bu mertte alttan okuo ama neler kaçırdığını bilmio adaş :)
Printable View
bu mertte alttan okuo ama neler kaçırdığını bilmio adaş :)
Ben pazar gunu kategori 1 de yaristim ve surem 1:13.787 idi. Ben neden kategorimde 3. gorunmuyorum anlamadim? 120hp aracimla ust sinifami soktunuz beni anlamadim. gti falan degil sonucta
Hocam sen zamanını yazsan da bizi merakta bırakmasan? ;)
cidden merak ettim :)
Aslında keşke imkan olsa da bir slicks ile bir de street lastik ile derece yapabilseydin, aradaki farkı da görür bilgilenirdik :)
edit: Project Cars Başlığında 1.03.8 yaptığını gördüm, orada yazan donanımlarla çok başarılı, tam anlamıyla aracın hazır olduğunda sanırım çok çok iyi bir derece gelecektir, tebrik ederim...
Izmırlıler ne kadar sanslı,en azından dıplerınde yarısıcakları yada gazlarını atıcakları pıstlerı var...
Ben en son Izmırde yarısırken Type-R ıle,sanırım 1:05-06 larda donuyordum gecen sene,gercı Type-R lerın ıyı oldugu zamanlar 1:04 ler donuyordu ama aracların Tursuları cıktı!!!Evo 9 larla en ıyı zamanlar 59,7 lerde,ben 60 larda ıdım...
Buarada M.Baserin Duz Turbo ıle ve Sport olmadan 1:03 yapması ve sadece 1 sec gerısınde olması GT3 un cok buyuk basarı...
Sonucta yarıs yada pıst tecrubesı cok olmayan bırı ıcın mukemmel derece,tebrıkler!
Lambo nun neden suresı yok??
Benim niye zamanım yok?
efe sen ilk 3 e giren değil de bütün süreleri toptan yazsan çok iyi olacak. :)
kategori 1 de şansımı deneyebilirmişim keşke gelebilseydim ya :(
tekrar yapacakmısınız?
hahahah burak havada durdu ben şahidim :D
Gerizekali Burak... :D :D :D :D
Ayrıca bu güzel 2 gün için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Umarım devamı gelir =)