Orda olmak yetmez katılmak yarısmak lazım. 1.4 kategorısınde varım bende Herkezi bu gune beklerız inan kı bu sefer daha güzel olucak ...
Printable View
Orda olmak yetmez katılmak yarısmak lazım. 1.4 kategorısınde varım bende Herkezi bu gune beklerız inan kı bu sefer daha güzel olucak ...
26 eylülde draglar çok daha zevkli ve güzel olucak
Havada hafifden serin olucak gecen seferki gibi pişik olmucam inş :D
zamanı gelsin nese olsun biraz
rodaj bitti sayılır ayar yetiştirebilirsek ve ters bi durum olmazsa katılmak istiyorum.. :)
mee too :)
hazır izindeyken hakkariye gitmeden önce iyi bir moral olur draglar benim için
inş kısmet olursa gelmeyi düşünüyorum inş bakalım
fiyatlar biraz uygun olursa ii olucak istanbuldan geliyoz az diğil tabi biraz aşşağı çeksinler katılım ücretini rahat gelelim
evet konuyyu hortlatalım 21 kasım için önerileriniz varmı
izmirde turbolu bi crx varmış onu draglarda görebilcek miyiz :D
Belki geçtiğimiz sayfalarda konuşulmuştur ama, 20 kasım olması daha iyi olmaz mıydı?
gece yarışı bence gzl. devam edilmeli
aynen bencede gece yarışı olayı efsane oldu aydınlatmayı biraz daha artırmak lazım ama ilerleyen saatlerde finish tarafı baya kararmıştı
birde geçen sefer araçlar konusunda aksilik yaşadık geç başladı zamanı iyi belirlemek lazım izleyici dağılmasın demi :)
Ya gece yarışı her zaman güzel olur ama paargunu artık havalar serin olacağı için bir sorun olmaz ise gündüz yapmak daha yararlı zaten havalarda serin
Gece yarışının keyfi gerçekten ayrıymış ama bahsettiğiniz gibi bekleme olmasa araçlarda seri bi şekilde kalksalar soğuk falan dinlemez kimse.gece drag izlemek istiyoruz ;)
21 kasım daki yarış gecemi olucak gene yoksa gelemiycemde
yarış olucakmı bu hafta ?
bu haftaki yarış için detaylı bilgi alabilirmiyim
Böyle bi etkinlik var
teşekkürler
pazar günü drag yokmu?
bu haftasonu yarışımız var tatilin son gününe geliyor
Pistteyiz.
teşekkürler.
katılım ne durumda hiç bilgi yok mu
ben gıtmek ıstıyorumda.. izmirde yeniyim arkadaş yok bişey yok yol iz bilmiyorum :d
giriş ücretlimi oluyo bu arada?
19 aralık taki drag organizasyonu na kısmetse gelmek istiyorum Katılım ı zaman la bura ya yazarsanız çok güzel olur,ayrıcı araçlarda hafifletmede kısıtlama varmı ?
8 araba mı? sağlık olsun
töbe töbe güzel kardeşim benim burda yazmışın bide ayrıyetten konu açmışsın
burdanda yazayım kafana silah mı dayadılar şu yaza kadar girebiliyomuydun izmir pistine
adamlar bi tarafını yırtıp pisti org. açtılar bütün yaz onca org. oldu her ilden katılımda oldu
bayram üstüne denk geldi katılım az oldu diye pistimi kapatsınlar hayret bişi ya
olmaaaazzzz. 5 yarış geçmiş şuana kadar. Bunları komple sileceksin bu yarışa 10 araba giriş, tüm organizasyonları bunun üzerinden değerlendirmek gerekir tabi :D
yaw subaru var corvette var porshe var supra e36 var m3 var daha ne olsun be :)
OOO gelenler çok sağlammış tüh kaçırdık :(((
kaçırmakmı kaçan sadece yıkımdı :D corvette-porsheden başka bişey izlenmdei zaten otopark daha renkliydi :D :D
akhisarın gözünü seveyim ya izmir bitmiş artık pınarbaşı parası olana...
akhisarda kaç yarış izledim git gel en az 150 km yol yaptım hiçbirinde dönerken keşke gitmeseydim demedim
izmirde kaç yarış izledinki bu yorumu yapabiliyorsun??
tutmuş son yarışa gelmişsin, yarışın afişi bile basılmadı, takvimde var diye koşuldu. Sen tutup bundan yorum yapıyorsun. Yarışı düzenleyen herkeste farkındaydı bayram tatilinin son gününe denk geldiğini, üzerine düşülemedi.
Anlamadıgım olay su,
en son olan yarıs hariç diğerlerinde Trde belkide en ii organizasyonlar oldu onlarda sorun yok ama en sonuncusu bayram sonuna denk geldi katılım az oldu belli kişiler yerden yere vuruyor ben bunu anlamıyorum ve art niyet arıyorum bu msjlarda!!!
Belli kişiler diyoruz ya kaan cım işte. Uzaktan kumandalılar tarafından yönlendirilenlerden anladın sen ;)