İstanbulda ne mı var :D 2harf tek hece :D
Printable View
hava gunesli.. guzel bi gun baslio sanki ((:
hava guzel ...ınsallah resım ve vıdeolarda guzel olur...sabırsızlıkla beklıyoruzzz...
Kolay gelsin Mustafa abi :)
Umit abiye solede ben warkende bir organizasyon yapin :D
E21 i yarıcam az kaldi
ekeray m20 king
yarıs ne durumda yokmu bir haber
16:30 gibi pistteydim 17:00 da yarış başlıyacaktı.Saat 19:30 oldu 3 saat bekledik , havad soğuk dayanamayıp çıkıp geldim ben.20:00 gibi anca başlamıştır heralde yarış. :(
vts show vardi pistte iki corvet i bide porshe yi ezdi gecti gece yarisi gec baslamasina ragmen cok zevkli oldu umarim yaz sezonunda da gece yarislari olur..
vts show yaptı çok emek harcanmış mükemmeldi
Hangi VTS bu bilgi verebilirmisiniz..gidemedik..
ankaradan gelen kırmızı turbo olan saxo, çok iyi gitti gerçekten, tebrikler..... güzel bi akşam oldu emeği geçen herekese tşkler.
Ahmet abinin vts'si olduğunu düşünüyorum ama... Umarım videolar bir an önce gelir : )
ekeray ne yaptı bilenler söylesin merak ediyorum
Abi çok şey kaçırdın :)
Bu seferki yarışın yeri bence Türkiyedeki drag yarışları arasında yeri ap ayrı oldu :) ;)
ışıklandırma mükemmeldi herşey çok güzel oldu katılan araçlar çok güzeldi :)
Drag Yarışları bundan sonra gece yapılmalı düşüncesindeyim ;)
Böyle bi org. bizler için yapan başta Mustafa abiye (E21TURBO) ve emeği geçen herkese çok teşekkürler :)
vts fenaydı maşallah:)
Bende 16,00da gittim piste malesef 20.00 gibi başladı yarış,gerçekten çok zevkli bi akşam oldu.Organizasyonu yapan ve yarışanların ellerine sağlık keselerine bereket,günün aracı saxo oldu çok güzel bi araç olmuş,okadar beklediğimizi deydi gerçektan,inşallah ufak tefek aksaklıklarda halolursa çok daha zevkli olucak.