lumına nın bagajı gorunce bıraz korktum yalan degıl sagolsun kuledekılerde kurayı degıstırıp bana denk getırdı onu ama o araba yuruse nasıl gıdıcek aklım almıyor bıde pıst 400 metre falan olsa
lumına nın bagajı gorunce bıraz korktum yalan degıl sagolsun kuledekılerde kurayı degıstırıp bana denk getırdı onu ama o araba yuruse nasıl gıdıcek aklım almıyor bıde pıst 400 metre falan olsa
Godzilla...
napalım olm bizi adamyerine koyup siteye almıyolar bizde böle yepğenimizin olayıyla idare ediyoruz
yok oyle bişey siteye haber cıktıgından beri haberin detayında sınıfları tıkladıgınız zaman en altta yazar sadece dizel araclar 1.400cc ve 1600cc normal araclar slick takamaz yazar.
Hatta burayada ornek vererek yazdım; 1600cc 206 quick yeni kasa civic sedan dedim.
kusura bakmayın ama sizin ilgisizliginizden dolayı boyle bişey yasamıssınız
Eveet ;
Sınıflar çok güzeldi geçen seferki yarış çok kalabalıktı busefer çok keyifli oldu bence.
Ozan kardeşimi Tekrar tebrik ediyorum hem aracı çok güzel gidiyor hemde eşşek adam ışıkları fena takip ediyor vallahi
Bu arada 280 metre olan pist 20 metre daha geriye çekilerek bu yarışta 300 metre oldu yani önceki yarışlardan daha uzundu . 7.02 Çok iyi bir derece İMK yetkilileride aynı şekilde düşündülerki birdahaki yarışta Ozanın yarışa gelmesi halinde ücret alınmamasına karar verdiler
Yolda lastik patlatan lambo da gelseydi ozamn çok daha güzel olucaktı ama kısmet ;
Katılan herkeze Hem emeklerinden Hemde Centilmen davranışlarından dolayı tebriklerimi iletmek isterim Keyifle pistteydik keyifle döndük resimler varsa buraya atarsanız çok iyi olur arkadaşlar....
Ha bu arada bodrum yalan izmit körfezde güneşlenmelihehehe
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bugra yuzume piktik tüpü patlamıs gıbı olduk ne yanması
bıde strattakıler abı sen fodepar yapıyomusun yapmıyomusun anlayamıyoruz dedıler yarıldım vala
Godzilla...
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
CJP Techturkey bunlar aynı sitedirleryani yedik içtik ayrı getmez ondan dolayı
ha burası h orası
www.drecu.com
hyrlı olsm ewoyı zaten cuma cetoda gormustk anılla gayet sık bı arac basarılarının dewamını dılerm kazasıs belasıs...
ahaha yokmuş öle bşeysen yazmışsın ama biz cuma gecesi yola cıktık,cumartesi istanbuldaydık,internet cafeye girip bide son dk deişikliği var mı dye bakamayız.
Ayrıca biz zaten senin sölediğin sınıfa kayıt olmuştuk,orda otomatik olarak butun 106 lar bi sınıfta toplandı,bizde otomatik olarak o sınıfa atıldık..yoksa burdan slick lastik getirmeyi bizde dusunebliyoruz..neyse gecmiş bişey uzatmaya gerek yok sadece yok öle bşey yazmışsın konuyu braz daha actım o kadar..
![]()
Evo6,Corvette's,Lumina,E30 Turbo
http://www.youtube.com/watch?v=P9iTiU5OvMs
artık gercekten buyuk bir drag pisti lazım. gerci hipodromda bile 300 metrede bitiriyolar. mitsubishi gercekten hızlı bir arac ankarada da görmek isterdim açıkçası.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)