User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
73 sonuçtan 58 ile 73 arası

Konu: 6 Şubat 2011 Antalya - Kemer Gymkhana Yarışı

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serdar_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    62 tane yarışçı vardı türkiye sayılı organizasyonlardan biri hatta ilk defa gerçekleşiyor...normal yarış başlama saati 10.30 du ama bazen herşey yolunda gitmiyo geç başladı saat 4 olmuş ve 2.etabı bekleyen 62 araba var ortalama 3 dakikada pisti dönüyorlar 180 dk de 3 saat saat oldu 7 hava karadı nasıl biticek organizasyon
    çözümün cevabını zaten siz kendiniz vermişsiniz...62 araç saat 12 de başlasa bile ortalama 3 dk ile hiç durmadan 6 saat yapar ki yarışın 18 de bitmesi gerekir..
    elbette arada sorunlar veya konuşmalar eksiklikler olacak..bu işin tuzu biberi cilvesidir bunlar..

bende diyorum ki..
    yarış öncesi bu organizasyon hazırlanıp planlama yapılırken ortalamalar 3 aşağı 5 yukarı biliniyordur sanırım..tüm olasılıklar gözönüne alınarak toplam yarış süresi ile ilgili olarak orantılı şekilde katılımcı sayısı ayarlanabilseydi bu organizasyon yarım kalmadan hem organizatörlerin hem seyircilerin sıkıntısı bir yarış izlemesine olanak sağlanırdı..

bunlar sadece nacizane fikirlerimdir...
    amacım kimseyi kötülemek küçümsemek değildir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadirsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kemer yerel yönetimine ve KMK'ya teşekkürler. Antalya'da hasretiz ÖNCE DESTEĞE, sonra da organizasyona...
    organizasyonda emeği geçen KMK ya , ADABIYLA olması gerektiği şekilde orada yarışan arkadaşlarada ayrıca teşekkürler...

KADİRcim antalyada HİÇBİRŞEY OLMAAAAZZZ....

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafa-u Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    organizasyonda emeği geçen KMK ya , ADABIYLA olması gerektiği şekilde orada yarışan arkadaşlarada ayrıca teşekkürler...

KADİRcim antalyada HİÇBİRŞEY OLMAAAAZZZ....
    E o zaman yapacak birşey yok; pistler onlara kalsın, caddeler bizimdir, kemerimi takarım atraksiyonumu yaparım (işte kendince bilinçli bir kişi veya kitleden bilinçsiz bir trafik magandası böyle böyle oluşuyor, bkz.ben)
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KADİRimm...
    değil motorsporlarına destek vermeyi köstek olmasınlar yeter....

en basit örnek olarak..

benim ve benim gibi daha birçok MOTOSİKLET sürücüsü arkadaşın antalyada bulunan bütün ALT GEÇİTleri kullanması YASAKLANDI...bu alt geçitlerin girişlerine geçtiğimiz perşembe günü uyarı levhaları takıldı..şimdi ben evime veya işyerime giderken geçmek zounda olduğum bu alt geçitler yerine bu alt geçitleri kullanmamak için hem güzergahımı değiştiricem hem yolumu uzatacağım hemde trafik sıkışıklılığına yakalanacağım..
    kaldı ki birçoğumuz trafikteki çoğu araçlardan daha fazla vergi veriyor sigorta ve muayene yaptırıyoruz...( otomobiller ile aynı kulvarlarda sayılırız )
    bu ayrımcılığın açıklığa kavuşturulması için pazartesi günü resmi makamlara gerekli başvurularımızı yapacağız elbette..
    bakalım altından neler çıkacak...

kadirsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KADİRimm...
    değil motorsporlarına destek vermeyi köstek olmasınlar yeter....

İşte abi benimde demek istediğim köstek oluyorlar hemde köküne kadar, maalesef. 2006 da bir kaza yaşandı o gün bugün Antalya yasaklı, drag düzenleyebilene aşk olsun. Ha yine düzenleyelim ama bu sefer önlemimizi alalım kimsecikler zarar görmesin demek yerine "Antalya'da bundan sonra drag yok" demek daha kolay ama sonuçları daha acı, yukarıda yazdığım gibi bu insanlar içindekini hevesi caddelerde dindirmeye çalışıyor sonuç ortada.

İnşallah başvurunuzdan lehinize bir sonuç çıkar.
    Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...

Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çözümün cevabını zaten siz kendiniz vermişsiniz...62 araç saat 12 de başlasa bile ortalama 3 dk ile hiç durmadan 6 saat yapar ki yarışın 18 de bitmesi gerekir..
    elbette arada sorunlar veya konuşmalar eksiklikler olacak..bu işin tuzu biberi cilvesidir bunlar..

bende diyorum ki..
    yarış öncesi bu organizasyon hazırlanıp planlama yapılırken ortalamalar 3 aşağı 5 yukarı biliniyordur sanırım..tüm olasılıklar gözönüne alınarak toplam yarış süresi ile ilgili olarak orantılı şekilde katılımcı sayısı ayarlanabilseydi bu organizasyon yarım kalmadan hem organizatörlerin hem seyircilerin sıkıntısı bir yarış izlemesine olanak sağlanırdı..

