonaya dönüşüyor 3 yarış olacak bu sezon.eylülde diğer ayak olacak sıkışırsak c.tesi pazar şeklinde olcak diğer yarışlar.
biraz daha yardımcı olma imkanları yokmu abi 200(HERSEY DAHİL)GİBİ
Yarış için düzenlenmiş sigorta poliçesi 3.şahıslara karşı verilecek hasarları kapsar. Yarış Komiserlerinin dosyasında ve genel yarış dosyasında bulunur. Yarış bitiminde ise sigorta poliçesini de içeren yarış dosyası federasyona gönderilir. Yarışmacı isterse poliçeyi görebilir. Teşekkürler.
ben dökümantasyon olarak söyledim. benim görmediğim, benim arbamın plakası olan ve ismim yazan bir poliçe görmedim ben girdiğim yarışlarda.burda bu sağlanacak.siz sigorta yaptırmadınız demedim yanlış anlaşılmasın
Ben yanlış anlamışım o zaman. Fakat yarış sigortalarında katılan araç adedine göre sigorta yapılır. Sigortalının adı kulüp adı olarak geçer. Sizin ve sizin aracınızın hasarını kapsamaz. Sadece 3.şahıslara verilen maddi ve manevi hasarları karşılar.Çünkü trafiğe kapalı alanda yapılan bir iş bu. Bir diğer durum da Pazar günü kaydını yaptıran kişiye isme göre poliçe çıkarabilmek için ya acentanın açık olması lazım ya da acentanın bilgisayarını alıp yarışa gelmesi lazım. Bu da zor bir iş. Kolay gelsin.
umarım kısa zamanda her şey netleşmiş olur, kolay gelsin
herşey gzl de fiyat biraz çok hocam..ulusal paraları gibi :)
Ulusal da bu yüzden bitti ya zaten. Bunlar alıştırma turlarıdır Ankarayı tekrardan ısıtma turlarıdır. 70 araç alıp 250+ para almak yazık olur, 50 araç 40 araç sınır olur ozaman 250 olur ama 70 araç da 250 olmaması lazım, geliriz gelmeyiz değil ama insaflı olursa bu işin devamı gelir, yoksa ulusal gibi ilerde mahalli de yapılmaz. Giderler ayrı bir konu, o gün çalışıcak 50 tane gönüllü de çıkar 100 de çıkar. Güzel bir geri dönüş bekliyoruz
aynen öle..
istanbul gidiş dönus 400 tl civarı benzin 250 katılım lisans felan 1 tekligi var benim için organizasyonun:beuj:
arkadaşlar maliyet hesabına girersek 250 de yetmior ankara için. 70 arac alıp 250+ para almak yazık olur derken neye yazık olur?? bu büyük bir organizasyon.ve orası bir pist deil getirilmesi gereken beton bariyerler en az 200mt sağlı sollu.diğer pistlerimizde bunlar kurulu.en az 200 özel güvenlik getirilmeli.gönüllüler ünievrsite öğrencileri zaten var ancak ankara seyircisinin taşkınlığını bilmiyor gibi konuşuyorsunuz. bu klüp bu işi gerçek sponsorlar bulabilmek adına yapıor 1 , bizim drag için klüpleşmemize ve tek ses olmamıza uğraşıor buda 2.herkes cebinden çıakcak fazla bi 50 100 liranın hesabını yaparsa biz hipodromun boyalı tırtırlı asfaltınıda tamamen kaybeder gerçek seyircinin olduğu il Ankara'ya bir pist yaptıramayız.. bilmem anlatabilidmmi
ok ücreti 200+sigorta yaptırmaya çalışacağm ama daha az olamaz buna emin olun. 30 araba olur ama herşey olması gerektiği gibi olur.
peki arkadaşlar eylül ayı içerisine hemen bi yarış daha var bunada herkes katılmak ister die düşünüyorum konya ve manisa da var sezonluk mahalli herkes bi kere öder bir dahada para ödenmez lisans için buda 60+35 olarak açıklamış federasyon.ilk defa katılacak olanlar 20 tl ödeyebilr ama diğerlerine koşmak isteyen sezounluk alsın.buda zaten 200+ sigorta ile aynı rakama gelir :icon_tup:
hipodorum tüm girişlerinin demir bariyerle içeriye kadar yönlendirilmesi ve başlarında güvenlik olması maliyeti hesaplarıda var ufacık :D
pistin başlangıcında ortalama 100m2 lik dev bi çadır padok alanı olarak belirlendi :icon_tup:
valla onu bunu bilmem konya gibi rezil bir piste 200 tl verip yarışıyoruz pistin durumunu herkez biliyo ankara drag organizasyonuna 250 tl bence gayet normal zaten mesele para meselesi değil öyle bir organizasyon yapmalıyızki yukardakilere sesimizi duyurmalı bu işe nasıl gönül verdiğimizi anlatmalıyız
70 araç sizden olsun 250 bizden olsun ahmet abi formu ve organizasyonu tam anlamıyla netleştirirsen çok seviniriz tesekkürler katılım 1. sınıf olduğu takdirde aracada organizasyonada harcadğımız para helaldir şimdiden kolay gelsin güncel olmaya çalışıran abi seviniriz iyi günler haa sunuda belirtmek isterim kimsenin maddi durumuna ön yargılı olmak istemedim ilk cümlemde kimse yanlış anlamsın hepimi bu şie si şklde gönül vermiş insanlarız sonuçta benim aracımda (murat 131)