suan mudanyayi gecmis bulunuyoruz.. karacabeye dogru fasil esliginde yaklasiyoruz.. agora meyhanesi sizin , seni ben ellerin olasin diyemi sevdim bizim o derece :D
by_hayali...
Printable View
suan mudanyayi gecmis bulunuyoruz.. karacabeye dogru fasil esliginde yaklasiyoruz.. agora meyhanesi sizin , seni ben ellerin olasin diyemi sevdim bizim o derece :D
by_hayali...
saat 5 olmus yatalımda yarın erken gelelımm :)
evvet .. geldik beklemedeyiz artik.. susurluktan sonra asiri sis vardi 6 saatlik keyifli ve fasilli bir yolculuk gecirdik...
hayatımda izlemekten en çok zevk aldıgım drag organizasyonuydu.Katılan herkese ve Mustafa abimee çok çok teşekkürler
Sonuçlar nasıldı?
Bizim broadway naptı??
benim icinde cok guzel bir gundu...ilk yarista gallardoyu gecebildim..ikinci yarisin sonuna dogru debriyajim su koyvedi..:)..ama olsun genede cok zevk aldik...emegi gecen herkesin ellerine saglik
süper bi organizasyondu katılan ve emegi geçen herkese teşekkürler.
güzel organizasyon oldu katılan ve emeği geçenlere teşekürler,birde şu tribündeki ses sitemine bi çare bulunsa çok iyi olucak konuşan bayan arkadaş ve müzikten araba sesi duyamadık çok ters yere konulmuş sistem
katılan arkadaslarımıza sonsuz teşekkür katılmayanlarada bidahakine inşallah diyoruz yarış süper spor ve gti gsi agırlıklıydı güzel bi yarış geçirdik akıcı ve sıkıntısız
çok aradasın ama gti gsi vts klasmanı olabilir diye düşünüyorum :)
harika bir organizasyondu katılan ve emegi geçen herkese teşekkürler :)
bu arada mehmet baseri kutluyorum adam caddede gazladıgı arabasını en ufak dğişiklik yapmadan yarıştırdı gerçekten çok hızlı
Çok güzel bi gündü Başta Mustafa abime ve gelen yarışan herkese çok teşekkür ederiz... :)
http://i51.tinypic.com/21kf329.jpg
arkadaşlar sonuçları verebilirmisiniz :)
Çok Güzel Bir Gündü Herkeze Teşekkürler :)
1.4 kategorisinde: 1- Berk GÜN (Polo) 2- Brodway 3- Bertan Şensarı (Toyota Starlet1.3)