olm sen kanala sıgmıyon sorun orada :D
naparsın kanka bütün hondacılar senın gibi olsa bende hondacu olurum ;)
muştunun adına film yapmak lazım (muştunun laneti)
Printable View
noluyo lann burda :D
bizde yeni girdik eve :D çok güzel bi hafta sonu oldu
lanet kısmına gelince ticarete döktüm işi parayı verenin rakibini elliyor diskalifiye ediyorum bi şekilde ekmek kapısı ;)
güzel bi yarıştı yoldada eke yi izlemek apayrı bir zevkti :D
cidden cok güzel akşamdı saxo bizi bizden aldı ve fena gaza getirdi projeleri hızlandırma zamanı..:)
emegi gecen herkese cok tesekkürler yazdıgın tarihlerle sınırlı kalmasın mustafa abi :)
izmir tayfasına özellikle e21 mustafa ya herşey için teşekkür.
merak edenler için arabamda nos tüpü bile yoktu, 1.vites 1 bar 2.vites 1.5 bara çıktığım için nos gibi bir his vermiş olabilir size.sadece porshce da 1.8 bastım ama hiçde gerek yokmuş :)
ayrıca muştu arabası kırılan muştu kehaneti bahanesine son versin adam yanımdan ayrılmadı arabama kaç kere dokundu ama bozulmadı :D sen temizssin muştu. sana *** atanlar utansın hahahahahha
emegi geçen herkese tşler toplu sonuçları ve videoları bekliyoruzzzz
sakoya bilerek bişey yapmıyo adı tam cıkar bıda klasmanda adam kalmaz
hahaha kanka EKE için maddi değil manevi düşünüyorum :D
abim benim gelmiyodun bide Allahtan onca gaz vermişimde geldin :D izmirde çok ciddi fanların oldu dragtan sonra görüşemedik kusura bakmayın lütfen :)
olum sanayiye girdim eke boncuk sonra çalışan yürüyen e21 le tur attık araba bobin yaktı bobin değişti yine çalışmadı falan
sonra ankaradan kadet turbo geldi :D adamın zaten karteli delinmiş kurtarıcıda onu yaptılar ilk turda aks çıktı yerinden falan bunlar ekenin rakibiydi :D
sonra piste gittik gazihan Ksupra ile eşleşti start öncesi makarasını yaptık dedim verin canlıyı kutsayayım suprayı diye :D tam starta gidecekler supra 5-6 kere marş yaptı çalışmadı araba :D döndüm mehmete işlem tamam dedim yıkıldık orda zaten :D :D :D
@özgür, ben inanmıom muştu temiz ona *** atanlar utansın :)
@muştu asıl siz kusura bakmayın ailem izlemeye geldiği için 2 de civciv yeğenim olduğundan bırakamadım onları. yoksa sizle takılacaktık plan öyleydi.
bu arada 4 yaşında cadı yeğenimi sakoya bindirdim kucağımda direksiyon sağ sol yapıo pit alanını bi an boş gördüm 1.vitesi bi bitirdim. korkacak sandım aaa dayı arabanın sesi ne güzelmişş dio hahahahah koptumm onu ısıra ısıra aydına geçtik :D
abim yarıştan sonra bende cem abilerle çıktım mustafalarla görüşemedim :(
bak sağlam iş yapan arabası sağlam olan belli oluyo abi :D adamların arabası kofti bahanesi ben oluyorum :D
bide eraya çok güldüm :D adam sanayide çok rahattı artık kabak olan arka lastikleri bile değiştirmedi 40 kere en azından ön arka yapalım diye :D ama piste gelip rakipleri görünce oda şaşırdı :D
corvete elendi sonrada Allahtan buna elendik eleseydik Ahmet abiyle kalkacaktık bütün foruma madara ederdi diyo :D
toplu sonuçlarrrrrrrrr yokmu arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr
valla bi 106-saxo grubu vardı zaten birde 3000cc ve üstü :D
2 corvette
1 e30 turbo
1 saxo turbo
1 e36 2JZ swap
1 e36 m3
1 Porshe cup
1 gazihan vardı :D :D
diğer taraftada
2 saxo
2 106
1 gsı
1 sohc vtec vardı
Bir izmir Belgeseli adında nacizane videomu hazırlayacağım.
Aşk/Ihtiras/Sürat/Adrenalin/Burnout ve Muştu İçerikli :P
Fena eğlenceli bir haftasonu geçirdik yıkıldı resmen ortalık, Başta Erdem olmak üzere İzmirdeki tüm kardeşlerime selam.
Ahmet abi çok güzel videoların var dün geç geldik eve hazırlayamadım ama fena heleki burnoutların.
bide her yarışta pistin sonunda değilde ortasında frene basman güzeldi abii :D