yarışı bizzat seyrettim...Finishteki tabelanın ,yarışı kazanan tarafında süre çıkıyordu ondan sordum zaten soruyu...
Printable View
yarışı bizzat seyrettim...Finishteki tabelanın ,yarışı kazanan tarafında süre çıkıyordu ondan sordum zaten soruyu...
astra gsi ile bizde ordaydık aydından bidaha ki yarışta orda oluruz inşallah.güzel keyifli bi gündü..bi önerim olucak türübünlerden şikayet vardı yarış esnasında müzük calması herkesi kızdırdı hoperlör kabloları kesilyodu azdaha millet müzik dinlemeye gelmedik diye şikayet etti durdu
şikayetinizi birdahaki yarışta dikkate alacagız eleştiriniz için teşekkürler
İZMİR e A dan Z ye herkeze teşekür edip, en kısa zamanda 1. lik kupasını almaya geleceğim :)
Onur arkadaşı tanımıyorum ama izlediğimiz kadarıyla gördük ki startta aracını çok iyi kaldırıyor, izlerken valla helal olsun demiştik :)
Alper kardeşime de tebrikler 106 proflarından kendisi yarışta da 1. liğiyle belli etti :)
Organizasyonda ayrıca çok güzeldi, inanılmaz keyifli bir yarıştı, katılan araçlar ortam süperdi. 2011 de daha da iyileri nasip olur inşallah izmir e.
alper kardeşim tebrikler tekrar,bende gelicektim ama o gün çalışmak zorunda kaldığım için gelemedik,bir dahaki yarışta görüşmek üzere.....
Dereceye giren herkese tebrikler ;) karatop sana da özel bi parantez acayım :D araban hak ettiği yerde değil su an,ya sen girerken ne yapman gerekiyosa eksiksiz yap ve duzgun bi yarıs olsun yada tribune cık biz koşturalım kardesim :D ;)
................................
Kategori 2 – 1400 – 1600 cc
46 - Kadir Mert Ersoysal ( 6 puan )
23 – Mehmet Ali Fidan ( 4 puan )
42 – Emrah Tunç ( 2 puan )
Kategori 3 – 1601 - 2000 cc
1 – Hüseyin Balkaner ( 6 puan )
20 - Tuncer Avcılar ( 4 puan )
3 – İbrahim Zeki Yılmaz ( 2 puan )
Kategori 4 – Sport Grup
12 – Alper Alıgün ( 6 puan )
15 – Onur Soytam ( 4 puan )