User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
199 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: time trial izmir vol.2

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    16 yasinda insan panameraya biniyorsa 20sine gelince reventon falan keser sonra nolcak hic dusundunuz mu
    amca, ellerinden öperim, hiss-i kable'l vukû diye ben buna derim.

@grkm Kardeşim, Ali ehliyetini alana kadar hiç trafiğe çıkmış mı ? Pist yarışlarına katılmak için ehliyet şart değil zaten, eğitim sertifikası yeterli oluyor lisans için. Keşke bu genç kardeşimizi de trafikte gazlarken değilde, pistte adam akıllı bir şampiyonada görebilsek..

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe-E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amca, ellerinden öperim, hiss-i kable'l vukû diye ben buna derim.

@grkm Kardeşim, Ali ehliyetini alana kadar hiç trafiğe çıkmış mı ? Pist yarışlarına katılmak için ehliyet şart değil zaten, eğitim sertifikası yeterli oluyor lisans için. Keşke bu genç kardeşimizi de trafikte gazlarken değilde, pistte adam akıllı bir şampiyonada görebilsek..
    vay kardesim benim be duygulandim , tanimadigin cocugun gelecekteki pskolojisini dusunuyosun vay anasini Amerikada ki college +18 fest'lere el at bi de
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın obur gun bu tanımadıgım adam sevdigim birine, ailemden birine yada kaldırımda yürüyen masum bir vatandaşa çarparsa onun psikolojisi nolucak peki mr.knowledge?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın obur gun bu tanımadıgım adam sevdigim birine, ailemden birine yada kaldırımda yürüyen masum bir vatandaşa çarparsa onun psikolojisi nolucak peki mr.knowledge?
    ne alaka sen orda direk panamera demişssin be guzelim bi fakir edebiyatı sezdim orda konuyu cevirme yok ehliyetsiz carpar falan aglatma beni burda

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne alaka sen orda direk panamera demişssin be guzelim bi fakir edebiyatı sezdim orda konuyu cevirme yok ehliyetsiz carpar falan aglatma beni burda
    Şimdi de cem koydu tebrikler.. Sonuçta serzeniş panaremaya olmuş şahinli bi çocukda yakınına çarpabilir..

Ancak sorun bence şu.. İnsanlar her zaman daha fazlasını ister nefis olayı.. Umarım ömrü bu şekilde geçip herşeyi elde ettikten sonra sapıtmaz.. Allah daha çok versin,banane...

DogukanB
    Misafir
    kamerayı dışarı değil de dikiz aynasının biraz arkasına veya yan koltuk kafalığına sabitleseniz daha anlaşılır olur kanımca

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kamerayı dışarı değil de dikiz aynasının biraz arkasına veya yan koltuk kafalığına sabitleseniz daha anlaşılır olur kanımca
    Hatta aracın üstüne sabitlemek daha mantıklı bence, ya da içine.. ama tabi kit uygun değilse kameranın bir şey diyemeyeceğim.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi de cem koydu tebrikler.. Sonuçta serzeniş panaremaya olmuş şahinli bi çocukda yakınına çarpabilir..

Ancak sorun bence şu.. İnsanlar her zaman daha fazlasını ister nefis olayı.. Umarım ömrü bu şekilde geçip herşeyi elde ettikten sonra sapıtmaz.. Allah daha çok versin,banane...
    koydusu bilmemnesi yok bu işin, fikir paylaşıyorsak eğer al benim fikrimi sende savunuyorsun. Derdim panamera,f430,gtr falan değil, derdim ehliyetsiz trafiğe çıkmak, tecrübesiz bir şekilde güçlü araba kullanmak. Yanlış anlaşılmasın, trafikte 2 kere rastladım, yoğundu trafik, sakin kullanıyordu arkadaş. Ama Cenab-ı Rabb'im göstermesin, Allah korusun bir kaza bela gelirse başına, onun psikolojisi apayrı. Bunu ne sen bilebilirsin Bay Google'm Cemim, ne de sen bilebilirsin Sefam.

Ha bir de, fakir edebiyatı lafları falan şık değil, ne samimiyetimize ne insanlığına yakıştırdım, bunu da bilesin. Cebimdeki, banka hesabımdaki paradan ben mesulüm. Ailem böyle uygun görüyorsa, kendi paramı kazanana kadar Corsa'ya binerim.

