Efe zamanlar ve resimler varsa müsait olursan yolla.Bu gün benim için şanssız bi gün oldu aracı denemiş olduk ama yinede cok zevk aldım action dolu bi gün oldu .Sana ve emeği geçen arkadaşlarına teşekkürler
Printable View
Efe zamanlar ve resimler varsa müsait olursan yolla.Bu gün benim için şanssız bi gün oldu aracı denemiş olduk ama yinede cok zevk aldım action dolu bi gün oldu .Sana ve emeği geçen arkadaşlarına teşekkürler
Emeğinize Sağlık Efem.
uu beybi iyimiş :D
ben yarın bi uğrayım :)
Arkadaslar herkese Izmir Yaris Pisti'nden gunaydin.
Trackday Turkey organizasyonu olarak Izmir Pist Festivali Time Attack hazirliklarimizi tamamladik.
Kupalar sahiplerini bekliyor :)
http://desmond.yfrog.com/Himg620/sca...=640&ysize=640
En az tur atıp kupa alan insan olabilecekmiyim acep :)
Nihat bugünde girdinmi?
Nasıl kalabalık durumu vs?
Tur zamanlarini bekliyorum tebrikler organizasyon icin....
Pist araclarininda tur zamanlari nedir arkadaslar pistin tur rekoru kimde bulunuyor?
Yok Nikox şuan Barbekü Party Yapmakla meşgul :D
1.03.80 dönmüştü dün. yapılcak birkaç upgrade var. onlarla beraber 1.02'lere inecektir.
ki buda çook iyi bir süre.
dün Porsche GT3 RS 1.02lere indi sanırım en son.
Efe yazar tüm zamanları. bekliore...
İstanbulda olmasaydım giricektim bende kötü oldu benim zamanlama:(
bende malesef gelemiycem efe
çok niyetlendim ama sabah nişanlımın anneannesini kaybettik :( onun yanındayım...
Basiniz sagolsun Cano, Allah rahmet eylesin.
Guzel bi haftasonunu tamamladik kazasiz belasiz cok sukur. Katilimcilarimiza cok tesekkurler. Gelemeyenlerin cani sagolsun. Kupa torenimizi de gerceklestirdik. Zamanlari en kisa zamanda paylasicam. En iyi zaman bugun 1.02 net donen Porsche 911 GT3'u ile Demir Uyar oldu.
Fotograflardan da tadimlik paylasicaz insallah.
Gt3 997 kasa mi cup araci mi? Pistin yaris arabalari rekoru hakkinda bilgi varmi ?
997 kasa yol arabası Başar abi. Pistin yarış arabaları rekoru en son gelen BMW M3 GT'nin olması lazım 56 küsürlü saniye ile. Yol arabası rekoru da sanırım Demir'de 1.02 net ile.
umit ulkunun pistte porsche ile pist rekoru 55 küsür saniye..
Cadde araciylada rekorun 1.01küsürlu oldugunu hatirliyorum
Cok keyif aldigimiz bi organizasyondu tekrarini bekliyoruz insallah :)
Organizasyon çok güzeldi.Emeği geçen herkesin eline saglık.Sonuçları ve fotoları bekliyoruz.
hacı eğer yenisiyle o sürelere inmediyse antrenman yaparken eskisiyle 59la falan dönüyordu ümit abi. Yenisiyle 58i rahat dönüyordu ama sequential diye daha tam alışamamıştı. 55 küsür dönen başka bi porsche diye hatırlıyorum.
Biz cok eglendik bgn emegi gecen herkese tesekkurler
Hala içim içimi yiyor yarışta aksilik yaşadım ve ancak 9 tur atabildim .Daha yarış çizgimi bile oturtamamıştım tahmin ediyorum devam edebilseydim rahatlıkla 1.02 lere inebilirdim çunki daha frenaj noktalarını belirlerken zorlamadığım birkaç nokta vardı .Bidahaki sefer artık nediyelim :)