tabi organizasyonu
ayarlayan
herkese teşekkürler
Printable View
tüm katılan arkadaslara honda35 camiasına selçuk abi ve erola çok teşekkürler ederim
selçuk un pompası baya terletti herkesi gökhan önçeker arabayı s2000 miş gibi kullandı:) jumbo yine kupa almış gibi yapıp foto çekildi ;) izleyenler baya keyif aldı cafeterya alanıda güzeldi herkes çok güzel eğlendi yedi içti muhabbetini etti. herseferinde daha iyi organize oluyoruz haftaya görüşmek üzere ;) bu arada foto çeken arkadaşlar elinize sağlık ve aykut fotoları acil paylaşınız :)
güzel bir org oldu emeğinize sağlık :icon_tup:
selçuk kaç san. yaptı beyler :D
35.302 yaptı sanırım...
Güzel bi organizasyon oldu gelen herkese çok teşekkürler... ;)
olacak olacak ha gayret :)
124 sasırttı beni 33 kusur sn yaparak
unutmuşum yaw ne kadar düşük beygir o kadar iyi süreydi demi :D :D
daha uzun olsa iyi olur, ***** istanbul dan geldik 3dk da bitti : ) bari bir antrenman bir yaris turu atilsa iki kere cikilsa. Gerci benim lastikler dayanamazdi o kadar ama : )
ha gayret dıyecegıne bı gelsende yarıssan nasıl olur? dun hava aydınlık ve pıst temızken gırıyordum pompa arızalandı pıste cıktıgımdada pompa kese kese ve tam karanlıkken pıstın arka kısımları bıldıgımız cevız kadar taslar eslıgınde kaya kaya dondum,ayrıca o bozuk araba psıkolojısıyle ancak bu kadar dondum yapıcak bırsey yok... cıkıp bı kere bı zaman yapmıssın artık 3 sene onla ıdare etcen gıbıme gelıo benım :)
124 herkesı gecıyorda mıllete bı ben batıyorum ne hos :) bıde klavyecıler kendılerı cıkma erkeklıgını gosterse ne guzel olur...
güzel akşamdı valla:)
arabada ne varsa boşalttım, sildim parlattım paketledim, yeni sahibini bekliyor artık. yarışmak şöyle dursun başına bir iş gelecek diye markete bile diğeriyle gidiyorum. zaten memur maaşıyla her hafta her hafta olmuyor, ekonomik durumlar elverirse ileride dönerim pistlere.
ben çıktığım zamanlarda da seyircilerin görmek istediği haliyle pahalı arabalar ve sienalar hep benden önce çıktığı için bana da öyle denk geliyordu. taş toprağa malesef yapacak bir şey yok. apeksin normalden 50cm içini nişan alıp dönünce biraz olsun çözüm oluyor nasıl olsa toprakta kafadan kayacağı için...