bana verdiğiniz bu destek mesajları ile şevkim 10 kat daha arttı çok teşekkürler
Printable View
bana verdiğiniz bu destek mesajları ile şevkim 10 kat daha arttı çok teşekkürler
Enaz bir yarış için gelmek istiyorum İzmire :)
kankucum benim sen bi işe girişirsinde güzel olmazmı yaw :)
Doğru diyosun Abi üslubum sert olmus galiba biraz, ancak; otoparkın bir başından diğer başına kadar, el freni çekik vaziyette slolom yaparak giden broadway mi dersin, son sürat gelen yine bir broadway el freniyle benim arabanın yanındaki yere el freni çekerek parketmeye çalışanımı dersin :) ee tabi bunlarda tek başınıza yapacak çok birşeyiniz yok. Hep beraber elimizden geldiğince yardımcı olucaz. Tek ricam kapıya bi uyarı tabelası, taşkınlık yapan araç hoop dışarı. Böyle oldugu zaman 2kere düşünürüz bir şey yapmadan önce.
ne yalan sölim bu çabaları görüyoruz en az birkez bende gelmek istiyorum ins kısmet olur
Valla ne yalan söliyim 8 saat geliş + 3.xx bir bmw + 10 saat kızgın güneş + 8 saat geri dönüş, birdaha onca eziyet çekilirmi bilmiyorum.
Bayramdan sonra olması güzel inş. bi aksilik çıkmazsa bütün organizasyonlarda ordayız :)
gercekten gsel bı organzsyon olmuş 2. sininde bundan cok daha ıı olacaını dusunuorm eksıklerı görup onları tamamlayınca ortaya muhtesem bı organzsyon cıkar mustafa abi ıcerdekı taskınlık bıraz zor onlenır gbi cunku yıllardır bu iş pınarbasında pistte böle içerdede dsardada orda toplanan ınsannarı anlamıorm doyamıolar sanırım pisttekı yarışa dşardada yanlııp druolar kotu olaylar yasanmıstı zamannda ornek alınmalı daha kotulerı olmaması ıcın inş 26 eylulde bunnarla karsılasmıcas bunnarı engelledıkmı saten kusursuz bı iş çıkar ortaya...
teşekkür ederim kardeşim inşallah hep beraber aşarız bütün sorunları
bırkaç otopark gorevlısyle bu iş çözulur abı yada hakkaten böyle yapanları atıcaksın pıstten :)
atarız sıkıntı yok :)
Abi pistte her nekadar bi kaç eksiklikde olsa sen bunları tek başına yaptın nede olsa... :)
Zaten eksikliklerin bir çoğunu buraya yazmıslar. bidahakine çok daha güzel olucak inş :)
can çabuk dükkana gel :)
çeşmedeyim abi malesef :)
Sanırım birçok soru işaretine yanıt bulduk dünkü toplantımızda. Gelişmeler çok yakında sizlerle ;)
hayatın anlamını mı anladın tago he!! ya yavrum sen niye girmiyon ben senle yarışcam :D
Hangi yarışta bana eydan okuyabilcen ben onu düşünüom hakaçi :D
ya ister drag ister time ne istersen :D ya 1.4 bişi bul deneyek ;)
gel siena ile kapışak :D
mustafa bey eger mumkunse ankara yarışları ile denk getirmemeye çalışalım ***** gönül ikisinede gitmek istiyor ama birer hafta arayla yada aynı hafta olursa tercih meselesi sıkıntı yaratacak iki taraftada yarışmak isteriz kolay gelsin
ya ben benim olmayan arabaya binmem güvenemem ;) sen 1.4 bi araç bul
ahaaaa anladım copene karşı diosun demi :D
palio multijet uyarmı :)
Mustafa abi imzanda avatarinda biraz degisiklik yaptim haberin olsun :)
olur olur neden olmasın 1.3 80hp copen multijetle eşit sayılır ;)
büyük-küçük pist ?? fark edermi.
Bu iş çok zevkli olmaya başladı be :D
hem büyük hem küçük şart ben küçükte hiç dönmedim adil olsun ortalamayı alırız :D
26 eylül askerlik dönüşü iyi gelecek valla:D
Mustafa abicim daha 1 ay gibi süre var kim öle kim kala inşallah o tarihlere kadar araba biter rodaj ıvır zıvır.. sınıflandırma hacime göremi yapıyorsunuz ? eğer hacime göre ise 1.6 ve 2.0 sınıflarında(2 sınıfda da yarışmak istiyorum)
4 yarışa ölüm olmadıgı ve araba sağlam oldugu takdirde geliceğimin garantisini verirsem bana güzel bi fiyat verirmisin kayıt ücretlerinde :D:D:D ciddiyim bu konuda ona göre bende bi plan yapıcam hem maddi hemde tarihsel acıdan :):):)
gökicim sana kombine ayarlayalım ozaman :) şaka biryana seni pistimizde görmek bizi mutlu eder
abi bende sizlerle birlikde olmakdan mutlu olurum, 8 aydır gaz açmıyorum bi sürü yarış kaçırdım ve içimde bi hayvan var çıkmak istiyor enerjiyi boşaltmalıyım, ankarayada gitmeyi planlıyorum çok ciddi paralar yatırmam gerekicek o zaman yol gider kayıt:) o yüzden diyorumki pazarlık sünnettir :D:D:D:D
inşş allahtan bişey çıkmazsa ordayız ;)