User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
94 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 2011 drag kurallar taslak

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hilmi yani ne kadar hafifletilcek arabalar peki?
    Sulhi sen Sınıf 5 te olursan eger aracını sürücüsüz 1000 kg yapabilirsin

tartıda 999 cıkmamalı

ama sınıf 6 da olursan eger

4 noktalı roll cage yaptırmak zorundasın ve anladıgım kadarı ile sınıf 6 daki araclar fabrika kilosunda olucaklar
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abilerr.bütün sınıflara fabrika ağırlığı %3 toleransla giren araçlar rol bar- rollcage yapmadan girebilir.başka bir anlam çıkıyorsa oraları düzelticem.
    sınıf 5 de ise kararsızım önce 850 yazdım sonra 1000 e çıkardım roll barsız bir hafifletmeye izin vereyim mi diye ama derseniz kafa karıştırıyor.%3 toleransı aşan roll barını taksın öyle yapalım sınıf 6 da olduğu gibi yani öyle yapalım.

RUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam da %3 toleransı geçip roll bar takan kişiler içinde bir ağırlık sınırlaması var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kurallar çok iyi beyler o sökük bol fiberli araçlarla yanyana gelmekten hep nefret ettim şimdi çıksınlar bakalım karton spec gelenler yok öyle
    benim katıldığım konya yarışında songur garajın N/A vti ı kendi kategorisindeki turbo şahin impreza turbo noslu saxo gibi araçları geçerek birinci oldu aynı yarışta alt kategoride aracımla ben birinci oldum kaputumuz bagaj kapağımız yerindeydi ben gurur duydum N/A yarışmaktan hiç çekinmeyin pistde herşey farklı oluyo biz de az tırsmadık değil ulan N/A bitmiş dedik herkes turbolu noslu baktıkki yeni başlamış N/A devri heleki rakibi sinir edip boost açtırır alt grup süresi yaptırmayı başarırsanız sizden iyisi yok direk eleniyo onun tadı daha bi ayrı kurallara göre

hasan abi bi sorum olacak mesela konya ve ankara arasında en kötü 1-2 sec oynuyo aynı araçlarda ankarada 15 sec lik araç konyada kesin en kötü 14 görecektir ankaradaki puan çöpe gitmez mi böylece ölçümler falan nasıl olacak
    çan eyrisi isterük
    yarışan sistemi anlıyor beni anlıyor teşekkür ederim..1-2 saniye değil tam 1 sn oynuyor.onunda büyük bölümü sistemde kaynaklanıyor ankarada yeşil yanınca saymaya başlıyor konyada sen kalkınca sn sayıyor.bunuda federasyona bildirdim.bir çare bulucaz en kötü ankarada sınıflara 1 er sn ekleyeceğiz.

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi zaten benım arabam 1300+ben 110 kg cıktı 30R setup da

şimdi benım standrt aracım 1240 kg %3 1200 kg yapıyo..

demek istediğim su hasan abi bu kg mevzusuna cok dıkkat etmelisiniz..

ardacngns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kurallara gore arabasını gunluk kullanpıta drag yapan kısıler draglara katılmaz

bnm anlamadıgım 11 12 sn arası dıyor 11 ın altında yaparsanz ceza alınmasından bahsedıyor

bn mı yanlıs anladım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam da %3 toleransı geçip roll bar takan kişiler içinde bir ağırlık sınırlaması var mı?
    sınıf 1-2-3 ismindende anlaşılacağı üzre street araçlar için % 3 ü aşınca o sınıflarda yarışamıyorsunuz.amaç gözümüz gibi baktığımız caddede bindiğimiz araçlarımızla gelip yarışmak.diğer 3 sınıfda kg sınırlaması yok fakat teknik kontrolün uygun görmediği araç yarışamaz.seri üretim 1200 kg lık bir aracı 1000 kg mın altına zor indirebilirsiniz.tüp şase araçlarla hafif arabalar yapılabilir onlardada taşıyıcı şase ve rollcage zorunlu.sınıf 5 içinde karmaşa çıkacak sınıf gibi yapalım hafifleten rolbarını taksın..

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya hasan abi bende kıyamıorum arabama en fazla 4 tane fiber kapı koltuklarımı söokerım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw kg ye roll bara nıe takılıosunuz. sızle aynı gucte olan arac 850kg olursa roll cageyapar yarısa katılır. ama korkmayın sızle aynı sınıfta olmaz sızden daha ıyı sure yapacagı ıcın.

yukarda bazı arakdaslar benle aynı snaıye yapan subaru benı gecer yazmıs. aynı sure yapan arabalar aynı gıder subaru dıe sızı gecemez. sızden ıyı suresı varsa sızınle aynı grupta olmaz.

bırkere yarısa katılın herseyı daha net anlarsınız. ben gırmıyorum boyle kural olmaz dıyorsunuz ama kuralları daha anlamamıssınız bıle.

