Ne dıyım kı sımdı sana abı yanı :D ama sunu solıyım 400 olsa vıraj olmasa gırerdı herkes bence
Printable View
Ne dıyım kı sımdı sana abı yanı :D ama sunu solıyım 400 olsa vıraj olmasa gırerdı herkes bence
13/59 piston 280 280
arabamda sıkıntı vardı.gece 4 e kadar çözemedik kesicili chip kullanmak zorunda kaldım 1 den 2 ye attığımda istediğim yerde yakalayamadım o yüzden hep arkadan gelip geçtim.bidahaki yarışa iyi hazırlan bidaha böyle bulamazsın bnm arabayı:icon_tup:
valla yukarda allah var Onurun Arac kaldırma Olaylarını tech'ten okuduk Ilk defa CAnlı gordum Yarısını onurun. Antalyadada 400deydık kalkısını goremedım.
Onur bılegıne saglık hem cok ıyı kaldırıyor arabayı hemde Cok ıyı vıtes atıyor.
Ama Alper abıde affetmez orası ayrı :D
:hahaha::hahaha::hahaha:
o röportajı görmek istiyorum :D
onursoytam ne diyor bu işe acaba :D adamın arabasını sahiplendin :hahaha:
benim geri vitesin senkromeçi bozuk geçmiyo abi :D ferrari lambo sınıfında yarışçan dediler itiraf ediyorum tırstım ama kaybetçeğimi bile bile girdim :)
jumbocum diğer hondalar benden hızlı olabilir ama benim frenler hepsinden kötü, inan frenle ilgili hiç bi sıkıntı yaşamadım 2 yarıştır, ki ilk yarışta durup geri geliyordun,bunda virajı alıp devam ediyosun, dün sakin sakin 70 le aldım virajı hiç zorlanmadan :)
heralde çok hızlanıp da frenle 70 e kadar düşemicek araba yoktur :D
biraz yarışmayı istemekle alakalı sanırım ;)
zaten arabanda sorun olduğu belliydi çoğu zaman sıkıntılı patırdamalar oluyordu ama beyini değiştirince araban çok daha iyi oldu o da bana denk geldi :)
ben zaten günlük lastiklerimle çıktım bende güzel bi lastik ayarlıcam bide egzantrik taktıkmı baya ilerlerim inşallah arabamı en kısa zaman da ayarlayım gelicem bundan sonra beraberiz izimr i sevdim arabalar sıkıntısız yürüyor maşallah herkezin aracına izmir de boş makina yok çok iyiler
emegi gecenlerin ellerine sağlık cok güzel bi gündü...basarılı arabalar coktu göze ve kulaga hitap eden araclar böle bi org.yoqq :)
bu arada alp36 için 4'e kadar sanayideydik baya bikac sensör degiştrildi ve bikaç beyin denendi sıkıntı çözülemedi yinede ii yürüdü..herkesin aracına masallah...
yine seyirciyiz yine seyirci (söz:tuncer avcılar :D)
ne zaman gircem diye niyetlensem seyirci oluyorum :) ferrooo girmemiz lazım artık..:Deli: bu hafta çıkıyo işallah bi aksilik çıkmazsa araba. sende acele et yetiştirelim bidakine. :)
gircem abi gircem pınarbaşının tadını almak lazım :)
kanka alkışlarla yaşıyoruz okadar seyirciyi kim nerede bulacak ege bölgesinde en azından :)
Güzel bi yarıştı gerçekten baya eğlendik 3. lükte olsa kupasız dönmedik alper hakan ve onura tebrikler. RV saxo hakan a ayrıca çok teşekkürler bizi karşıladı evinde ağırladı sağolsun...