gelen giden yok mu?
Printable View
gelen giden yok mu?
1.4 kategorisine polo ile girmeyi düşünüyoruz 1.4 e katılanlar varmı?
istanbuldan ahmet var renault 9 1,4 ama kesin katılımcı olursa gelecekti... Siz kesin katılıyormusunuz ?
evet katılıyoruz yarın kayıt işlemlerini halledince tam olarak yazarım die düşünmüştüm ondan:D
pist uzunluğu kaç metre bilgisi olan varmı ?
330 metre.
Düzlük değil yarışın uzunluğu 330 metre diye biliyorum kardeşm ama yinede tekrar doğrulayıp yazarım buraya.
Vti gti vtec gurubunda yarışacaksanız sınırlama yok
ordayız inşallah...
Arkadaşlar drag yapıyorsunuz ama kaç metre oluyor 0-402 mü yoksa yolumuz bu kadar biz bukadar yapıyoruz mu diyorsunuz ve araçlerı istediğiniz kadar hafifletebilirsiniz diyebilirsiniz bilgilendirme lütfen.
330 metrede drag koşuluyo arkadaşlar
330 metre içinde 220 ye falan çıkmayacaksanız standart frenleriniz sizi çok çok rahat durdurur..
ben crx le 160 a çıktım, crx gibi durmayan bi arabayı kazık fren yapmadan çok çok rahat durdurdum daha fren için mesafem vardı,
frenle sıfıra kadar durmanız da şart değil ayrıca mesafenin sonunda duvar yok sonuçta :D viraj var viraja girersiniz.. heralde hiçbirimizin arabası 60- 70 gibi hızlarla viraj alamayacak durumda değildir. :)
200 üstü hıza çıksanız bile güvenle yavaşlayıp viraja girersiniz en kötü ihtimalle...
basın kartı olucak mı bilgilendirirseniz sevinirim.
kesin katılımcıysanız bende yarın kayıt işlemlerini halledicem eğer bi aksilik çıkmazsa bizde iki araç gelmeyi düşündük
şu anda hava nasıl izmirde soğuk var mı kar buz falan?
Hava güneşli ve iyi şuanda
ohh maşallah aman bozulmasın antalyada felaket bir yağmur var