Ben katılıyorum. Erhan'ı da biliyorum.
Forumdan başka kimler var?
Ben katılıyorum. Erhan'ı da biliyorum.
Forumdan başka kimler var?
Bende izlerim hafifte hava serin olursa pek güzel olur![]()
ankara için hayırlı olsun ne güzel 1 ayda hem drag hem slalom..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
slaloma gidicek olanlar akşam beşevler bp de buluşup konwoy halinde gitmeyi düşünüoruz 106'larla gelmeyi düşünün olursa cumartesi akşam 7 8 gibi orda olsunlar beraber gidelim... 15 araba var şu anda konwoyda
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
esasen ben girmeyi düşünüyorum,,bugün itibariyle döndümde ankaraya,,,,ama yarışılcak pistle ilgili felan hiç bi bilgi yok,,,,direk düz slalom mu daha değişik bi parkur mu olcak ?,,,antreman şansımız olcak mı ?
ben 2007 de yarışmıştım hipodromda orda farklı bi parkur hazırlanmıştı 2 kere yanımızda bi eğitmenle geçiş yapıldı yarıştan öncede 3 kere antreman yapıldı ve süreler açıklandı,,,orda el freni felan kullanmak kesin gerekliydi öle hazırlanmış bi parkurdu burda durum ne olcak parkuru görmeden bişi diyemeyiz sonuçta......ANOK un sitesinde bunlarla ilgili bi bilgi yok ..............
bende ankaradayım orda olucam muhtemelen ama kafamda benimde soru işaretlerim var kukaları 2 metre aralıkla koyarlarsa bizima rabalar oralarda donmez 86 ile gelsem kollarım kopar muhtemelen bence aydınlatmalılar pist nasıl olucak nasıl puan alıcaz kukalarıne trafından komplemi döneces :P
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
İzlemeye gelicem![]()
aslında gelsek ne güzel olur cumartesi slalom yarışına gireriz pazar da drag yarışını izler döneriz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)