lan sen gittinmi yoksa konya ya, cts akşamı 12 de ataşehirdeydin dengesiz insan :D
Printable View
lan sen gittinmi yoksa konya ya, cts akşamı 12 de ataşehirdeydin dengesiz insan :D
cok guzel bı gundu bızım için onu ele bunu ele derken n/a+noslu 106 ıle pıstte yanaştık ve son ıkı kalkışıda n/a honda vtı olarak kupamızı aldık destleyen DOSTLARIMIZ TEŞEKKUR EDERIM GUZEL BI YARISTI
honda kardeşliği çamurluk tutmaktan ellerim kesildi lastik yaktırıcaz diye ama ii oldu o gün ben de bişey vardı ne söylesem oldu ben anlamadım ki hahaha çok güldüm ama ne söylediysem oldu bi an kendimden korktum hahhaha ama n\a vtec ve n\a sohc vtec olarak inanılmaz bir başarı elde ettik
dedim noslu gtı kalkacak bak dedim bizim vtı geçecek bunu dedim nosu bitecek gtı pıs pıs nos bitti
2004 stı bak dedim bu kırıcak dedim 1 de kalktı araba 2 ye geçmedi kırdı çekiciyle gitti
mavi noslu doğan bak bu da kırıcak dedim oda kırdı arabayı çekerek götürdüler
bak dedim saxo 2 ye atamaz biz geçeriz dedim adam 2 ye atamadı ve geçtik
bizle kalkan 07 serçe için bak dedim bu araba bizim kini geçer dedim geçti ama elendi gene biz birinci olduk
hahhaha çok korktum kendimden o ara hahahhahahha :D:D:D
fotoları ekledim ;
http://www.techturkey.com/forum/show...71#post1735071
yarışın cilvesi olmayacak artık bunlar.sizin ve hakemlerin bilinçlenmesi ile katılımın artması ile önlenecek. Dediğiniz tarzda 3 tane araç vardı fiberden yapma benim tabirimle KAMİKAZE 3 aracada şunu söyledik katlım paranızı kuruşuna kadar alın çekilin veya süre ölçümlerinden sonra gireceğiniz sınıfdaki her pilotdan itiraz etmeyeceğim diye imza alın ve bir daha böyle gelmeyin yarıştırmayacağız.2 si mersin 1 tanesi adanadan geldiği için geldik yarışalım dediler.mersinden gelen kuş serisi iki araca gireceği sınıflar olur verdi sınıflarında yarıştılar.pejo katılacağı sınıfdan olur alamadı tek başına kaldırıp kupa verip uğurladık.üçüde sınıflarından itiraz yeseydi üçünü aynı sınıfda yarıştıracaktım.bir daha olmamak kaydıyla kalp kırmamak madur etmemek amacıyla son kez böyle bir uygulama yapıldı.
gelelim antalyalı serçeye 16 lı sn yelerden finalde 14.40 lara düştü vesınıfının alt sınırından 1 sn den fazla iyi süre yaptığı için diskalifiye olarak 2.lik kupası dahi alamadı.diskalifiye olduğu için 4. olan üçüncülük 3. olan 2.lik kupası aldı o sınıfda.
iyileştirme sınırı içinde 1 sn aralık büyük olduğundan ceza sisteminide hesaplayarak avantaj sağlamaya çalışan uyanık arkadaşlar için sınırları daraltacağım yeni sezona.mesela 0.20 yi aşıp 0.40 a kadar 0.50 sn ceza 0.60 a kadar 1 sn ceza .60 ı geçen diskalifiye gibi.
tebirk eden herkese teşekkürler bi hata yapıp daha önce denemediğim yakıt katkısını depoya koyduğum için arabam rezalet gitti tabi problemin o olduğunu anlamamız yolda dönerken yeni yakıt alınca ortaya çıktı ben vtec açınca saplamalrın sünmesinden korkmuştum ama değilmiş ilk seedinge çıktık araba orda sorun olduğunu kalkarken fark ettik arkadan resmen yanmamış yakıt tükürüyoduk ama seding bitti biz de o sürede devam ettik kategorimizde kupa aldık kasmadan ama günün karamanı ben değildim murat ustaydı eline emeğine sağlık diyorum vti la impreza noslu saxo gibi araçları geçip süper süreler yaptı her denemesinde kendi arabamız kadar heyecan yaşadık
yarışmak bi yana ben konyadaki arkadaşlara teşekkür ediyorum oraya sabah gittik tek honda bizimki öyle duruyoruz arabada bi baktık vti geldi yanımıza bi an rahatladım sohbet falan süperdi 1 mübarek kaskla 2 araba yürüdük sağolsunlar kasklarını da esirgemediler desteklerini de çok eglendik hepsine çok teşekkür ediyorum bizi yanlız bırakmadıları için çok keyifliydi
organizasyona gelirsek hasan abiye sonsuz teşekkür ben konyaya korka tırsa gittim rezilllik oraya gidilmez falan gibi çok şey duyunca insan ama organizasyon hiç de fena değildi hiç sıkılmadık kalkışlar seri sayılırdı süre sistemi araba bi hata verdi hatta bizim de saxoyla kalkışımız falan tekrarlandı ama aksaklıklar azalmış anlaşılan sadece biraz daha güvenlik açığı var o kadar hasan abi kamikaze sınıfı yaparak kapılarına kadar fiber yapılı gelen araçları farklı yere aldı kimsenin hakkını yedirmedi kuralları çok güzel uygulattı çok teşekkür ediyorum süleymana da öyle yani izleyici sorunu hariç pek falza sorun kalmamış gibi görünüyo ilerde katılacak arkadaşlar buna göre gidebilirler ben gerçekten keyif aldım ordaki arkadaşların hepsine çok teşşekürler burhan ufuk arada adını hatırlayamadıklarım ayrıca murat ustaya tebrikler bundan sonra keyifle katılırız
Çok güzel bir yarış oldu. Bu kadar heyacanlı olacağını tahmin etmiyordum. Özellikle son finalde nefeslerimiz tutuldu. Ama 1.likleri almayı başardık. Elinize, kolunuza, yüreğinize sağlık bu kadar heyecanlı bir yarış olmamıştı hiç. Konyalı Hondacılar olarak tüm katılan Hondacı arkadaşları hep destekleriz.
Walla abi senin bu yakıtlardan ve katkılardan çektiğin ne böyle :)
Tarantinodan korktum bir ara bi turbo vtec mi istesem dedim :) Ne dediyse çıktı.
Ewet selmanım yaw karınıma ağrılar girdi. Bizim lastik ısıttığımızı gören BMWciler hemen arabalarını tutmaya filan çalıştı. :))))))))))
Emek verip gelen ve hazırladıkları araçlarla bize güzel bir zaman geçirten tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.
konyada bazı şeyler artık aşılıyor bundan sonra allah'ın izniyle herşey daha güzel olacak.
yarışcıların özellikle konya dışından gelenlerin konyadan memnun ayrılması gerçekten mutluluk verici bundan sonrada desteklerinizle herşeyin daha iyi olacağına eminim...