Eğer amaç sadece kupa almaksa zaten seeding de üst sınıfa geçmemek için süreyi yüksek çıkartırsınız yine 1. olursunuz.
Eski sistemde sizin aracınız ile vti ve gti lar yine aynı sınıftaydı zaten 1.6 farklı değil. Birde 1.4 standart corsa ile 1.9 strokerlı itb li vti ın aynı sınıfta olması saçma. Herneyse zaten hala yeterli katılım yok yarışlara umarım bu kurallar ilgiyi arttırır.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
peki seeding te 16sn ye cıkarıp yarışta 14,00 yaparsak diskalifiye etmezlermi sadece merakımdan soruyorum ?
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
yani demek istenılen su istediğin kadar arabayı hafıfletıosun ölemi? sunrof arka koltuk istepne vs arabanın üstünde olcak ölemi?
Beyler yarışı daha iyi saniye yapan kazanmıcak
önce finişi gecen kazanıcak
saniye sadece seeding de hangi grubta yarışıcagınızı belirlemek için
yarışırken ışıgı daha iyi takip eden refleksi dah hızlı olan 14 ve 15 saniye arası kategoride yarışan iki aractan hangisi daha iyi pilotoaj sergiler ise o kazanıcak
tabiki araclar yarışmıcak pilotlar yarışıcak
Yurt dışında da bu böle adamlarda kg sınırlaması var ama mod sınırlaması yok nekadar modlarsan ona göre kategoriye dahil olursun
dahil oldugun kategoride vteclerde olur turbo vtec de olur tyoperda olur subaruda olur önemi yok sen zaten aynı saniyeleri yapıosun
daha iyi kaldır iki çeker ile 4 ceker gec misal
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
şaka gibi birşey olur yusuf.bugün en profesyonel adamı bile getirsen 15 kalkışın 15'ini aynı standarta yapamaz.iş tamamen şansa kalıcak yani.millet lastiğim iyi tutsun debriyajım kaçırmasın diye muska filan bağlar arabanın sağına soluna.dediğin gibi kimse araba yapmaz.parası olan alır iyi makinayı kendini eğlendirir.çünkü bahsedilen referans süreleri ve o kategorilerde yarışacak araba sayısı işi şansa sokmaktan başka birşeye yaramıyor.
komançero garage
valla abı benımde demek ıstediğim senın yazdıklarındır , bende bu sene bişeyler yapıp katılmayı düşünüyordum ama emre gibi bazı vtı lardan iyi süre yaparız adamlar seeding te bilerek olmasa da eskaza bizle aynı sanıyeyı yapar al işte sondan birinci vtec2
ben vazgeçtim araba falan hazırlamam
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
merak etmeyin daha ilk yarışta çoğumuz bu acemiliği atarız zaten bencede doğru bir seçim herkes saniyesine göre yarışmalı şayet bende turbolu bir arabayla kalksam keyıflenir dahada hırslanırım
07 lb 726 loadıng BY BAŞTAŞ PERFORMANCE %99,9
sökülmenin kaldırılması iyi olmuş saçma sapan sökük arabalar dolanıyordu
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Hasan bey birşey sorabilirmiyim,
Ruhsat ağırlığının %3 altına kadar tolerans gösterilir eğer bu limit aşılırsada roll bar kullanılması gerekir yazmışsınız. Peki bu limit aşımınında bir sınırı yokmu? Yani X kişi rollbar takıp istediği kadar sökebiliyormu? Bence bunada bir limit getirilmeli.
kurallar çok iyi beyler o sökük bol fiberli araçlarla yanyana gelmekten hep nefret ettim şimdi çıksınlar bakalım karton spec gelenler yok öyle![]()
benim katıldığım konya yarışında songur garajın N/A vti ı kendi kategorisindeki turbo şahin impreza turbo noslu saxo gibi araçları geçerek birinci oldu aynı yarışta alt kategoride aracımla ben birinci oldum kaputumuz bagaj kapağımız yerindeydi ben gurur duydum N/A yarışmaktan hiç çekinmeyin pistde herşey farklı oluyo biz de az tırsmadık değil ulan N/A bitmiş dedik herkes turbolu noslu baktıkki yeni başlamış N/A devriheleki rakibi sinir edip boost açtırır alt grup süresi yaptırmayı başarırsanız sizden iyisi yok direk eleniyo onun tadı daha bi ayrı kurallara göre
hasan abi bi sorum olacak mesela konya ve ankara arasında en kötü 1-2 sec oynuyo aynı araçlarda ankarada 15 sec lik araç konyada kesin en kötü 14 görecektir ankaradaki puan çöpe gitmez mi böylece ölçümler falan nasıl olacak
çan eyrisi isterük![]()
ECUTECH İstanbul
isterseniz bir daha okuyun kuralları, örnek vermek gerekirse;
misal; vti kötü seeding yaptı ve aynı gruptasınız, sizle eşleşti.
seedingteki süresinden 15-24 salise arası daha hızlı finish gördüyse 30 salise ceza alıyor zaten. yani bi çakallık "teorik" olarak söz konusu olamaz.
eğer siz 14 saniye grubundaysanız ve bir vti'da 14 saniye grubundaysa, bunda çekincek bişey yok çünkü sizden max. 1 saniye hızlı olabilir.
o yuzden yarıştan önce "elden geldiği kadar gerçeğe yakın" 0-400 denemekte fayda var, iyi bir strateji ile başarılı olmak mümkün.
vırt zort
eğer seedingde kötü süre yaparsa çekeceği var demektir örnek 15.002 yapan araçla 15.988 yapan araçlarda 15.988 yapan herkesle kalkacak en son 15.002 süre çıkartanla eşleşiyo sana gelene kadar 4 araçla kalksa zaten debriyajı falan kaçırmaya başlayacaktır onu göze alan adam zeki değil salaktır iyi seeding demek daha az rakip demek
yine kendini zeki sanıp 14 lük araçla 15 yapsa 14leri görünce zaten baybay derler ona
ECUTECH İstanbul
Beyler sınıf 1 2 3 4 teki %3 tolerans şu şekilde
katalogdaki kilonuz 1000 kg ise size 970 kg de yarışma imkanı sunuyor
oda avadanlıklarınızı attıktan sonra ki agırlıgınız gibi düşünün
sadece sınıf 4 te eger 970 kg cıkarsanız roll barlı şekilde olmanız şart
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)