çok güzel bir haber.
Printable View
Çok güzel ya , imkan olursa mutlaka gidilmeli :)
EP3 fiyatları konusunda pist yönetimi ile anlaşma sağlayamadık. Sizelere pisti bu kadar uygun fiyata açıyorken onların böylesine yüksek bir mebla talep etmeleri bizleri üzdü. Ancak yine de kiralamak isteyen arkadaşlar Özel Mesaj yoluyla ulaşabilir.
Pistte Şigan olmayacak, büyük pistte gerçekleşecek organizasyonumuz.
Nihat abi çok sevindim abi geliyor olmana, Time Attack'ciler için bulunmaz fırsat :)
Nikox, Time Attack için hazırladığı aracıyla Türkiye'nin ilk Pist Festivali'nde.
Diğer Time Attack'çiler, aracını ve pilotajını denemek, keyifli bir haftasonu geçirmek isteyenler....
Siz nerdesiniz? ;)
Cumartesi ile pazarin farki ne olacak simdi?
Cumartesi katılım 50 kişiyle sınırlı abi. Kayıt yaptıran 50 araç sabah pit alanına alınacak, başka araç alınmayacak. Tüm gün pist sadece o 50 katılımcıya açık olacak. Seanslar halinde adil olarak bölüm bölüm piste çıkılacak.
Pazar günü ise, piste gelip kayıt yaptıran her aracı piste çıkarıcaz. İster 1 seans, ister 10 seans. Zamanınıza ve paranıza bağlı kısacası ;)
18" slick lastik yardım
[QUOTE=efe-E;2244553]Cumartesi katılım 50 kişiyle sınırlı abi. Kayıt yaptıran 50 araç sabah pit alanına alınacak, başka araç alınmayacak. Tüm gün pist sadece o 50 katılımcıya açık olacak. Seanslar halinde adil olarak bölüm bölüm piste çıkılacak.
Pazar günü ise, piste gelip kayıt yaptıran her aracı piste çıkarıcaz. İster 1 seans, ister 10 seans. Zamanınıza ve paranıza bağlı kısacası ;)[/QUOTE
Katılım ne durumda şuan bilmiyorum ama cumartesi katılım sayısını 30 a filan düşürseydiniz daha iyi olur çünki daha önceki yarışlardan biliyorum birkeresinde 36 arabanın katıldığı yarışta 2.turlar zor atılmıştı hatta ben geç olduğu için 2.çıkışlara kalamadan dönmüştüm
efe sieana nın 10 dakikalık kirası ne kadar?
benim arabanın bende olmama ihtimali var o gün..
Organizasyon Sorumlumuzun facebooktan tüm eventteki arkadaşlarımıza gönderdiği mesajı aynen yazıyorum.
Alıntı:
Arkadaslar Merhabalar;
Uzun suredir devam eden pazarlıklar sonucunda kiralık type-r cup araçları için fiyat almış durumdayız. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, fiyat almamızın bu kadar uzun surmesinin sebebi pistin araçlara istediği fiyatları sizlere bildirmeye utanmamızdır, çünkü ülkü grubu inanılmaz yüksek fiyatlar talep ediyorlardı. Bizim organizasyon grubu olarak kiralık araçlardan tek bir tl kazancımız yoktur, bununda altını çizmek isterim. Biz istedik ki fiyatlar makul olsun, herkez pisti gerçek bir yarış aracıyla yaşasın. Cumartesi veya Pazar günü kıralık type-r aracıyla 5 tur 200 tl bıze verılen ve mumkun olan en dusuk fıyattır, bu fiyata artı olarak piste çıkış bedeli (5tur) 50 tl dir. Kiralık siena cup araçlarınında fiyatları cuma gününe kadar size bildirilecektir. Araç kiralayacak kişiler isterlerse direk olarak kendileri, isterlerse bizim bağlantılarımız vasıtasıyla izmir ülkü pistinden araç kiralayabileceklerdir. Ilgi ve alakanız için teşekkür ederiz.
Başarılar :)
type-r lara ferrari fiyatı istenmiş indirimli haliyle bile..
ümit bey nden bu kadar yüksek fiyat çekti bende anlamadım ama bu araçların şanzımanı biraz sıkıntı ondan olabilir :D
Bu konuyu motorsporları bölümüne atsaydınız daha iyi olurdu sanki
Pistte aynı anda kaç araç bulunacak, nasıl bir düzenle çıkarılacak yani araçlar?
aynı anda 5 araç bulunacak pistte arkadaşlar.
Büyük Haftasonuna yalnızca 5 gun kaldı?
Hazırmısınız ?
TrackDayTurkey
Efe katılım durumları nasıl cici arabalar geliyormu?:)