bunlar sadece nacizane fikirlerimdir...
    amacım kimseyi kötülemek küçümsemek değildir..
    bizde aynı şekilde düşündük..yarıştan önce bi çok kez test ettik pisti...normal yarış başlama saati 10.30 o saatde başlaması gerekiodu ama olmadı işte hakemler ve komiserler biraz geç geldi pisti inceledi felan 12 de anca başlattılar

önerileriniz için teşşekkürler...
    SDR GARAJ

Gokalp-M - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    organizasyon güzeldi.KMK'ya teşekkürler.ama bi dahakine tofaşçılara ayrı bi apaçi meeting ayarlanmalı diyorum...
    ATA MOTORSPORT

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşeye rağmen güzel bi gün ve güzel bi organizasyondu keşke yarış tamamlanabiseydi,fakat yinede güzeldi,emeği geçen herkese teşekkürler
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fotorafları bekliyoruz arkadaşlar
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

ARMADA_FB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotorafları bekliyoruz arkadaşlar
    Gelicek Gelicek inş. Foto bölümünde paylaşılır Fotoğraf çeken arkadaş bizdendi
    Haram Beygir Can'dır

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARMADA_FB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gelicek Gelicek inş. Foto bölümünde paylaşılır Fotoğraf çeken arkadaş bizdendi
    Fotograf görevlisi beni seçtiler eklerim

Madem araçlar çift çıkış yapacaklar, araç birinci turunu tamamladığı gibi durmadan ikinci turuna başlamalıydı.Böylece zaman daha verimli kullanılırdı.
    #eksikpazar

uFig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında 2. etap yapılmayacaktı ama yapıldı. Zaman mümkün değil yetişmezdi. Keşke ilk 4 arabayı hiç salmasalardı, o zaman kimse gönül koymazdı. Türkiye'de bir ilk organizasyon oldugu için eksiklikler mutlaka olacaktı. Sağlık olsun.

Yani iptalin amacı tofascılar değildi bunu bilmenizi istedim.

(taraf tutmuyorum, tofascı değilim
    Tuning07 Garage
    Honda s2000 - Fiat Uno Turbo Project

ARMADA_FB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uFig Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında 2. etap yapılmayacaktı ama yapıldı. Zaman mümkün değil yetişmezdi. Keşke ilk 4 arabayı hiç salmasalardı, o zaman kimse gönül koymazdı. Türkiye'de bir ilk organizasyon oldugu için eksiklikler mutlaka olacaktı. Sağlık olsun.

Yani iptalin amacı tofascılar değildi bunu bilmenizi istedim.

(taraf tutmuyorum, tofascı değilim
    olsun olmasın Tofaş grubunda akıllı uslu adam vardır illaki ama kapalı otoparkı bile birbirine kattı adamlar durduğu yerde dursa millet oda yok. Huzursuzluk çıkaranları birdaha Almazlar inşallah organizasyonlara
    Haram Beygir Can'dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel gündü düzenleyenlerin ellerine gönüllerine sağlık ama bir eksikliği gördüm bence gözehoşgelmeyen bir şeydi. kapalı otoparkın tam karsısındaki tribünün yanında hiç görevli yoktu ve köşede bariyer yoktu ipini koparan piste girdi ortaya doğru koştu (görevli arkadaşlar hariç) araçların kalkıs yaptığı yere doğru daha yakından görmek için ona bi önlem alınmalıydı bence. birde seçilen bazı görevliler yarıştan cok arkadaslarıyla cep telefonlarıyla ilgilendi. kapalı parkın çıkışından izledim yarısın sonlarını görevli arkadasın birisi kendini yırtıyor işini en iyi sekilde yapmak için diğeri yere oturmus mesaj cekiyor sağa sola sürekli.ama güzel gündü yine de devamını bekliyoruz .

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı casual07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel gündü düzenleyenlerin ellerine gönüllerine sağlık ama bir eksikliği gördüm bence gözehoşgelmeyen bir şeydi. kapalı otoparkın tam karsısındaki tribünün yanında hiç görevli yoktu ve köşede bariyer yoktu ipini koparan piste girdi ortaya doğru koştu (görevli arkadaşlar hariç) araçların kalkıs yaptığı yere doğru daha yakından görmek için ona bi önlem alınmalıydı bence. birde seçilen bazı görevliler yarıştan cok arkadaslarıyla cep telefonlarıyla ilgilendi. kapalı parkın çıkışından izledim yarısın sonlarını görevli arkadasın birisi kendini yırtıyor işini en iyi sekilde yapmak için diğeri yere oturmus mesaj cekiyor sağa sola sürekli.ama güzel gündü yine de devamını bekliyoruz .
    güvenlikte bayağı bi sıkıntı yaşadık doğru düzgün kimse görevini yapmadı ama bunlar birer ders oldu bize... bi dahaki sefere daha iyi olacak emin olabilirsiniz...o kapalı otoparkın çıkışında kendimi yırttım ama adamların umurunda değildi
    SDR GARAJ

waterboy07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serdar'cım olacak o kadar katılım sayısı küçümsenecek bi rakam değil bir dahaki organizasyon'da görülen aksaklıklar düzeltilir, güzel bir gündü başkana ve emeği gecen herkese çok teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)