can kısa donla gezerkenkii hastalıklarımız kii ozaman etimiz butumuz bunlara yetiyordu..
can kısa donla gezerkenkii hastalıklarımız kii ozaman etimiz butumuz bunlara yetiyordu..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
mustafa abeeeeemmmmm hir türlü ordayım biliyorsuntelefon açtın hussusi kırarmıyaam ben abemi
yanlız şu dargız ın turbo crx i safety car olsun
abi bi kaç fikir var aklımda konusalım piste bol bol
![]()
görüşelim kanka makaranın dibine vuralım o akşam
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Aracı olmayan veya aracına kıyamayanlar iin araç kiralama olayı güzel olmuş , fiyatlarda gayet güzel.
Ah ahh yok şu istanbulda bir pist
Evet arkadaşlar, aracına kıyamayanlar mutlaka vardır, bunun yanında gerçekpist aracı kullanmak isteyenlerde vardır mutlaka. İşte sienalar bu akadaşarımız için biçilmi kaftan
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bugün sienaların sıfır lastikleride geldiyanı sıfır lastikle yarışacak sienalar
Bu bana yapılan en kötü şey oldu bu sitede :/
İçim içimi yiyor burda şuan
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
arıza kimseye kaçmıyor fakat tek tek çıkacagı için arabalar kaza riski çok az takla atmayı başarabilen olmadı daha time trialde![]()
Bu soruyu ilk sorana vereceğiz bu şerefi Tolga
Pistteki her türlü olumsuz kaza-bela ve musibete sen sponsorsun bilmiyormuydun![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
tolga sen tanımamışsın benı gelirsen sponsorum![]()
bu arada antrenman yapmak isteyen olursa çarşamba günü yani yarın antrenman yapabilirler
ne güzel gerçek pistte yarışmak..çok şanslısınız araç kiralama imkanıda sunulmuştarih uysaydı gelirdim 5 saatlik yol
![]()
izmir dışındaki arkadaslarlada talep olursa ortak bir zamanda yarış düzenlenebilir
Bi aksilik cıkmassa ordayım inşacaba kangoo ile girsem 5 takla ile kurtulumuyum
![]()
Her türlü Video çekilir Sanyo VE HD kalitesi ile![]()
Istanbul dan ben gelirim, eskiden cumartesi yada pazar yapiliyordu geliyorduk da cuma isten cikip dip gaz gelsem yine 21-22 i bulur gelmek : )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)