güzel bi yarış olacağına eminim.güzel süprizler olacak gibi bu yarışta bekleyim görcez bakalım![]()
10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec
///M POWER
geçilen direk eleniyor şeklinde olması lazım
sonuçta normalde de böyle değil mi?
o sizin dediğiniz sadece ilk 4 için geçerli olur
yani 1-2 ve 3-4 nolu araba kalkar
1 - 2yi eler 3 de 4ü eler
sonra 1 ile 3 birincilik ikincilik kalkışı yaparlarken 2ile 4 de 3.lük 4.lük kalkışı yapar
sizin dediğiniz gibi bi uygulama tr de yapıldı mı hiç bilmiyorum ama sanmıyorum..
30 araçlık bi katılım olduğunu düşünsenize sabaha kadar kalkmak lazım bitmesi için![]()
Inş bi aksilik olmazsa bende orda olucam renault 9 rni.inş 1.4 sınıfında gelmeyen olmazda boşa gelmemiş olurum
Katılım ücretini nasıl yatıracağız hesap numarası v.s
feritte gelirse loca acarım size![]()
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
morukçum bir katılım formu ile hesap numarası yayınlasana izmir dışından gelecek arkadaşlar formu doldurup paralarını yatırıp sana bildirsinler ve indirimden faydalansınlar
ordayızzzzzz
Boxer in side
yapı kredi izmir şubesi 686 533 99 hesap numrası taner çobanoğlu adına ayın 15 ine kadar katılım ücretini yatıran arkadaslar sadece 75 tl ye yarışma imkanı kazanacaklar bu hesaba para yatıran arkadaslar araçlarının plakalarını da yazarlarsa havale formuna kayıtları otomatik olarak yapılmış olacaktır tabiki banada buradan yada cep telefonumdan bilgi vermeleri gerekiyor
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Bir aksilik çıkmazsa bende orda olucam. Fotograf için basın kartımıydı neydi ondan biri bana ayarlayıversinde onu takayım boynumasonra millete laf anlatmak zorunda kalmayayım
Yağızcım takıl sende benim yanıma, fotoya doysun millet
![]()
Fusion35 ------> OnurD.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)