Bende izlerim hafifte hava serin olursa pek güzel olur :)
Printable View
Bende izlerim hafifte hava serin olursa pek güzel olur :)
NazmInside,destekçinim :icon_tup:
Bir liste olsa kesin katılanların ne güzel olur :)
ankara için hayırlı olsun ne güzel 1 ayda hem drag hem slalom..
slaloma gidicek olanlar akşam beşevler bp de buluşup konwoy halinde gitmeyi düşünüoruz 106'larla gelmeyi düşünün olursa cumartesi akşam 7 8 gibi orda olsunlar beraber gidelim... 15 araba var şu anda konwoyda
esasen ben girmeyi düşünüyorum,,bugün itibariyle döndümde ankaraya,,,,ama yarışılcak pistle ilgili felan hiç bi bilgi yok,,,,direk düz slalom mu daha değişik bi parkur mu olcak ?,,,antreman şansımız olcak mı ?
ben 2007 de yarışmıştım hipodromda orda farklı bi parkur hazırlanmıştı 2 kere yanımızda bi eğitmenle geçiş yapıldı yarıştan öncede 3 kere antreman yapıldı ve süreler açıklandı,,,orda el freni felan kullanmak kesin gerekliydi öle hazırlanmış bi parkurdu burda durum ne olcak parkuru görmeden bişi diyemeyiz sonuçta......ANOK un sitesinde bunlarla ilgili bi bilgi yok ..............
bende ankaradayım orda olucam muhtemelen ama kafamda benimde soru işaretlerim var kukaları 2 metre aralıkla koyarlarsa bizima rabalar oralarda donmez 86 ile gelsem kollarım kopar muhtemelen bence aydınlatmalılar pist nasıl olucak nasıl puan alıcaz kukalarıne trafından komplemi döneces :P
İzlemeye gelicem:)
izlemek için orda olacağım ;)
izlemeye gelecegim bende
katılmak isterimde benim araba pek slaloma uygun değil :)
Serkan hiiiç konusma :)
Süper keyifli bi olay olcak bence kesin girebilcekler girsin :))
hala bilgi yok dimi ?
aslında gelsek ne güzel olur cumartesi slalom yarışına gireriz pazar da drag yarışını izler döneriz :)
ben kulübü aradım parkur hakkında bilgi istedim telefonumu aldılar fakat henüz arayan olmadı..bekliyorum :)
evet arkadaşlar parkur hakkında bilgi sahibi oldum sizlere aktarayım..9 adet kuka 12 m aralıklarla yapılacakmış :)
evet düz gidip gelinecek şeklidedir toplam uzunluğu 120 m parkurun..12 m aralık iyidir bütün araçlar için ideal bir aralık..yani 106 gti ve sedan bir aracın şansları neredeyse aynı.
rica ederim :) bizde kemerde yapıyoruz bu yarışı telefondaki görevliye parkur düzmü diye sormadım çünkü toplam uzunluk 120 m olunca 12 m aralıkla düz gidiş geliştir dedim öyledirde..8 m aralıkla vectra ile helal ne diyim :)
bende 7 gibi bp de olurum mavi 307
Kayıtlar kapandı arkadaslar... 20 araba diye biliyorum son sayıyı eger bi degişme olmadıysa.. Guzel bir yarısa olacak herkesi bekleriz :)
gelmek için çaba gösterdik fakat işlerimiz nedeniyle gelemiyoruz..9 kuka 12 m aralıkla yapılacakmış..yarış sonunda en iyi zamanı yazarsanız sevinirim:)
Kırmızı e30 316 aracımızla katılıyoruz.Bizde bakalım.Basarılar katılacaklara.:)
Şimdi acitye uğradım geldim eth e30 u gördüm forumdan
otoparktaki arabalar çekilecek mi?
Çok güzeldi.. emeği gecen herkese tesekkur ediyorum.. İnsallah en kısa zamanda tekrarlanır.. cok cok cok keyifliydi...
Yarış keyifliydi ancak tam organize olunamamıstı bence.Acity'nin yöneticileri otoparkın sadece o kısmını ayırabiliriz demisler.Bariyerlerin arkasında daha doğrusu dibinde park halinde arabalar vardı.Allah korusun bir araç savrulsa kacacak yer yoktu.Zaten tatsız bi olay da gercekleşti.Profesyonel yarışcıların gösterisinde.Bir palio bi kadın ve cocuguna carptı ama ciddi birşey yokmus sanırım.Yani daha iyi olabilirdi önlemler ancak yarıs güzeldi keyifliydi.Emegi geçenlere teşekkür ediyorm. :)
biride sonuçları yazsa ne güzel olucak:)
bildiğim kadarıyla 2 kapı numarasıyla yarışa başlayan palio sporting ilk derecesinde 19,70 sn, 2. derecesinde 18,96 yaparak birinci oldu.
fotoğraflarıda bekliyoruz ;)
Kadın öncelikle gazi hastanesine kaldırıldı, sonrasında daha iyi ilgilenilsin diye ANOK yetkilileri kendisini Medicanaya göturdu.. Kadının kolunda kırık yok medicanada soylenilene gore.. ezik mevcut.
Tatsız bi olaydı korkutucuydu.. gercekten kücük bi alan ayrılmıstı ama sonuc oalrak yarısmacı olarak cok keyif aldım organizasyondan
Hernekadar izleyici olarak gelip ufak tefek arabasıyla hava atmaya çalışanlar olsada anlamsız daracık alanda...
Bugünkü hipodrum drag organizasyonuna 10 çekerdi slalom....
Herkez gösterisini yaptı gitti dar bir alan bile olsa daha eylenceli az ve özdü ;)
kaza olayına üzüldüm geçmiş olsun..toplam kaç adet kuka vardı?
sadece demır barıyer.ınsanlar yaslanmıs ıcerden arabalar burunlarının uclarından gecıyor.gerısını dusun..
Bana gitme agbi dediler ugramadım onunden gectiigm halde keske daha guzel duzgun organize olsalardı ama sanırım boost anokun ankarada yapamadıklarını yapıcak artık ankarada sadece anok yok herkezin şapkasını önüne alıp tekrara düşünmesi lazım