Hava gerçekten soğuktu bu yüzden sonuna kadar kalamadım ama şahane bi geceydi gerçekten vts on numaraydı..sadece bi kalkışınıizledim de o beyaz poloydu sanırım onun hakkınıda yememek gerek
Printable View
Hava gerçekten soğuktu bu yüzden sonuna kadar kalamadım ama şahane bi geceydi gerçekten vts on numaraydı..sadece bi kalkışınıizledim de o beyaz poloydu sanırım onun hakkınıda yememek gerek
daha yeni geldim eve saat 4 :)
erayı ve ankara tayfasını yolcu ettik erkut tarantino mehmet falan...
iyi yolculuklar diliyorum kendilerine :)
draglar şahane oldu bence apaçi tayfası yoktu..
bu arada drag sonrası otoban oldu mu?
erayla kasupra denediler 200 e kadar eray yanyana gidiyo ksuprayla :)
23.10 cumartesi izmir ülkü yarış pistinde berbat ve rezil ötesi bi organizasyon vardı.İnternet sitesinden ve telefonla öğrendiğim saatte yani 17:00 da piste gittim ama ilk yarış saat 20:00 de başladı.Yüzlerce insan tam 3 saat soğukta boş boş bekledi.hızlı ve öfkeli serisinden modifiye manyaklığı bulaşan Dört yaşındaki oğlumuda götürdüm pınarbaşı ülkü yarış pistine.Çocuk hasta olacak diye korktum ama geri götürmeyede ikna edemedim.
neyse organizasyonun rezilliğini bi yana bırakırsak mehmet beyin polo'su da beni hayal kırıklığına uğrattı ve bi bmw'ye geçildi.Kardeşim yaz başında Akhisar'daki yarışta seyrettiği bu poloyu çok övmüştü,zaten forumlardan sürekli takip ettiğim bir arabaydı ama bmw ye geçilmesinden sonra bizde ufaklıkla pistten ayrıldık.
soncag35 in abisi :)
size video geldi arkadaşlar
kendi upload' um
Mustafacım herşey için teşekkürler..Onca aksiliğe rağmen güzel bir yarıştı..
Bu sefer çok güçlü otomobiller vardı..
K supraya benimle basıncını kısıp denediği için teşekkür ederim ((: çok geliştirmişler otomobili..
Benim arabamda hiçbir problem yoktu. Gayet de hızlıydım.. Bu yarış yeni projeme hız vermeme sebep oldu.. bu polo buraya kadar hızlanır..
Eray araban gerçekten hızlı .. Allah kaza bela göstermesin..
Okadar beklememize ve okadar soğuya rağmen güzel bi organizasyon oldu,en kötü yanı okadar saat beklememiz oldu ama sonra yarışlar başlayınca herşey geride kaldı:) aydınlatma ve araçlar muhteşemdi. Maşallah bütün araçlara tebrik ederim:) ben c.tesiye alındı diye katılım pek olmaz diye düşünüyodum hele saat 16:00da piste gelince 3-5 araba görünce geri dönmeyi bile düşünmüştüm ama iyikide dönmemişim bi kaç saat geçtikten sonra gene pistimiz kendini gösterdi:D harika bi gecedi organizasyonu sağlayan abilerimize saygılar.;)
eyw moruk çok güzeldi gerçekten muhteşem bir 2 gün geçirdik :)
k supra nın evc bozukmuş moruk 1 bar üstüne cıkamamıs akşam biz roling yaptık denedı ettı bi türlü 1+ bar görmedı araba muhteşem ya 2jz olayın sonu :D
senin 2.5proje zamanı geldi sabırsızlıkla bekliyoruz ;)
eve daha yenı geldim izmirin yolları çok güzel ::D:D:D tam 10 saattir yoldayım :D
emeği geçen herkeze teşekkürler özellikle mustafa barış mansur bertan serkan usta kısaca tüm ekibe teşekkür ederim :)
bu arada yarışta 8 araç vardı 1.saxo vts ahmet 2. porş ümit 3.k supra
ben ilk yarışta corvet c6 ile kalktım 2-1 elendım normalde ondan çok güçlüyüm ama 2.vites e atamadım zaten bonus kalkış yaptık mehmet gazihanla onu geçtim ama şanzıman cortladı :D k supra ile mehmet kalktığında yarım boy 1 boyla geçildi ben mehmeti 2 2,5boy geçtim keşke şanzımanım tırtlamasaydı çok güzel yarış olcaktı kısmet değilmiş ama mükemmel eğlendim gece drag ı bambaşka :D
güzel bir yarış oldu araclar gerçekden hızlıydı eski yarışlara nazaran..
