Herşey iyi güzelde DJ niye gerek yok arkadaşlar djye baş ağrısından başkabişey değil.
Printable View
Herşey iyi güzelde DJ niye gerek yok arkadaşlar djye baş ağrısından başkabişey değil.
Yaşlı adamlar gibi vırvırcısın ya :D Kafan kaldırmıo demi, kabul et bi ayağın çukurda artık.
Ellerinize sağlık imkan olursa destek için orda olacağım.
Bekliyoruz abicim inşallah :)
organizasyon güzel olcak gibi..bu paket fiyatı sadece istanbuldan gelenler için mi geçerli?? biz antalyadan katılmak istesek kendi başımızın çağresine mi bakıcaz :)
İzmir dışından gelenlere sunduğumuz fiyatlar bunlar. Organizasyonu İstanbul üzerinden gerçekleştirdiğimiz için İstanbul yazmakta orada, ancak sizin içinde aynı programı uygulayabiliriz. Konaklamalı program detayları için Deniz Muhtaroğlu, Yiğit Timur veya Demir Uyar'a ulaşabilirsiniz.
Evet katılım sayımız her gün artıyor. Geç kalmadan kayıt yaptırın, İzmir Pist Festivali'ndeki yerinizi alın. :)
Siena, Type-R ve SuperSport fiyatları en geç pazartesi günü açıklanıcaktır. Sizlerin daha uygun fiyata bu deneyimleri yaşamanız için çalışmalarımız sürüyor :)
konu burda kaybolup gidiyor motorsporlarına taşınsa daha iyi olur gibi..
pazar günü olana katılmak istiyorum istanbuldan gelicem evim var ayrıca c.tesi günkü event için kayıt yaptırsak ücret ne olucak benim için birde ep3 için kira bedeli bende bekliyorum cevabı:D
edit:kira bedeli p.tesi belli olcakmış belli olunca pm bekliyorum ep3 için:D
izmirim güzel izmirim bu organizasyon kacmaz.... ;)
aynen kaçmaz , hele bi tayyar siena fiyatları da açıkllansın, yapacaz bi atraksyon