14sn cıkan subaru vtec vtec2 aynı kategorıde yarısır. bu sınıf 400 metreyı 13.75 ve 14.25sn arası gecmek zorundadır. bu sure altına dusersenız yada cıakrsanız sn cezası alırsınız. aldtamaya gırer.

bunun dısında 14sn subaru ıle 14sn vtec2 kalkısında subaru 1 gelmez kafayı cıkarır ama vtec 2 yetısır cunku sanıyelerı aynıdır. cıkıs hızları farkldır.

korkmanıza gerek yok.

abı sınıf 5 ve 6 ıcın bence 1000kg olması lazım. roll cage olsun olmasın. cunku roll cage yaptırmadan gelmek ısteyen ler olablır. 1000kg nın altına ınmek ıcın de (ıstısnalar harıc) aracın baz yerlerı kesılıyor.
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

07LB726 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki diğer bir sorum da şu alacak mesela seeding te atıyorum vites kaçırdık yada hatalı kalktık tekrar kalkma şansımız var mı yanı 14 sanıyelik bir arabayla olduda 16 sanıye çıkardık yeniden kalkma şansımız var mı?
    07 lb 726 loadıng BY BAŞTAŞ PERFORMANCE %99,9

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

abı sınıf 5 ve 6 ıcın bence 1000kg olması lazım. roll cage olsun olmasın. cunku roll cage yaptırmadan gelmek ısteyen ler olablır. 1000kg nın altına ınmek ıcın de (ıstısnalar harıc) aracın baz yerlerı kesılıyor.
    abii kimsenin önünü kesmeyin adam profili yatırıp aleminyum şaseden karbon fiberden bir araba yapacak engel koymayın yasaklarlar birilerini korurken bu spor gelişemez.bir madde var teknik kontrolün uygun görmediği araç yarışamaz.bu demektir benim tabirimle kamikazeler yarışamaz.sınıf 5 ve 6 pro sınıflar burda engeller olmamalı herkes saniyesine göre yerler buluyor.inşallah seneye sınıf 7 yi ekleriz 10 sn altı diye.gireceğiniz sınıfın alt sınırına toleransıda koyup kilitlenin sizi zorlayan araç geçse bile cezaya girecektir yine geçen siz olacaksınız.kilograma hacime turboya nosa bakmayın.siz 13-14 sn sınıfda istikrarlı 12.75 leri yapıyorsanız sizden korksunlar bu kadar basit.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 07LB726 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki diğer bir sorum da şu alacak mesela seeding te atıyorum vites kaçırdık yada hatalı kalktık tekrar kalkma şansımız var mı yanı 14 sanıyelik bir arabayla olduda 16 sanıye çıkardık yeniden kalkma şansımız var mı?
    tabı kı. seedınglerde 1 kere kalkıs ypılmıyor zaten. Hasan abı yazar ama benım bıldıgım 2 ya da 3 kalkıs yapılıyor bırbırıne yakın olan 2 derece ortalaması alınıyor. yanı 1. kalkısınızda hata yapmanız gercek sanıyenızı gostermıyor. dıger kalkıslarınızda bellı olur.
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E30///M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abii kimsenin önünü kesmeyin adam profili yatırıp aleminyum şaseden karbon fiberden bir araba yapacak engel koymayın yasaklarlar birilerini korurken bu spor gelişemez.bir madde var teknik kontrolün uygun görmediği araç yarışamaz.bu demektir benim tabirimle kamikazeler yarışamaz.sınıf 5 ve 6 pro sınıflar burda engeller olmamalı herkes saniyesine göre yerler buluyor.inşallah seneye sınıf 7 yi ekleriz 10 sn altı diye.gireceğiniz sınıfın alt sınırına toleransıda koyup kilitlenin sizi zorlayan araç geçse bile cezaya girecektir yine geçen siz olacaksınız.kilograma hacime turboya nosa bakmayın.siz 13-14 sn sınıfda istikrarlı 12.75 leri yapıyorsanız sizden korksunlar bu kadar basit.
    abı ozaman 850kg lımıtıde koymayalım. cunku standart 850kg honda cıvıc var 90 model. 5 ve 6 sınıf kılo lımıtı olmasın. ama teknık kontrolden gecebılır durumda olsun araclar. (roll-cage-sase guclendırme gıbı)
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 07LB726 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

2 kakışınızdan en iyi derece ön sınıflamaya ölçektir ama dilekçe ile uygun görülen istediğiniz sınıfda yarışabilirsiniz yeterki gireceğiniz sınıfın kurallarına uygun olsun aracınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abı ozaman 850kg lımıtıde koymayalım. cunku standart 850kg honda cıvıc var 90 model. 5 ve 6 sınıf kılo lımıtı olmasın. ama teknık kontrolden gecebılır durumda olsun araclar. (roll-cage-sase guclendırme gıbı)
    aynı fikirdeyim sınıf 5 i değiştiriyorum.gerçi senin dediğini düşünerek fabrika ağırlığının %3 toleransı alt limitin altında ise roll bar aranmaz diye ama atlamışsın sende

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar detaylı bir işmiş . Amatör gözle işin içinden çıkamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    organizasyonları düzenleyen herkeze şimdiden teşekkürler...

bu tür kurallar ile drag organizasyonları yarışmacıları kendinden soğutuyor gibi çok detay var
    biraz daha az detaya inilmesi sanki daha iyi olucak gibi
    Dr.Ecu AntaLya

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya aslında düşüncek olursak alt sınıflar için detay yok gündelik bindiğin aracınla stepne kriko söküp giricen olay bu hangi süreye düşersen orda yarışıcan rakiplerinin hiçbiri sana 10 boy atamaz araçlar arsında max 1 boy anca oluyo çok yakın giriyolar sadece alakasız rakip gibi görünen araçlar gelebiliyo ama yürüyosun
    ECUTECH İstanbul

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben her türlü varım

bu kurallar hem amatörlere hemde pro yapılı araclara hitab edior,
    TEK EKSİK;
    KURALLARI OKUMADAN YORUM YAPMAYALIM.

bu arada bu sezonda levin le babam yarışacak 69 yaşında kendisi
    yanyana kask takacağımız günü sabırsızlıkla bekliorum
    RACE WERKS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)