Girişe 7.5 lira veriyor ne ile neyi satın almak istiyor :) Yediğin kaba etmek lan bu :)
Printable View
Girişe 7.5 lira veriyor ne ile neyi satın almak istiyor :) Yediğin kaba etmek lan bu :)
çok açık ve net söyleyim HAKSIZSIN!!
bu sefer 8 araba katıldı belki ama sen bu işe gönül verdiysen 8 araba da yeter sana, güzel 8 araba vardı.. porsche 997 turbonun nasıl ok gibi fırladığını gördük, corvette nin kalkışı beklerken nası arka lastiklerinin dönmeye başladığını gördük :D
150 lira verdin sonunda kupa aldın? daha ne almayı bekliyordun? para ödülü gibi bişeyse türkiyede böyle bi sistem yok
sen git otobanlarda sahil yolunda hayatını tehlikeye at, orda yarış, hatta ruhsatına yarış heyecanlı olsun :icon_tup::ofk::Deli:
parası olana derken ne bakımdan? izleyici olmakmı kasıt? kişi başı 5 lira çok para mıdır? eğer çoksa bi dahaki sefere ben bizzat yardımcı olcam sana...
yada yarışçı için ise akhisarda bedava yarışılıyo da bizim mi haberimiz yok?akhisarı izlemek çok daha zor tribün yok bişey yok.. katılım ücretleri de bildiğim kadarıyla aynı bu işin hakkı bu çünkü..
akhisarda bende çok keyifli yarışlar izledim,hepsine de gittim izmirde olduğum süre içinde, organizasyon işi zor iştir arkadaşlar güzel yapıyorlar cidden lafım yok, ama bazen ne kadar iyi organizasyon yapsanız da gerek zamansızlık gerek katılımcının nazlanması yüzünden güzel sonuçlar olmayabiliyor,son akhisar yarışında da katılım azdı,olabilir 1 haftalık bi zaman dilimine sıkıştı, 150 km yol gittik benzin yaktık gittik izledik az kişi geldi .
senin gibi olsaydık akhisar bitmiş yaa derdik, ama demedim demem, şartlar dahilinde gene güzel bi yarış oldu gene yapsınlar gene gider izlerim,arabam hazır olsun girer yarışırım..
bizden fazla yarış izlediğini nerden biliyorsun? ben şahsen her drag ve her pist şampiyonasını izledim şimdiye kadar hiç kaçırmadan. ayrıca bütün time trialleri
ha izleyici olmak konuşma hakkı vermez.
madem bu kadar çok konuşuyorsun, gel katıl bi kere yapılan organizasyona???
ben geçen sene 2 kere pist günleri serisine katıldım,bu sene de arabam yürüyecek hale gelir gelmez 26 eylüldeki draglara katıldım ayarım daha tam bitmeden.
eğer bi talihsizlik yaşamasaydık dün beni o kadar subaru m3 porsche falan içinde katılımcı olarak izleyecektin turbo crx im ile ;)
sözün özü bu kadar eleştirceğine ki yaptığın eleştiri değil sallamak sadece, gel katılım göster. araban 306 sanırım, arabam yavaş diye yerinme time triale gir eğer bileğine güveniyorsan,306 lar iyi yol tutar güzel zaman çıkarırsın direksiyonun iyiyse..
sana ben çok güzel bi eleştiri yapardım ama forumdan banlanmak istemiyorum
selametle:heyoo:
Katılım az oldu. Bayram üstü vs vs ama 8 arac bile keyif verdi tesekkurler
bence bayramın son günü oluşu kötü etki. keşke 1 hafta ertelenseydi daha iyi olurdu.
herkes içini döktüyse sorun yok:rolleyes: ben fikrimi yazdım kimse beğenmek zorunda değil kimsenin şahsına laf etmedim bana laf edenlere cevap bile vermem zaten verdikleri cevapların seviyesi belli :heyoo: laf sokmayı sanat sananlar var herkes cmylmz olmuş maşallah...
laf sokan sen oldun ama son alinti yaptigim mesajda ne yazdigin cok acik
sana guzelce soru sorulmustu ama sen sanki 40 yillik yarisciymissinda biz hepimiz yeni yetme cocukmusuz gibi yazarsan boyle tepki gormen normal. sen bastan seviyeyi kendin belirledin
elestiri senin yaptigin gibi yapilmaz senden bi onceki mesaj sahibine bak ne guzel elestirisini yazmis... ;)
kesinlikle doğru soyluyorsun erol. Zamanlama kesinlikle yanlış. Malesef senenin başından takvimi eline alan, boşluğu gördüğü yere yarış koymuş. Bizcede erteleme yapılmalıydı. Yinede yapıldı biz dahi o denli kişinin izlemeye gelmesine şaşırdık, ama tabiki katılımcı yönünde ciddi bir düşüklük soz konusuydu.
Tabi bu durumu "İzmir Yarışları bitmiştir" şeklinde yorumlamak ne denli dorğudur anlamış değilim.
yaa bir kişinin memnuniyetsizligi kaide deildir.heleki yarışcı deil..ikatılıma gelinirse akhisardada durum hemen hemen aynı idi 17 araç vardı kii biz 35 araçlı katılıma az derken
bu ay yarış var mı ?
19 Aralıkta yarış var.
tarkan dile getirirsen sevnirim kardeş,
pistten gelen mesajlar bir gun öncesi geliyor,
sehir dısı katılımcıları enaz 2-3 gunden hazrlanmaları gerekiyor
mesajları daha erkenden çekebilirseler iyi olur
çok doğru ve yapıcı bir eleştiri bu teşekkür ederim kardeşim. Mutlaka uyaracağım mail atan arkadaşı.
antalya'dan gelmeyi düşünüyoruz nasipse :)