ama en çok ahmet hocanın saxo su hoşuma gitti o nasıl bir gidiş mşllh. merak ettigim porhce ile kalkarken nos bastımı muştu ile çok düşündük işin içinden çıkamadık:)
bulunduğumuz forumun içeriği olan araç teknik bilgilendirme dışında bana bişi öğretmeye kalkılmamasını öneririm.
bu işin mereklısı olmayanın o soğukta c.tesi akşamı pınarbaşında işi olmaz zaten
ama organizasyonun rezilliğini berbatlığını tutku görecek kadar da kör değilim.
bence biraz emeğe saygısı olan insanda rezilliği berbatlığı diye konuşmaz;) düzenleyen kişilerin ne sıkıntılar çektiğini biliyor musunuz acaba?? kaç tane aracı oraya yetiştirdiğini biliyor musunuz?? tabiki bilmiyorsunuz..yada yapıcı olmuyorsunuz keşke daha az beklesydik vb. bu işlerin peşinden herkes koşturmuyor.koşturanlarada köstek değil destek olmak gerekli.aksaklıklara rağmen çok iyiydi yarış. başta mustafa abi olmak üzere herkesin emeğine sağlık.
emeğe saygı göstermeden önce insana saygı göstermek ve sözünün arkasında durmak kanaatimce daha önemlidir.bu işler zordur mutlaka ama para ve itibar kazandıran üstünede zevk veren kolay iş zaten yoktur.Trafikte sarı ışıkta bile bekleme erdemini göstermeyen sabırsız ve vakti çok değerli halkımda söz konusu işlerde ki becerisi de ayrıyetten takdire şayandır.
Hava biraz soğuk olsada gayet güzel bir organizasyon oldu..
Düzenleyen,emeği geçen herkeze teşekkürler.
size birşey öğretilmeye kalkılmamasını ÖNERİYORSUNUZ bu önerinizin sebebi nedir önermek yerine rica mı edecektiniz yoksa? öneririm derseniz akıllı olun hepinizin canını yakarım gibi tehditkar bi hava sezinlenir. yaşınız anlaşılan çoğumuzdan büyük ama hepimizden değil ;) eminim içimizde ve hatta yarışa katılan ve izleyenler içinde sizden yaşça büyük insanlar da vardır...
bu işler sandığınız kadar bol para kazandırmıyor öncelikle onu söyleyim.
organizasyonun biraz içinde olursanız ne demek istediğimi anlarsınız :) o pistin o kadar yüksek gideri var ki pist sahibi ümit ülkü bey e teşekkür etmek lazım pisti açık tuttuğu için,ben çok bi para kazandırdığını tahmin etmiyorum :) pistin aylık yaklaşık 40 milyar bi gideri var,kira hariç :) yıllık kirası 250 milyar. hesap ortada..
dünkü gibi aydınlatma giderleri de ekstra maliyet..
ayrıca organizasyonlarda her zaman sorun çıkabilir çünkü mekanik bir spor,organizasyonel değil mekanik olarak da gecikmeler yaşanabilir ve yaşanır.. ve gecikme nedeni de sadece pistte bitmiyor ;) organizasyonun tek ayağı pist değil sadece buna seyirciler ve hakemler de dahildir. geçen yarış mesela seyircinin pit alanı içinde çok kalabalık olmasından dolayı gecikme olmuştu.
herşeyden öte dün izmirin havasına güvenenler üşüdü, güvenmeyen ben üşümedim çünkü tedbirli davranıp ekstra birşeyler almıştım üstüme giymek için :) keşke sizde biraz havanın soğuk olacağını tahmin edip biraz kalınca şeyler alsaydınız yanınıza,o kadar da soğuk değil hava ama ekim ayını da geride bırakmak üzereyiz akşamları bu hava normal..
ayrıca son mesajınızın son satırında sarıyı bile bekleyemeyen sabırsız insanlardan bahsetmişsiniz ama sadece 1 saniye sonrasını sabredemeyen insanlar, bir organizasyonda da 2 saatlik gecikmeye sabredemez bence :) biraz kendinizi o kategoriye sokmuşsunuz son satırınızla :)
mehmet beyin polosu hala türkiyedeki en hızlı dizel ama geçildiği rakipleri de hiç de küçümsencek değil kendinden çok daha hızlı araçlar,akhisarda kalktıkları kendine daha denk rakiplerdi neticede..
geç başlamasına rağmen yine de güzel bi organizasyon oldu gerçekten hızlı araçlar vardı.. emeğe saygı diyor organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum :)
Bence bu soncag35 arkadaşın abisi ya memnuniyetsizlik hastalığına yakalanmış ya da amacı başka...
edited
bana ne yahu, ülkedeki motorsporlarını da mı ben düzelteceğim