büyük iş vallahi emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ederiz
hay maşallah ya, çok güzel olacak bu sene organizasyonlarherkesi bekliyoruz bu sene yarışlaraa
![]()
///
E36 3.20 Coupe
Konya Pisti gercekten guzel bi pist olma yolunda ilerliyor.
Tribunler baya baya guzel gozukmeye baslamis bile yarim hali ile.
konya dragları ne zaman peki tarih belli oldumu ? mayısın ilk haftası felan diyorlardı ama kesinlik kazandımı ?
Konya bulunduğu coğrafik konum ile birlikte yapmış olduğu bu pist ,Ülkemizde otomobil sporuyla ilgili bir eksiği gidermiş bulunmakta,emeği geçen herkese teşekkürler.Umarım profosyonel bir işletim ve organizasyonla da misyonunu oluşturur.Bizlere düşen görev ise bu durumu sahiplenmek ve gereğini yapmaktır.
pıst konyada ama turkıyemızın pıstı bız yaptırmak ıcın ugrastık emeklerımızın karsılıgınıda aldık sızlerde pıstı degerlendırerek sahıp cıkarak gerek ılgıyle zeklı ve professıonal yarıslarla eylenmeyı hak edıyoruz hepımızın bu pıst drag yarıslarının bıtmek uzere ıken canlandırmak ıcın ugrasıyoruz
bide yarış 8 inde olsa![]()
Şimdi oldu dedim...Güzel bi organızasyonla küsülen konya pisti gönül alır...emegi gecen herkeze teşekkürler...
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
ilk organizasyon tarihi hala belli değil sanırım ?
15 mayıs cook erkenumarım araçlar yetişir...
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
umarım gerekli bakımları yapmayı ihmal etmezlerde uzun yıllar kullanılır
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
neydi öyle geçen sene ya.ne yalan söyleyim asla gelmem dediğim piste koşarak gidecek gıbıyım.
emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..
önceki yarışların telafisi inş. çok güzel olacak..
çok az sayıda yarışcı ve izleyici katılıyor diyen yekililer yarışlarda inş. herşeyin farkına varır ve pişman olurlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)