Onur benim elimden bişey gelmez, bana telsiz ile iletilenleri yazıyorum. Ama şuna emin ol, süreleri elemanlar belirlemiyor ki, sen kalkıp bitirdikten sonra ekran yazan rakamı telsiz ile okuyorlar, hakem doğruluyor, sonrasında biz kayıtlara işliyoruz.
16.01 yaptığını sana kim söyledi? Finiş hakemi süreyi okumadan kimse bir yere yazmaz rakamları.

Alıntı

Slalom organizasyonu da baya keyifliydi ordada güzel vakit geçirdik.. 75. yıl tepede güzeldi
eylüldeki yarış için nacizane fikrim seedinglerin cumartesi yapılması yönünde.. böylece pilotlar yaklaşık 12-13 saat boyunca orda eziyet cekmemiş olurlar.. ve daha düzenli bi organizasyon olacagına eminim.. seedingde en iyi süresini cıkaran araç yarışta sıcaktan dolayı daha yavaş kalmaya başladı normal olarak.. bide araçlar ısınınca iyice sıkıntı büyüdü tabiki.. benim dedigim gibi olursa eger 3 kalkışla yapılan seeding ardından araçlar ertesi günkü yarışa kadar hem dinlenir hem eksikleri giderilir hemde asıl yarış akşam üstü 4 gibi başlar ve 7 gibi biterse insanlar sıcaktan cok daha az etkilenirler ve akıcı yarış tüm seyirciyi cok cok mutlu edecektir