Ayrıca konuyu uzatmanın manası yok inci sozluk alıntılarıyla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    efe sen aynı durumda olsan " yok babacığım panamera yerine izmir halk otobusunu tercih edeceğim, ornek bir vatandaş olacağım ,haydi efe durağa kaçar .. " derdin dimi ya bi git lan ! kapa konuyu kıskanma

DogukanB
    Misafir
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatta aracın üstüne sabitlemek daha mantıklı bence, ya da içine.. ama tabi kit uygun değilse kameranın bir şey diyemeyeceğim.
    aracın sesi rüzgar sesinden daha cezbedici geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha bir de, fakir edebiyatı lafları falan şık değil, ne samimiyetimize ne insanlığına yakıştırdım, bunu da bilesin. Cebimdeki, banka hesabımdaki paradan ben mesulüm. Ailem böyle uygun görüyorsa, kendi paramı kazanana kadar Corsa'ya binerim.
    hahaha olm amma alındın ha bende sanki f430 var , f355 ten yukarı cıkamadık daha

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın sesi rüzgar sesinden daha cezbedici geldi
    huzur içinde time trial izliyoruz evet haklısın, o rüzgarın içindeki müziği duydun mu sen? hatta rüzgarın hayaleti var diyorlar
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    efe sen aynı durumda olsan " yok babacığım panamera yerine izmir halk otobusunu tercih edeceğim, ornek bir vatandaş olacağım ,haydi efe durağa kaçar .. " derdin dimi ya bi git lan ! kapa konuyu kıskanma
    tamam cem, kankana selam söyle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam cem, kankana selam söyle.
    hırslanma efe , kıskanmıcan ole varsa biner adam yapıcak bişe yok Sende olsa sende binerdin adın gibi biliyosun.

Cocuk kimdir nedir tanımam yasini bile bilmiyorum ama boyle triplere gerek yok , bastan girseydin trafikte tehlike falan eyvallahta orda konu aracın pahalılıydı bence neyse.

uzamasın

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay be, trafik mevzusu falan acilmis:
    ne halt ederseniz edin
    Experience is what you get when you don't get what you want.

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    batucan sen çok güzel döndün olum ah bide araban hızlı olsaydı güzel derece yapardın
    düzlük farketmez diyodum farkediyormuş araba harbiden hızlanmıyordu yapıcak bir şey yok elimizdeki bu bununla idare ediyoruz... yarıştan sonra bi kaç kişi iyi bir sonuç çıkarcan diye bekledik dedi ben keşke sienayla girseydim diye kendime kızıyordum ama o zamanda bilmediğim bir araç nerde ne tepki verceğini tahmin etmesi zor olacaktı diye düşündük... bir dahaki yarışta bi de sienayla denicem bakalım sonuç ne olcak....

Alıntı orkuteren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hızlı olamadığı için mi iyi döndü acaba
    eşit şartlardaki bir araçla denemeye her zaman hazırım aykutun arabayla deniyelim

tamam doğru söylüyorsun trafikte kullanması hem kendi hem de çevresi için tehlikeli fakat buna hiç birimiz bir şey diyemez... ehliyetsiz trafiğe hiç çıkmadın mı? hiç araba kaçırmadın mı? etrafta o kadar ehliyetsiz adam var ki en azından kaan hız ve adrenalinini pistte atıyor... bir de ehliyeti olup o kadar kişiye zarar veren o kadar kişiyi tehlikeye atan bir sürü şöför var... trafikte etrafında araç varken etrafını tehlikeye atacak bir hareketini görmedim. artı olarak parasını veya araçlarını hiç bir zaman kötüye kullandığını görmedim... önceki yarışta rx8 ini bana verdi kullanmam için... hani hiç bir zaman parasınla kimseyi ezmedi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamdır Batucan kapansın artık bu konu burada, kazasız belasız iyi günlerde kullansınlar bütün araçlarını.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amma uzadı konuya hay zengınlıgıne fakırlıgıne ya herkesın parası kendıne arkdas bırakın ya
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her seferinde gelicem diyorum gelemiyorum bu sezon inşallah gelir pist zevkini tadarım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)