Sahsi gorusum kategori taraftari degilim. Uzun ve bol virajli pistte her aracin Sansi var. O nedenle hirs onplana cikio, buda zamana yansio.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Tabiki oyle, fakat buyuk pistin heyecani cok farkli ve kategori gerekiyor. Ha kategorisiz yaparsin yine elinde geleni yaparsin ama 5. olmakla yetiirsin ama dersin ki vay be bu arabalara bile bu kadar yaklastim. Sonuc olarak bir TR sampiyonasinda yarismiyoruz bu yuzden kendi sonucumuzun bizi tatmin etmesi gerekir : )
Ben mesela bone stock s2000 le gelecegim, dolu bir araba gelirse yada slick lastikli, yapabilecek pek birseyim olmaz : ) ama ne kadar yakin olursam o kadar sevinirim![]()
Arkadan iter rx8 in neler yaptini gorduk o pistte onceden. O yuzden ii zaman cikarirsin.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Evet Uras ismini çok görmüştüm Turkiye lokasyonu ile yabancı forumlarda zeytin gri böyle mavimsi bir renk sanırım aracınız.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bu akşamki time trial'ın sonuçları:
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)