Feedback derken? Castrol kullaniyorm. Antreman bugun 12 ile 3 arasinda 1 saate giderim herlade piste![]()
lo lo lo
Geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruz
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
su bende amotorde gsxr1000 le kalkcam ınsallah bana bulasmassınvalla gaz felan kesmem soyleyım sana
![]()
Bizim gız maşallahHiç haberimiz olmuyor ama güzel işler yapıyorsun tebrik ederim. Bizim mete hala dolansın dursun buralarda
Her zaman arkandayız başarıların devamını diliyorum...
Sendemi gaz kestim oyle gecti diye kendini avutanlardanmiisinins beraber kalkarizda fark yemezsin
oyle dua et cok bindirmesin allahim bana de:P
lo lo lo
Kullanılan parçaların işlevselliği bakımından yorumları kasdediyorum, honda mototal servis castrol ile nalşamalıyken bende tam sentetik olması lazım castrol kullanıyordum, şimdi 300v 10-40 motul tam sentetiğe geçtim sınır yoksa markanızı değiştirin.
Şu moto drag'ların videolarını, sonuçlarını kapsamlı fotlarını, özellikle zamanları paylaşın lütfen başka kimler yarışıyor???
açıkçası motosiklet ekipmanlarıyla bnm pek ilgilendiğim söylenemezmekanırkerlerim motoru herşeyiyle hazırlıyor ve start alanına getiriyorlar
eğer pazar günü gelirsen görürsün zaten
yani onlar ne derse o
geçen sene standart 1000-1300 kategorisnde 1.olmuştum gsxr1000 ile aşağı yukarı 10.300 9.800 arası zaman çıkartıyorum.maalesef video yok ama foto bol miktarda mevcut su urgancı facebook adresinden bakabilrsin
lo lo lo
allah yolunuzu açık etsin......şakir şenkalaycı (Y)
hazarfene geliyordu yarışlara antremana bazen...çoğu yeri platindi hatırladığım kadarıyla![]()
SENSİN.
Parçala onları Su![]()
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
yarış yağış dolayısıyla haftaya ertelenmiş!!! haftaya ehliyet sınavımla eskişehirde slalom var!!!! öenmli bir tercih yapmam laızm
lo lo lo
arkadaşlar gelen oldumu bilmiyorum çok action dolu bir yrıştıyalnızca bayanlar kategorisinde yarışacaktım daha sonra standart 600dede yarışmaya karar verdim ctesi günü sıralama turlarında special ve standart kategorisinin en iyi zamanını yaptım ve bunun üzerine pistte inanılmaz büyük bir tartışma söz konusu oldu bunun üzerine en sondan kalkacağımı ve kafaya oturacağımı söyledim fakat böyle olmadı;
ilk 2 kişiyi geçtikten sonra tekli kalkışlarda motorumun vites ayağının ordaki bir vida tarzı birşeye takılması söz konusu olunca
kalkışta sıkıntı olmadı gayet güzel bir kalkış yaptım ve baya öndeydim 2saniye kesicide gittikten sonra yandaki motorun beni geçtiğini gördüm ve dünyam başıma yıkıldı
sonrası malumm mekanikerimle benim aramda:P:P:P
daha sonra bayanlar katerogisini beklerken aşırı derecede yağmur yağdı pist ıslandı bu seferde yarışa devam edilsin veya edilmesin tartışması başladı yarışçılar arasında oylama yapıldı fakat sonuç eşit çıkınca tartışma daha da büyüdü bunun üzerine as başkan ali ulusan buranın başkanı bnm ben ne dersem o olur yarışı erteliyorum deyince kkıyamet koptu zaten bulgaristan yarışından sonra ali ulusanın federasyon başkanı bekir yunus uçara hakkımda ile geri konuşmuş bu olay orada duyulunca dahada kızıştı ortalık mekanıkerim ve menejerim ali ulusanın üzerine yürüdü daha sonra ali ulusan federasyon arabasına kaçmak zorunda kaldı daha sonra ali ulusan polis eşliğinde konyadan ayrıldı bir sonraki yarış ne olur hiç bir fikrim yok
bulgaristan olayınıda merak edenler için anlatayım start çizgisinde menejerim başarılar dileyip kaskımı öptü fakat bu olay tutucu olan başkanımıza mehmet bey su'yu start çizgisinde olmayacak birşekilde öptü galiba sevgilisi.............neyse daha yazmak istediğim çok şey var ama yarış kariyerim için konıuşmamam gerekli galiba
)
)
))
lo lo lo
Tebrikler Su, sen keyfine bak, bu motorsporlarının gelişememesinin sebebi zaten bu kafadaki adamlar