abi muhteşemsin açık adres alalım :)
Printable View
hilton otelini karşısında bi otel var güzel kaliteli biyer açık büfe kişi başı 12,5 lira bilginiz olsun sabah 7 de açılıyo 11 e kadar.
ok attııımm
bakalım abi inşllah bir aksilik olamz da geliriz.
bu yarış süperr olucak inşallah orda olucazzzzzzz :)
vaay bu yarış çok güzel olacak :D
vay vay vay inşallah havalarda güzel olur baya bi katılım olacak sanırım
Açık büfe yer arıyorsanız ikiçeşmelikde gordum gecenlerde acık bufe kahvaltı sadece 5 tl yazıyodu :D
nasipse ordayız güzel bi gün olucak.
Sponsor bulursam gelirim :)
kısmet olursa istanbuldan 2 araç katılıcaz dizel c 30 ve robocop rni :Z
birde 1.4 sınıfında araç olucakmı manisa akshihardaki gibi kötü bi süprizle karşılaşmak istemyorum gelipte tek başıma orda yarışamıycam sonuçta
evet beyler bu senenin son yarışı 19 aralıkta ;) bugün yarışın konusunuda açıcam inşallah ve bundan sonra yarışlarımıza katılım göstermek isteyen arkadaslarımız yarış tarihinden önce ön kayıt yaptırmaları halinde sadece katılım ücretinin yarısını ödeyeceklerdir katılım yaptırmak isteyen arkadaslar 0555 404 25 25 den bana ulaşabilirler
oooo muhteşem oldu bu yawww
Evet arkadaşlar; sizler dile getirdiniz bizlerde elimizden geldiğince yerine getrmeye çalıştık. Umarım işlevsel olmuştur. Şehir dışından gelecek arkadaşların çağrısına kulak verdik. Yalnız uyarmak isterim katılım imdiden oldukça yoğun. Sona kalıp dona kalmadan yarıştaki yerinizi almanızı tasiye ederim.
ooooo gerçekten büyük bi jest şehir dışından gelecekler için..yani bizim için :D:D