ankarada 5 konyada 15 manisaya gidersek bedavaa :D
Printable View
ankarada 5 konyada 15 manisaya gidersek bedavaa :D
herşey için hasan abi ye süleyman abiye ve daha adını bilmediğim abilerime kardeşlerime çok teşekkürler civic si yi izleyemedim yorumları okuyunca erken gittiğime pişman oldum son yarış dedik ama yeni sezonda mutlaka daha iyi şeylerin olacağının işaretlerini gördük konya dışından ve konya arabalarının sürücülerine ve teknik ekibine teşkkürler
Süre farkı gayet normal. Ankara daki sistemde yeşil ışık yandığında süre başlıyor. Konya ve Akhisar sisteminde ise araç fotoselden geçince başlıyor. Aradaki 1 sn ye yakın fark buradan kaynaklanıyor.
aynen ben konya ve akhısarın sure olcumunu cok begenmısdım aynısını keske ankarada uygulasalardı 10 numara olurdu
akhısarda surelerın daha altlarda cıkması atmosferık gruplar ıcın soluyorum rakım farkından kaynaklanıyor nete yansıtmasıda ayrı bı guzelıkdı akhısarda surelerın
yarış güzeldi en azından bizim açımızdan 3. kadegorinin 1. olduk
bu habere ilgi gösterip yorum yapan herkese can-ı gönülden teşekkürler,
ama biraz daha ilgiye ve yoruma ihtiyacımız var konya dışından gelen mesajlar daha da değerli lütfen yarışa katılan arkadaşlar mesaj atsın yarışa katıldıklarını mutlaka dile getirsin,bu çalışma biraz komplolu gibi ama bu yarışa ne kadar emek harcadıığını biliyoruz emeğinizin boşa gitmemesi için bunu yapmalıyız,inş. ses getirecek elimizde bi belge olacak ve yetkililere gideceğiz,sporla ilgilenen bize yardımcı olabileceğine inandığımız konya il meclis üyesinden görüşme için randevu talep ettik cevap bekliyoruz...
evet arkadaşlarr.konyaya tribün istiyorsak sevgili büyüklerimize en büyük baskı aracı medya ve kamuoyu.. önceki yarışlarda seyirci ve yarışmacı olarak konyaya gelip zehir zembelek yazı yazanlar--yazmayanlar iki satır linkdeki habere yorum yazın Allah aşkına.2011 de tribünden yarış seyretmek ve yarışmacı olarakda seyirciler arasında yarışmamak için L Ü T F E N !!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.konhaber.com/new/haber-yo...ismiyor/1.html
bu farklı bir haber,basın yoluyla neredeyse hergün biryerlere sesleneceğiz sesimizi duyurana kadar.
sizden istediğimiz bu haberle ilgilenmeniz ve yorum yapmanız.şimdiden teşekkürler
bence bu habere yorum yapma ıcın ayrı bı topıc acalım sohbet bolumune daha dıkkat ceker cunku buraya bı cok kısı zıyaret etmıyor