Emeği geçen herkez Sagolsun her ne kadar gelemesekte guzel geçmiş herhalde ama 1.6 katagorisi öyleymiş 1.4 brodvaylerı yok merak ettım ben yaaa???
Emeği geçen herkez Sagolsun her ne kadar gelemesekte guzel geçmiş herhalde ama 1.6 katagorisi öyleymiş 1.4 brodvaylerı yok merak ettım ben yaaa???
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
bişeyler ters gidicekki heyecan olsun..
Ankara da finalde yaşadıklarım aklıma geliyorda, herşey o bikaç dakika için bile değer..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
131 turboyla msupra'nın 2.lik için yarışması gerekiyordu yarışacaltı bişyler oldu orda ve yarışsaydı 131 içinden geçicekti msupranın çünkü polo bile dibinden gelmişti..
inş kısmet bidahaki yarışta da orda olmak istiyorum ama kısmet tabi
kısmet artık.yenilen pehlivan güreşe doymazmış
ama bidahakine baskı balatanı değiştir öle gel![]()
Napalım akhısarda bariz gecilince sende yapmıssın emek vermıssın gercekten helal olsun cok guzel hazırlanmıssın ve hakettıgın 1.ligi aldın. Ama gercekten gecildiğim için solemıyorum kalkar kalkmaz kesiciye kaldım 2'ye attım 6devırdeydım ve birazcık ole gitti. Ama debriyaj bahane deil bunu bılerekten girdim yarısa napalım bidadakı yarısada ben birz hazırlanıyım sadece debriyajımı yaptırıcam o kadar. Görüşürz önümüzdekı ay![]()
benim bildigim kadarıyla 1.4 gurubuna almadılar oda gti larla kaltlı ***** elendi 1.6 is tek kişi kaldıgı için...
gariban 106 gti....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)