kaçırmakmı kaçan sadece yıkımdı :D corvette-porsheden başka bişey izlenmdei zaten otopark daha renkliydi :D :D
Printable View
kaçırmakmı kaçan sadece yıkımdı :D corvette-porsheden başka bişey izlenmdei zaten otopark daha renkliydi :D :D
akhisarın gözünü seveyim ya izmir bitmiş artık pınarbaşı parası olana...
akhisarda kaç yarış izledim git gel en az 150 km yol yaptım hiçbirinde dönerken keşke gitmeseydim demedim
izmirde kaç yarış izledinki bu yorumu yapabiliyorsun??
tutmuş son yarışa gelmişsin, yarışın afişi bile basılmadı, takvimde var diye koşuldu. Sen tutup bundan yorum yapıyorsun. Yarışı düzenleyen herkeste farkındaydı bayram tatilinin son gününe denk geldiğini, üzerine düşülemedi.
Anlamadıgım olay su,
en son olan yarıs hariç diğerlerinde Trde belkide en ii organizasyonlar oldu onlarda sorun yok ama en sonuncusu bayram sonuna denk geldi katılım az oldu belli kişiler yerden yere vuruyor ben bunu anlamıyorum ve art niyet arıyorum bu msjlarda!!!
Belli kişiler diyoruz ya kaan cım işte. Uzaktan kumandalılar tarafından yönlendirilenlerden anladın sen ;)
Kimse 3 yarış hiç bişey demedi hele son Gece draglarında herkes fazlasıyla eğlendi... şimdi bayram sonrası katılım az olunca hemen laf atılıyor... ;)
Bizler canlandıralım diye uğraşıyoruz ama böyle gittikçe batıyoruz
emin olunki sizden fazla yarış izledim orada...
neden o zaman akhisar yarışlarında kimse kötü yorum yapmıyor???
demek ki arada fark var emek var akhisar yarışlarını düzenleyen kişiler neyi ne zaman yapacaklarını çok iyi biliyorlar
Benden fazla yarış izlememişsindir emin ol.
Birde demekki; sadece yıkıcı eleştiri yapabiliyorsun, yapıcıda yapsaydın şaaşaalı draglar için o halde ;)
Bir ayrı konu daha?? neye kime göre draglar arası kıyas yapıyorsunki?, ortada tarafmı var?. Birileri kendini Akhisar dragcıları, izmir pisti dragcısı diemi ayırdıki sen ayırıyorsun??.
Madem çok yarış izliyorsun Akhisar draglarında son yarışta kaç araç vardı??
sana secere çıkaramıcam şimdi daha önemli işlerim var..
Eleştiride çok iyisen, seni bizimde olduğumuz bir ortama bekleriz. Senden feyz alırız belki....
@TaGo
@mertacar
çamur at izi kalsın hareketleri bunlar. bırakın kumda oynasın arkadas
ya millet bi acayip ama mustafada aptallık kıçını yırttı ümit ülkü ye pisti org açtırana kadar kıçını yırttı millet mağdur olmasın izmirde güzel işler olsun diye
bütün yaz boyunca nerdeyse her hafta sonu maliyetine hatta zararına time trialler düzenledi Türkiyede ilk denilebilecek gece drag yarışı düzenledi
şimdi tarih bayrama gelmiş katılım az olmuş diye artislik yapıyosunuz garipsiniz o zaman sürekli 150 km yol yapın akhisarda yarışın artık
İşte muştucum bizim en büyük hatamız bu.
Bizler İstanbuldan gelen, Ankaradan gelen, Türkiyenin 4 bir yanından gelen arkadaşlarımızı mutlu edebildik. Ancak buradaki bazı arkadaşları mutlu etmek zaten mümkün değil.
ben şunu anlamıyorum
bu adamlar organizatöremi isyan ediyor yoksa izmirli arkadaşlara mı ?
yani pist kapınızın dibinde aslında bayram falan ama güzelde bi tatil zamanına gelmiş fiyat zaten uygun
böyle bir durumda bile katılım bu kadar az ise burda suçu insan kendinde arayacak izmirli yarışseverlerde arayacak demi
insanlar sevdikleri için öncülük yapıyolar hiçbir çıkarları olmadan suclu görülmesinler..eger birileri suclanacaksa tuninigciyim yok yarıscıyım yok öle yok böle diyenler ARABASI HAZIR OLUP ALTINDA OLUP YARISA GİRİP KATILIM SAGLAMIYAN arkadaslar suclasın..
Muştucum; bak tribünde oturacak yer yoktu, otoparkta ise boş park edecek yer bile yoktu. Seyirci açısından sıkıntı kesinlikle yok. Biz bile şaşırdık tatilin son günü bu denli insan nerden haber alıp geldi diye. Gel gelelim 10 araç katılım gösterdi sadece. Şimdi millet kafada arabalar geldi ben 1.2. olamıcam diye yarışa girmiyorsa biz ne yapalım??
Yarış bedeli 2 le 3 le çarpılmadı, kurallar zorlaştırılmadı, insanlar girmiyorsa nedenini bir kendisine soracak. Gösteri kalkışlarına bile izin verildi.