ben kulübü aradım parkur hakkında bilgi istedim telefonumu aldılar fakat henüz arayan olmadı..bekliyorum![]()
ben kulübü aradım parkur hakkında bilgi istedim telefonumu aldılar fakat henüz arayan olmadı..bekliyorum![]()
evet arkadaşlar parkur hakkında bilgi sahibi oldum sizlere aktarayım..9 adet kuka 12 m aralıklarla yapılacakmış![]()
evet düz gidip gelinecek şeklidedir toplam uzunluğu 120 m parkurun..12 m aralık iyidir bütün araçlar için ideal bir aralık..yani 106 gti ve sedan bir aracın şansları neredeyse aynı.
rica ederimbizde kemerde yapıyoruz bu yarışı telefondaki görevliye parkur düzmü diye sormadım çünkü toplam uzunluk 120 m olunca 12 m aralıkla düz gidiş geliştir dedim öyledirde..8 m aralıkla vectra ile helal ne diyim
![]()
bende 7 gibi bp de olurum mavi 307
Kayıtlar kapandı arkadaslar... 20 araba diye biliyorum son sayıyı eger bi degişme olmadıysa.. Guzel bir yarısa olacak herkesi bekleriz![]()
gelmek için çaba gösterdik fakat işlerimiz nedeniyle gelemiyoruz..9 kuka 12 m aralıkla yapılacakmış..yarış sonunda en iyi zamanı yazarsanız sevinirim![]()
Çok güzeldi.. emeği gecen herkese tesekkur ediyorum.. İnsallah en kısa zamanda tekrarlanır.. cok cok cok keyifliydi...
Yarış keyifliydi ancak tam organize olunamamıstı bence.Acity'nin yöneticileri otoparkın sadece o kısmını ayırabiliriz demisler.Bariyerlerin arkasında daha doğrusu dibinde park halinde arabalar vardı.Allah korusun bir araç savrulsa kacacak yer yoktu.Zaten tatsız bi olay da gercekleşti.Profesyonel yarışcıların gösterisinde.Bir palio bi kadın ve cocuguna carptı ama ciddi birşey yokmus sanırım.Yani daha iyi olabilirdi önlemler ancak yarıs güzeldi keyifliydi.Emegi geçenlere teşekkür ediyorm.![]()
bildiğim kadarıyla 2 kapı numarasıyla yarışa başlayan palio sporting ilk derecesinde 19,70 sn, 2. derecesinde 18,96 yaparak birinci oldu.
F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...
fotoğraflarıda bekliyoruz![]()
Kadın öncelikle gazi hastanesine kaldırıldı, sonrasında daha iyi ilgilenilsin diye ANOK yetkilileri kendisini Medicanaya göturdu.. Kadının kolunda kırık yok medicanada soylenilene gore.. ezik mevcut.
Tatsız bi olaydı korkutucuydu.. gercekten kücük bi alan ayrılmıstı ama sonuc oalrak yarısmacı olarak cok keyif aldım organizasyondan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)