User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: körfez pisti ne alemde!!

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aaaahhhhhh ahhhhhhh diorum sadece, sen anlarsın Buğra.

Yarış yaparsın, pahalı olur... fiyatı yarıya düşürürsün, bi yarım ekmek vermedin olur... yaraım ekmeği verirsin, mekaniker açmı kalsın denir...Herkes doyar, gece yarışmı olur denir...Gündüz yarış yaparsın, bana ferromu denk geldi olur...

Hay ben bidaha yarış düzenleyenin der kenara çekilirsin, pee...venk yapamıodu beceremiodu zaten olur
    bu tur konularla senelerdir okadar cok ic dis oldumki cok net anliyabiliyorum
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Honda Type_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki gun once konustum kendileriyle pist hala bakimda oldugunu pist takvimininde haziranda yaris oldugu soylediler ama kira hakkinda bir bilgi vermediler bana kendilerine numarami biraktim bir haber gelirse haber verecekler bana bende buradan duyurururmmmm

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmit pisti ses perdeleri yapilmis sekilde beklemekte suan icin gerekli sartlar yerine gelmedigi icin pist acilmadi .
    Pist uzerinde degisiklikler yapilicak ve agir bir revizyon sureci var 2011 haziran temmuz aylarina yetisecegi konusuluyor ancak suan icin kapilari kapali durumda beklemekte .
    2 hafta once gittim dolastim durum budur.
    piste bisey oldugu yok yenilenip acilicak ama sunuda bikere daha yaziyorum milyonlarca kez piste ne oldu yazmak yerine pist organizasyonlarini takip edin acik oldugu zaman katilin ki bu is devam edebilsin.(bende bu isi yapiyorum diye solemiyorum ama bu isin ic yuzunde ciddi manada ilgizilikde var ) Acikken sanki full cekiyodu herkez yaris kovaliyorduda kapaninca herkez bir dertlendi bakiyorum .... (bu ise ciddi emek ve zaman harcayan herkezi tenzi ederim ...)

açılsın bir organizasyon yapmak gerekiyor
    körler sağırlar

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmit pisti ses perdeleri yapilmis sekilde beklemekte suan icin gerekli sartlar yerine gelmedigi icin pist acilmadi .
    Pist uzerinde degisiklikler yapilicak ve agir bir revizyon sureci var 2011 haziran temmuz aylarina yetisecegi konusuluyor ancak suan icin kapilari kapali durumda beklemekte .
    2 hafta once gittim dolastim durum budur.
    piste bisey oldugu yok yenilenip acilicak ama sunuda bikere daha yaziyorum milyonlarca kez piste ne oldu yazmak yerine pist organizasyonlarini takip edin acik oldugu zaman katilin ki bu is devam edebilsin.(bende bu isi yapiyorum diye solemiyorum ama bu isin ic yuzunde ciddi manada ilgizilikde var ) Acikken sanki full cekiyodu herkez yaris kovaliyorduda kapaninca herkez bir dertlendi bakiyorum .... (bu ise ciddi emek ve zaman harcayan herkezi tenzi ederim ...)
    Kesinlikle katılıyorum abi sana..Son drag yarısında sınıf basına düşen arac sayısı max 3 tü.. 1 saatte falan bitmişti cok kotuydu

ahmet.GMS.
    Misafir
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açılsın artık.

izmir'lere gitme eziyetine girmek istemiyorum

bence eziyet diğil bi zevkdir burdan ıokadar yolu gidip yarışıp dönmek

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı şeylerin kıymeti kaybedilince daha iyi anlaşılıyor sanırım yıllardır bursaya bi pist yaptırmak için yırtınıp duruyoruz ama dibimizdeki izmit pistinede gidip aktif olamıoduk pek fazla Buğra nın dediği gibi açıldığında sahip çıkmamız gerekli...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aaaahhhhhh ahhhhhhh diorum sadece, sen anlarsın Buğra.

Yarış yaparsın, pahalı olur... fiyatı yarıya düşürürsün, bi yarım ekmek vermedin olur... yaraım ekmeği verirsin, mekaniker açmı kalsın denir...Herkes doyar, gece yarışmı olur denir...Gündüz yarış yaparsın, bana ferromu denk geldi olur...

Hay ben bidaha yarış düzenleyenin der kenara çekilirsin, pee...venk yapamıodu beceremiodu zaten olur
    sende ufacık eleştiriyi kaldıramıyosun yani

Vlkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Körfez pisti allahlık

Kimse Üstüne Düşmüyor Gruplar kurulup Biraz sponsor biraz yatırım olsa Bel.Baş. Görüşülse ne biliyim bişeyler yapılsa çok güzel olurdu. ama denildiği gibi kıymet bilinmiyor.

Cihan Çizmeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi güzelde öncedende yazılanlar gibi kaç kere kiraladık piste adam çıkarmaya eşe dosta teleon açıyorduk

Hemde mis gibi organizayson yaptığımız halde ambulansından ıvırına zıvırına kadar mis gibi organizasyonda bile zor adam topluyorduk.Tech'tende katılan çok kişi oldu saolsun o zamanlar.

Şimdi değere bindi sanırım pist

Bu arada pist tadilatta daha doğrsu yenileniyor ki bu gerekiyordu 4. 6. ve 7. viraj artık içler acısıydı dönerken küfür ediyordum yola artık bir revizyon lazımdı iyi oldu biraz geç açılacak ama değecek
    PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)