iki gun once konustum kendileriyle pist hala bakimda oldugunu pist takvimininde haziranda yaris oldugu soylediler ama kira hakkinda bir bilgi vermediler bana kendilerine numarami biraktim bir haber gelirse haber verecekler bana bende buradan duyurururmmmm
Bazı şeylerin kıymeti kaybedilince daha iyi anlaşılıyor sanırım yıllardır bursaya bi pist yaptırmak için yırtınıp duruyoruz ama dibimizdeki izmit pistinede gidip aktif olamıoduk pek fazla Buğra nın dediği gibi açıldığında sahip çıkmamız gerekli...
Körfez pisti allahlık
Kimse Üstüne Düşmüyor Gruplar kurulup Biraz sponsor biraz yatırım olsa Bel.Baş. Görüşülse ne biliyim bişeyler yapılsa çok güzel olurdu. ama denildiği gibi kıymet bilinmiyor.
İyi güzelde öncedende yazılanlar gibi kaç kere kiraladık piste adam çıkarmaya eşe dosta teleon açıyorduk
Hemde mis gibi organizayson yaptığımız halde ambulansından ıvırına zıvırına kadar mis gibi organizasyonda bile zor adam topluyorduk.Tech'tende katılan çok kişi oldu saolsun o zamanlar.
Şimdi değere bindi sanırım pist
Bu arada pist tadilatta daha doğrsu yenileniyor ki bu gerekiyordu 4. 6. ve 7. viraj artık içler acısıydı dönerken küfür ediyordum yola artık bir revizyon lazımdı iyi oldu biraz geç açılacak ama değecek
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)