ben bu gidişle maaşı gömeceğim gibi zaten piste. kombine bilet olsun, aylık ödeyelim antrenman parasını![]()
ben bu gidişle maaşı gömeceğim gibi zaten piste. kombine bilet olsun, aylık ödeyelim antrenman parasını![]()
ne kadar aralıklı yapılcak? benım malzemelerım haftaya ızmırde olucak araba toplanması ıle haftaya haftasonu hazır olur 3 agustostada cesmeye gelıcem tatıle o sıralarda yapıcakmsınız abı? cıddı zaman kasarım suankı yol setupıyla
en iyi zamanlara az kaldı![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Arkadaslar pist izmirin neresinde,kabaca bi adres lutfen. Yarin 4-5 gibi bodrumdan cikicam kaybolmiyim![]()
4-5 e kalma derim, yarın cuma, trafik olur yollarda. sen 3te çık rahat rahat gel, hiç olmadı kordonda bi çay kahve keyfi yapar öyle geçersin piste. Pist "pınarbaşı" tarafında kalıyor.
Otobandan Garaja doğru gidiyorsun garaj levhalarını takip edin.Sonra Garajın giriş kapısını solunuzda göreceksiniz.Dümdüz devam edin ışıklardan sonra yol bi sağa birde sola ayrılıyor sola döndükten sonra 7.ışıklardan sağa dönüyorsunuz.Işıklarda 2 tane benzin istayonu var biri köeşede diğer köşede volvo yada daf tır servisi var.Işıklardan sağa döndükten sonra ufak köprüden geçeceksiniz soldan 1.yada 2.sokaktan sola dönün tam karşınızda Ülkü yarış pisti var zaten solda köşede tepede levhası var
www.egeturbo.com
Turbo asker
Mustafa abi sağolsun bugün ben de antrenman yaptım. hem kendi aracımla hem de Siena ile. Yarın siena ile yarışmacı olarak yerimi alacağım. Görüşmek üzere.
Emrecan.
Tabanvay gelicemyol kenarında Subaru t shirt lü birini görürseniz o benim, almadan geçmeyin
![]()
Boxer in side
izlemeye gelebilirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)