Tamam da %3 toleransı geçip roll bar takan kişiler içinde bir ağırlık sınırlaması var mı?
Printable View
Tamam da %3 toleransı geçip roll bar takan kişiler içinde bir ağırlık sınırlaması var mı?
yarışan sistemi anlıyor beni anlıyor teşekkür ederim..1-2 saniye değil tam 1 sn oynuyor.onunda büyük bölümü sistemde kaynaklanıyor ankarada yeşil yanınca saymaya başlıyor konyada sen kalkınca sn sayıyor.bunuda federasyona bildirdim.bir çare bulucaz en kötü ankarada sınıflara 1 er sn ekleyeceğiz.
abi zaten benım arabam 1300+ben 110 kg cıktı 30R setup da
şimdi benım standrt aracım 1240 kg %3 1200 kg yapıyo..
demek istediğim su hasan abi bu kg mevzusuna cok dıkkat etmelisiniz..
bu kurallara gore arabasını gunluk kullanpıta drag yapan kısıler draglara katılmaz
bnm anlamadıgım 11 12 sn arası dıyor 11 ın altında yaparsanz ceza alınmasından bahsedıyor
bn mı yanlıs anladım :)
sınıf 1-2-3 ismindende anlaşılacağı üzre street araçlar için % 3 ü aşınca o sınıflarda yarışamıyorsunuz.amaç gözümüz gibi baktığımız caddede bindiğimiz araçlarımızla gelip yarışmak.diğer 3 sınıfda kg sınırlaması yok fakat teknik kontrolün uygun görmediği araç yarışamaz.seri üretim 1200 kg lık bir aracı 1000 kg mın altına zor indirebilirsiniz.tüp şase araçlarla hafif arabalar yapılabilir onlardada taşıyıcı şase ve rollcage zorunlu.sınıf 5 içinde karmaşa çıkacak sınıf gibi yapalım hafifleten rolbarını taksın..
ya hasan abi bende kıyamıorum arabama en fazla 4 tane fiber kapı koltuklarımı söokerım..
yaw kg ye roll bara nıe takılıosunuz. sızle aynı gucte olan arac 850kg olursa roll cageyapar yarısa katılır. ama korkmayın sızle aynı sınıfta olmaz sızden daha ıyı sure yapacagı ıcın.
yukarda bazı arakdaslar benle aynı snaıye yapan subaru benı gecer yazmıs. aynı sure yapan arabalar aynı gıder subaru dıe sızı gecemez. sızden ıyı suresı varsa sızınle aynı grupta olmaz.
bırkere yarısa katılın herseyı daha net anlarsınız. ben gırmıyorum boyle kural olmaz dıyorsunuz ama kuralları daha anlamamıssınız bıle.
14sn cıkan subaru vtec vtec2 aynı kategorıde yarısır. bu sınıf 400 metreyı 13.75 ve 14.25sn arası gecmek zorundadır. bu sure altına dusersenız yada cıakrsanız sn cezası alırsınız. aldtamaya gırer.
bunun dısında 14sn subaru ıle 14sn vtec2 kalkısında subaru 1 gelmez kafayı cıkarır ama vtec 2 yetısır cunku sanıyelerı aynıdır. cıkıs hızları farkldır.
korkmanıza gerek yok.
abı sınıf 5 ve 6 ıcın bence 1000kg olması lazım. roll cage olsun olmasın. cunku roll cage yaptırmadan gelmek ısteyen ler olablır. 1000kg nın altına ınmek ıcın de (ıstısnalar harıc) aracın baz yerlerı kesılıyor.
peki diğer bir sorum da şu alacak mesela seeding te atıyorum vites kaçırdık yada hatalı kalktık tekrar kalkma şansımız var mı yanı 14 sanıyelik bir arabayla olduda 16 sanıye çıkardık yeniden kalkma şansımız var mı?
abii kimsenin önünü kesmeyin adam profili yatırıp aleminyum şaseden karbon fiberden bir araba yapacak engel koymayın yasaklarlar birilerini korurken bu spor gelişemez.bir madde var teknik kontrolün uygun görmediği araç yarışamaz.bu demektir benim tabirimle kamikazeler yarışamaz.sınıf 5 ve 6 pro sınıflar burda engeller olmamalı herkes saniyesine göre yerler buluyor.inşallah seneye sınıf 7 yi ekleriz 10 sn altı diye.gireceğiniz sınıfın alt sınırına toleransıda koyup kilitlenin sizi zorlayan araç geçse bile cezaya girecektir yine geçen siz olacaksınız.kilograma hacime turboya nosa bakmayın.siz 13-14 sn sınıfda istikrarlı 12.75 leri yapıyorsanız sizden korksunlar bu kadar basit.
tabı kı. seedınglerde 1 kere kalkıs ypılmıyor zaten. Hasan abı yazar ama benım bıldıgım 2 ya da 3 kalkıs yapılıyor bırbırıne yakın olan 2 derece ortalaması alınıyor. yanı 1. kalkısınızda hata yapmanız gercek sanıyenızı gostermıyor. dıger kalkıslarınızda bellı olur.
