kısaca evet diyorum
Printable View
Klüp sana servis vermez daha doğrusu kimseye vermez.Servisini kendin almak zorundasın eğer bir takımda yarışmıyorsan.Kendi mekanikerin ustan olması gerekli.Bu ustada öyle alelade bir usta olamaz tabi servis zamanın yarıs içerisinde kısıtlı bir zaman olacağı için cok cabuk ve hızlı olarak aracındaki arızayı giderebilecek bir mekanikerin olmalı.Yada takımlara basvurarak onlardan tek rallilik servis alabilirsin bunun maliyetide yarıs bası minimum 1000TL den başlar.
Araç kiralarsan zaten muhtemelen servisi aracı kiraladığın takım sana sağliycak.
Kendi aracın olursa takımlardan belirli bir ücret karşılığında yarış başı servis alabilirsin..
Yada dediğim gibi kendi mekanikerin mutlaka olmalı...
dextroit konuyu başından beri okudum arkadaşlar ellerinden gelen bilgileri sonuna kadar verdiler ve hepside doğru bilgiler eğer gerçekten rally camıyasının renkli dünyasında bulunmak istiyorsan sana ufak bir tüyo vereyim federasyonda kayıtlı ol AMK'a sana belirli bir zaman görev aldığında etap güvenlik aracı verirler onunla yarıs aralarında aynı toprak yolda çıkar gazlarsın bu kadar dert etme 2000-2003 yılı arası bende rallyde ford takımının etap zamanlama görevlisiydim bu camiyadan insanı nasıl soğuturlar içine girince anlarsın merak etme ( uğur'um tebrik ediyorum senide iyi sabır varmış ) :D
Selamlar,
Antalya'daymışsınız. Eğer siz de isterseniz uygun bir zamanda garajımızda görüşerek size işin teferruatlarını, araçların nasıl hazırlandığını, hangi ekipmanlara sahip olmanız gerektiğini vs vs anlatabiliriz. hem tanışmış oluruz, hem de araçlarımızı inceleme fırsatı olursunuz.
Ralli maalesef ülkemizde 'Zengin Sporu' olarak gelmiş, öyle de gider... Önemli olan otomobil almak değil, onu yürütebilmek ve yarışa girebilmektir. N2 bir aracı 10k'ya aldınız diyelim. İş onunla bitmiyor... Aracın koltuklarının ve kemerlerinin homologasyonu bitikse sizi minimum 1500 TL'lik bir masraf bekliyor... Önümüzdeki sezon Hans zorunluluğu getirdi, en ucuz hans uyumlu kask 1750 TL, Hans da 1000 Euro... Tulum da en ucuzu 650-700 TL civarı... Lisans çıkartacaksınız, bir dünya lastik alacaksınız, servis için biriyle anlaşacaksınız (sanayi ustalarını kasdetmiyorum, ralli servisi apayrı bir olay, örneğin şanzıman değiştirmek için maksimum 30 dakikanız var).
Kiralama yoluna gitmek ilk etapta daha mantıklı olur ki bizler de zaten amatör arkadaşları bu şekilde yönlendiriyoruz. Ancak kiralayınca da bir sözleşme imzalıyoruz. Aracı sıfır şekilde teslim edip aynı şekilde teslim alacağımıza dair. Yani yarış içindeki tüm hasar kiralayana ait... Son yarışta benim araç kiraladığım kişi ilk virajda takla attı mesela...
Ama yine de kiralama en uygunu ilk etapta. Sonra bu işi yapmaya karar verirseniz bir otomobil alırsınız. Biz genelde paket olarak 'All Inclusive' kiralıyoruz. Siz sadece gelip bizim verdiğimiz tulumu ve kaskı giyip direksiyona oturuyorsunuz, antrenman yapıyoruz, yarışa hazırlıyoruz ve yarıştırıyoruz.
irtibat bilgilerimi size özel mesaj olarak atıyorum, istediğiniz zaman garajımızda görüşebiliriz.
Can Çimir
Antalya Motorsporları Kulübü
ralli izlemesi çok zevkli bir iş fakat bunu yapmaya gelince yukarıdaki mesajları okudukça bayağa çilekeşli maliyetli bir iş.İnş. istediğini başarabilcek sabıra,paraya ve cesarete sahipsindir.Büyük hayal kırıklığı olabilir bu giriştiğin iş sonunda.Hakkında hayırlısı .
Konuyu hortlatıyorum farkındayım ama;
26 ve 27 Mart'ta özellikle amatör arkadaşlarımız yarışabilsin diye Mahalli Otokros yarışı yapıyoruz. İzlemeye gelmek isteyen, görev almak isteyen olabilir. İsteyene ralli otomobilimi uygun fiyata kiralayabilirim.
Detaylı bilgi ve İrtibat: 0506 866 86 80 - Can
Görüşmek üzere.
Katılmayı çok istiyordum can :( kısmet değilmiş tarih kötü :( keyifli yarışlar diliyorum size.
ben de soruyu soran arkadaşla aynı durumdayım hemen hemen. çok seviyorum fakat teferruatı çok fazla. sokak rallisi neden yapılmıyor onu da anlamış değilim. Kıbrıs'da var diye biliyorum fakat Türkiye'de ne gördüm ne duydum. olur da birgün sokak rallisi yapılırsa koşa koşa gideceğimden şüphem yok :)