tüm katılan arkadaslara honda35 camiasına selçuk abi ve erola çok teşekkürler ederim
selçuk un pompası baya terletti herkesi gökhan önçeker arabayı s2000 miş gibi kullandıjumbo yine kupa almış gibi yapıp foto çekildi
izleyenler baya keyif aldı cafeterya alanıda güzeldi herkes çok güzel eğlendi yedi içti muhabbetini etti. herseferinde daha iyi organize oluyoruz haftaya görüşmek üzere
bu arada foto çeken arkadaşlar elinize sağlık ve aykut fotoları acil paylaşınız
![]()
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
güzel bir org oldu emeğinize sağlık![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
35.302 yaptı sanırım...
Güzel bi organizasyon oldu gelen herkese çok teşekkürler...![]()
olacak olacak ha gayret![]()
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
daha uzun olsa iyi olur, ***** istanbul dan geldik 3dk da bitti : ) bari bir antrenman bir yaris turu atilsa iki kere cikilsa. Gerci benim lastikler dayanamazdi o kadar ama : )
www.egeturbo.com
Turbo asker
ha gayret dıyecegıne bı gelsende yarıssan nasıl olur? dun hava aydınlık ve pıst temızken gırıyordum pompa arızalandı pıste cıktıgımdada pompa kese kese ve tam karanlıkken pıstın arka kısımları bıldıgımız cevız kadar taslar eslıgınde kaya kaya dondum,ayrıca o bozuk araba psıkolojısıyle ancak bu kadar dondum yapıcak bırsey yok... cıkıp bı kere bı zaman yapmıssın artık 3 sene onla ıdare etcen gıbıme gelıo benım![]()
124 herkesı gecıyorda mıllete bı ben batıyorum ne hosbıde klavyecıler kendılerı cıkma erkeklıgını gosterse ne guzel olur...
arabada ne varsa boşalttım, sildim parlattım paketledim, yeni sahibini bekliyor artık. yarışmak şöyle dursun başına bir iş gelecek diye markete bile diğeriyle gidiyorum. zaten memur maaşıyla her hafta her hafta olmuyor, ekonomik durumlar elverirse ileride dönerim pistlere.
ben çıktığım zamanlarda da seyircilerin görmek istediği haliyle pahalı arabalar ve sienalar hep benden önce çıktığı için bana da öyle denk geliyordu. taş toprağa malesef yapacak bir şey yok. apeksin normalden 50cm içini nişan alıp dönünce biraz olsun çözüm oluyor nasıl olsa toprakta kafadan kayacağı için...
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)