ne kadar detaylı bir işmiş . Amatör gözle işin içinden çıkamadım :)
organizasyonları düzenleyen herkeze şimdiden teşekkürler...
bu tür kurallar ile drag organizasyonları yarışmacıları kendinden soğutuyor gibi çok detay var
biraz daha az detaya inilmesi sanki daha iyi olucak gibi
ya aslında düşüncek olursak alt sınıflar için detay yok gündelik bindiğin aracınla stepne kriko söküp giricen olay bu hangi süreye düşersen orda yarışıcan rakiplerinin hiçbiri sana 10 boy atamaz araçlar arsında max 1 boy anca oluyo çok yakın giriyolar sadece alakasız rakip gibi görünen araçlar gelebiliyo ama yürüyosun
ben her türlü varım :icon_tup:
bu kurallar hem amatörlere hemde pro yapılı araclara hitab edior,
TEK EKSİK;
KURALLARI OKUMADAN YORUM YAPMAYALIM.:soru:
bu arada bu sezonda levin le babam yarışacak 69 yaşında kendisi :)
yanyana kask takacağımız günü sabırsızlıkla bekliorum :icon_tup:
dragların tarihleri hakkında fikri olan varmı?
Antalya da yarış olacak mı peki? karain de yaşanan o üzücü kazadan sonra eskisi gibi yarış olmadı büyük çapta. Bu sene için bir umut var mı?
drag tarihleri bellimi arkadaşlar.
kurallar gayet guzel bu sene katılınabılır daha zevklı olur sabırsızlıkla tarıhlerı beklıyoruz.. :)
hasan abi izmitte drag olcak mı o efsana gene devm edıcek mı?
Abi bence antalya içinde çalışmalar yapılmalı diye düşünüyorum
antalyada olması gerekiyor abi bu sene bildiğim kadarı ile bu sene bitiyor cezası.
Hasan Abi ellerine sağlık...İnşallah bu yıl ulusalda bir canlanma göreceğiz...Herkes çok uzak kaldı hakikaten...
Bu kuralların yorumuna gelince;
Detaylı okunduğunda rekabetin maksimum, haksızlığın minimum olduğunu göreceksiniz arkadaşlar. Aracınızın gücü ne olursa olsun, aracınızla denk olan araçlar ile yarışacaksınız. Biliyorsunuz ki hacme göre olan sistemde belli markaların tercih edilme sebebi de bu... 1.6 litre sınıfında Saxo VTS, 106 GTI ve Civic VTI dışında atmosferik olarak başka hazırlayabileceğiniz araba seçeneği olmuyor. Yeni sistemde ise herkesin bir kategorisi var. Herkes keyif alacak demek bu da...
İyi bir yarış sezonu olması dileklerimle... :)
Deniz
2011 Ulusal Yarma Takvimi akland | Trkiye Otomobil Sporlar Federasyonu
takvimde ulusal yine yok hasan abi bi değişiklik mi olacak sonradan yoksa yine ulusal yok mu bu sezon bu arada körfez açılmış belliki
Deniz güzel özetlemişsin ama işte bazı arkadaşlar anlamamakta ısrar ediyorlar
Eski sistemde nekadar cok para harcayan birinci gelirken yeni sistemde öle bir şey söz konusu degil
kim daha cok para harcayıp emek verdiyse o daha iyi süre cıakrtmaya oynucak ve üst gruba cıkıcak
bu şekilde aynı marka araclar içinde hep 1 yada 2 kişi arasında mücadele gececegine herkes mücadelede yerini almış olucak inşallah
bırsey daha eklıyeyım yarısacak arkadaslar ıcın. ıllede en ıyı zamanı elde edıcem dıe kasmanıza gerek yok. bu sıstem bır nevı taktık stratejısı de ıcerıyor. dıyelım 11-12 sn arasındasınız ve o grupta sansınız yok. sız 11.25 ıken 11.02-11.05 yapan 3 arac varsa sız sonuncusunuz demek. buna gore ne yaparsınız? aracınızın gucunu kısarsınız ve kendındınız 12-13sn grubuna (mısal verıyorum sn lere takılmayın sn grupları ılk postta var) dahıl edıp 12.sn yeye en yakın sureyı cıkartarak o grupta 1.lıgı kovalarsınız. 12.01-12.05-12.06-12.08 gıbı snıye gecen aracların yarısları mukemmel olur kafa burun fınısh :)
birincilik hedeflemek yerine herkes kendi en iyi süresini hedefleyip, onu gerçekleştirmye çalışsa herkes o zaman gerçek zevki alır bence
neden tüm sınıflarda trafik ruhsat aranıyor ruhsatsız araç kullanamamıyız
antalyadada bir organizasyon istiyoruz artık !
:(( abiler malesef kulüplerle yapılan toplantılarda anasponsor olmaması en büyük sebep gösterilerek 2011 de de ulusal drag yarışlarının yapılmaması yönünde ki görüşleri değerlendiren yönetim kurulu bu doğrultuda karar alarak 2011 takvine ulusal otodrag koymamıştır.bu senede mahallilerle devam..